Şimdi Ara

L2EXTREME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER L2EXTREME GİTMİŞTİR HERKEZE HAYIRLI UĞUR LU OLSUN

• yok bea ara sıra siteyı bakıma alıyorlarmı ne ama serverlar açık oluyo ee nede olsa adamlar c4 için çalışıyo rahat ol
  • Site :www.l2extreme.com
    Server : Kastien

Karakterler
    Sorcereress (76) ... Bu karakterin ismi farklı ;)
    BufferTR (72)
    SpellHowlerTR (68)
    BishopTR (62)

1-Siteye gir.
    2-Register kısmına gir ve Register.
    3-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla.
    4-Forum için hesabın hazır.
    5-Ana sayfada GAMECP'ye tıkla.
    6-Email'ine onay mesajı gelecek ona tıkla.
    7-Ana sayfada Patch'e tıkla ve indirdiğin peogramı çalıştır.
    8-Biraz Next'e tıkla. O gerekli herşeyi yükler ama biraz uzun sürer.
    9-Oyuna gir beni bul. :)
    10-beni bulmak için çift tırnak hemen peşine yukarıdaki isimlerden

biri, bi boşluk ve mesaj hehe örneğin :
    "BishopTR merhaba

Beni bulursanız hiç üşenmeden Her türlü BİLGİ yardımı yaparım. Eğer sizinle gelinmesi gereken bi görevse gelirim; boş yere teklif etmeyin. Kesinlikle Para istemeyin! Düşük level iken gidip millete bulaşıp sonra beni dövdüler, gel intikam al demeyin.
    Bi tavsiye : A veya S grade olmadan ENC işine girmeyin müsrifliktir.

• c3.bnb.gr

clan leader
    gilgamesh c3bnb

clan leader c1bnb

cabbar / lazut

clan leader c3extreme ( oynamiyorum artik ama )

herotr / kissmydick ve diğerleri
  • ya aga anlamadım gel msn de konuşalım o zaman anlat cahil kaldım ben
  • Hala extreme diosunuz sizi anlamak eldi degil ne turlu pislik ararsan orda buffstackercisi herturlu hileler.

o serveri acan adam hakkinda bilmedikleriniz var.Hepsini biliyorum.

Adam para hastasi adama 600 dolar bayil full armorundan tut jewellere kadar +25 basio.O karada aclik olmaz.OYunclar birbirine esit degil.Cok ustun adamlar var SS lagi var Vs Vs bissuru neden ANA Gm yani serverin sahibine de guven olmaz.Benden tavsiye.

Msn de bi konusmasindan Ornek:Serverdan ban yiyem bir kizla konusuyor..(turkce halini yaziyorum)

Kiz diyor benim Accountum banlandi actirmak istiyorum Shemmee tamam diyor Bagis yap servera Kiz diyor burda dolar cok degerli cok fazla yapamam(kizin 3 tane accsi banli)her biri icin 20-50 dolar arasi bi fiyat soyluyor.Kiz actirmaya calisiyor para vermeden.
    Daha sonra diyor bi arkadasim var msn de onu mutlu et senin butun acc leri ni acicam kiz diyor ne demek istiyor sun seni anlamiyorum fln siz anlamistirsiniz heralde olayi....

• Bravo kardeş söylemek istediklerimin dermani oldun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euko ?
    11 yıl önce açıldı
    ASTRAMU 97D
    4 yıl önce açıldı
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oha olaya bak yaw dumur oldum resmen, bu ne kadar laubali bi server böle

• Bide Private server listesinde 1. siradan asagiya dusmuyor bu server dusun artik.O gelen paralara adam neler yapmis kim bilir yapanma ihtimali yoq ama gordugunuz gibi sahibi var :)
  • ya oha diorum başka da bişi demiorum bende şimdi register oluyodum(daha dorusu olamıyodum acc limit dolmuş sanırsam) skim eee adam gibi bi server bulamicakmiyiz illitich awekeing(aria) da oynuorum ordada abartı adam kaynıo + turk yok tek basıma diablo oynuom sanki ne tawsiye ediosunuz bana nerde oyniiim???
  • BNB server ama 3x exp rate var.
  • Kurk cu yuzer yuzer l2extremeye doner :)
  • lol
    Gel bnb ye oyna bizle.
    c1 serverimiz 2002 - 2005 yillari arasi açik kaldi.
    su an c3 serverindayiz...
  • Dusuk rateli serverlardan nefret ederim su anda l2extreme titan a donduk yeni gusel bi server bulursak orda oynariz heralde. :)
  • Yüksek rateli serverlarda oynamanin bir anlami yokki bu bana amatör de fifa oynamak gibi geliyor. Herşey elinizin altinda. Oyunun bir amaci olmali uzun vadeli bir oyun olmali nede olsa bu bir online oyunu.
  • BEyler yeniden geldiö :bir telihsizlik sonucu....
    HER NEYSE BANA YAPILAN YOGUN BASKILAR SONUCU EXTREMEYE GERI DONDUM. ARTIK KASTIENDEYIM.
    YENı BIR KLAN KURDUM ADIDA OTTOMANS YAKLASIK 40TURK Olucaz galiba. Bence gecer ama...
    HEr nyse kastiendeki Türk klanlari ile baglantisi olan varmi ? Hemen allience isine girek.
  • ycel kardeşime hitaben;

Biz 5-6 kişilik bi tayfa Lineage 2 C1 ilk çıktığında Bir Rus Server da oynamaya başladık. En acı tarafı da Rate 4x ti . Neyse biz 2 ay kastık. 2 arkadaş 55 olduk. diğerleri 4x+. Cücemiz falan var; yani baya klan olarak söz sahibiyiz. sonra siteleri bir gezdik bi baktık yok strider lar, yok ejderhalar, klan savaşları, castle siege ler falan... Yaa o cücemiz kadar iyi olmasına ve sürekli para basmasına rağmen yine de maddi sıkıntı hat safha! ENC de neymiş? sonra bu high rate server lara geçtik; budur işte yaw kardeşim bu oyunun aslı! herkesin sabahtan akşama kadar oynama şansı yok ki! her gün kısa süre ayırarak yüksek lvl olunabilmeli! PVP yapmalı! Castle Siege lere katılmalı! inanın low rate ten High rate e geçince Köyden Şehre inmiş gibi olduk ! Kesinlikle High RATE!!! Benden önce başlamış birine karşı uzun süre ezik kalmamalıyım! Birinin gölgesinde oynamak zevkli olmasa gerek...

Gerçi iyi yanı da yok değil! Oyunun kitabını yazdık. Şimdiki gibi öyle Şehrin içi Map te görünmüyordu. GK ile her yere ışınlanılmıyordu. Destek veren site sayısı da azdı. Ne işe yaradı? L2X C3 server ın kurulmasıyla birlikte ilk lvl 75 leri oluşturduk. Sonra noldu? Bu iş diğer klanlarca çekilemedi ve Bot kullanıyor iddiasıyla bizi BANLATTILAR! AMaaaaaa : GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!

• Sagolasn kardesim verdigin bilgilerden dolayi. ve tecrubelerini paylaştığın için. Ayni şeyler bizimde başimiza geldi aslinda ben bnb de oynamaktan memnundum ama yukaridada dediğim gibi...
    Bu arada yukarida yazdiğima hala cevap yok ? Türk ? allience?
  • Kardeş olmazsa benim karakterlerle bi klan kurar, ben de Türk kardeşleri toplar sana alience olurum. Ama önce şu sınavları bi atlatam hehe...
  • İnsallah kardeş şimdi ekip topluyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.