Şimdi Ara

L2GRACIYAFİNAL???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE S.A ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE ADM GİBİ BİR L2 SERVER YOK NEDEN ACABA MERAK EDİYORUM SAÇMA SAPAN OYUN DOLU YOK RAPLES YOK RUNES 3SENEDİR LİNEAGE OYNUYORUM TOPLASAN TÜRKİYEDE 3 BİLEMEDİN 4SERVER AÇILMIŞTIR AMA BUNLARDA KISA SÜREDE KAPANDI BEN HEP YABANCI SERVERDE OYNADIM ARTIK ZEVK VERMİYOR YABANCI SERVERLER ADAMLAR BENİ ANLAMIYOR BEN ADAMLARI ANLAMIYORUM NEYSE MERAK ETİGİM KONU ŞU NEDEN TÜRKİYEDE L2 SERVER AÇILMIYOR?????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: FutureGeneration

ÖNCELİKLE S.A ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE ADM GİBİ BİR L2 SERVER YOK NEDEN ACABA MERAK EDİYORUM SAÇMA SAPAN OYUN DOLU YOK RAPLES YOK RUNES 3SENEDİR LİNEAGE OYNUYORUM TOPLASAN TÜRKİYEDE 3 BİLEMEDİN 4SERVER AÇILMIŞTIR AMA BUNLARDA KISA SÜREDE KAPANDI BEN HEP YABANCI SERVERDE OYNADIM ARTIK ZEVK VERMİYOR YABANCI SERVERLER ADAMLAR BENİ ANLAMIYOR BEN ADAMLARI ANLAMIYORUM NEYSE MERAK ETİGİM KONU ŞU NEDEN TÜRKİYEDE L2 SERVER AÇILMIYOR?????????????????????

lol ?L2Khadia-L2loyal'in yapımcılarından :P L2massive şuan açılmış en iyi türk serverlerinden biri(hatta serveri desekte olur şuan başka türk serveri yok çünkü) halada açık. konuları biraz araştırmanı tavsiye ederim :)

http://forum.donanimhaber.com/m_32770386/tm.htm bude L2massivenin konusu.

internet sitesi :www.l2massive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 16 Kasım 2009; 12:08:24 >

• Khadia açıkmı ??
  • yok hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

quote:

ÖNCELİKLE S.A ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE ADM GİBİ BİR L2 SERVER YOK NEDEN ACABA MERAK EDİYORUM SAÇMA SAPAN OYUN DOLU YOK RAPLES YOK RUNES 3SENEDİR LİNEAGE OYNUYORUM TOPLASAN TÜRKİYEDE 3 BİLEMEDİN 4SERVER AÇILMIŞTIR AMA BUNLARDA KISA SÜREDE KAPANDI BEN HEP YABANCI SERVERDE OYNADIM ARTIK ZEVK VERMİYOR YABANCI SERVERLER ADAMLAR BENİ ANLAMIYOR BEN ADAMLARI ANLAMIYORUM NEYSE MERAK ETİGİM KONU ŞU NEDEN TÜRKİYEDE L2 SERVER AÇILMIYOR?????????????????????

lol ?L2Khadia-L2loyal'in yapımcılarından :P L2massive şuan açılmış en iyi türk serverlerinden biri(hatta serveri desekte olur şuan başka türk serveri yok çünkü) halada açık. konuları biraz araştırmanı tavsiye ederim :)

l2 massive gm olarak serverının bir numara olduğunu söylemen....
    şu an açık olan tek türk serverı olduğunu söylemen ya diğer serverlardan haberdar olmadığın için ya da kasıtlı bolarak yaptığın bir şey bilemem ama şu an açık en az 2 ya da 3 tane daha alternatif türk server mevcut. yanlış yönlendirme yapman hiç doğru değil.

quote:

şu an açık türk serverlar mevcut ama adam gibi server kastından kısa sürede kapanıyor olmaları ise henüz o konuda amatör kümede olduğumuzu düşünüyorum bundan dolayı olabilir. ve konu başlığı dışında bir daha değinmediğin için soruyorum aradığın bir gracia final türk server mı yoksa her hangi bir türk server mı?
    gracia türk server bildiğim kadarı ile yok ama yanılıyor olabilirim. bunun dışında 2 ya da 3 tane türk server var adam gibiliklerini sınayabileceğin ;)

• quote:

şu an açık olan tek türk serverı olduğunu söylemen ya diğer serverlardan haberdar olmadığın için ya da kasıtlı bolarak yaptığın bir şey bilemem ama şu an açık en az 2 ya da 3 tane daha alternatif türk server mevcut. yanlış yönlendirme yapman hiç doğru değil.

Açık olan diğer TÜRK serverlerinin internet sitelerini yazarmısın ? Benim pek bilgim yokta. Hem arkadaşıda bilgilendirmiş olursun ben yanlış bir bilgi veriyorum kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 17 Kasım 2009; 18:40:35 >
  • KHADİA LOYAL MASSİVE Sana Şu Ana Kadarki En İyi L2 Serverlari. LOYAL VE KHADİA kapandi MASSİVE ONLİNE İndir Gel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Açık olan diğer TÜRK serverlerinin internet sitelerini yazarmısın ? Benim pek bilgim yokta. Hem arkadaşıda bilgilendirmiş olursun ben yanlış bir bilgi veriyorum kusura bakma.

hiç yok dediğine göre 1 tanesi bile yeterli olacaktır senin için.. oynamakta olduğum serverın adresini yazıyorum en basitinden yeterli olacaktır diye düşünüyorum...

http://www.l2jenosid.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O k y a n u S -- 18 Kasım 2009; 1:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O k y a n u S

quote:

quote:

hiç yok dediğine göre 1 tanesi bile yeterli olacaktır senin için.. oynamakta olduğum serverın adresini yazıyorum en basitinden yeterli olacaktır diye düşünüyorum...

Oğuzun serveri? Peh geç onu adamdan sayanmı var şu ana kadar 50 tane server açtı hangisi 6 aydan uzun dayandı ? Ayrıca ben hiç yok diye bişey demedim ikinci yazdığımda benim bilgim yok dedim tek bir tane var demedin 2-3 tane dedin bunlarıda bekliyorum yazmanı bide Bu serverler ile Massiveyi karşılaştırmanı istiyorum objektif olarak.. hangisine daha çok para harcanmış hangisine daha çok emek harcanmış.. Hangisinin daha çok reklamı var dünya çapında ? hangisinin 400+ playeri var ? Evet L2Massive son derece yüksek deneyimleri olan bir takım tarafından hazırlandı ve şuan dünya çapında bilinen bi server ve şu ana kadarda yapılmış en iyi Türk serveri bundada iddalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 18 Kasım 2009; 11:00:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O k y a n u S

quote:

quote:

Oğuzun serveri? Peh geç onu adamdan sayanmı var şu ana kadar 50 tane server açtı hangisi 6 aydan uzun dayandı ? Ayrıca ben hiç yok diye bişey demedim ikinci yazdığımda benim bilgim yok dedim tek bir tane var demedin 2-3 tane dedin bunlarıda bekliyorum yazmanı bide Bu serverler ile Massiveyi karşılaştırmanı istiyorum objektif olarak.. hangisine daha çok para harcanmış hangisine daha çok emek harcanmış.. Hangisinin daha çok reklamı var dünya çapında ? hangisinin 400+ playeri var ? Evet L2Massive son derece yüksek deneyimleri olan bir takım tarafından hazırlandı ve şuan dünya çapında bilinen bi server ve şu ana kadarda yapılmış en iyi Türk serveri bundada iddalıyım

sen hiç yok dedin 1tane yeterli gelecek diye yazdim. 1tane daha yazdktan snra sen 1tane daha yaz diyeceksindir eminim sonu yok bu anlamsız tartışmanın... ama 2.bir server da bu forumda yer alan senin de yorum yaptığın konu içerisinde ki sever...
    ilk verdiğin cevapta tek massive var dedin türk server yazdıklarını da mı hatırlamıyorsun.
    kimin ne kadar server açtığı ne kadar açık kaldığı beni ilgilendirmiyor. ama sen o kadar ilgileniyorsan senin khadia nin da ne kadar açık kaldiğnı iyi bilirsin. server aradığım zaman karşılaştırma yapar başlarım ben. server soran arkadaşa alternatif serverlar sundum iyi kötü olduğuna oynayacak olan karar versin... ne sen ne de ben...
    son olarak şu ana kadar yapılmış en iyi turk serverın l2loyal konusunda da ben iddalıyım

• quote:

quote:

arkadasim ben gracıya final den bahsediyoum interlude devri kapanali 1sene den fazla oluyor artik zevk vermiyor benim niyetim var ama maddi durumum yok

• quote:

arkadasim ben gracıya final den bahsediyoum interlude devri kapanali 1sene den fazla oluyor artik zevk vermiyor benim niyetim var ama maddi durumum yok

Bir çok kişide senin tam akisin yönünde düşünüyor ne olcak şimdi ??? Gracia Final hiç iyi değil en güzeli interlude diğenlerde var ???
  • Baya RekLam Yaptınıs
  • Türk serverlarının acılmamasını acılıp hemen kapanmasını şuna baglıyorum.

Türk serverları arasında destek yok. Herkez Diger acılan bir serverı kotulemek yolunda amac ise player kazanmak :) bunu yapan serverlarımızda kısa süre icinde -------- oluyor :):) yani kendi eden kendi bulur sözüne geliyolar. surda yaklasık 1 sene önce lineage2 bölümü aynı anda 15 20 kullanıcısı bulunuyodu ve paylasım güzeldi. şimdi o .... yapan kişiler yüzünden l2 den soguyan insanlarımız oldu. türk insanlarımız türk serverlarını begenmez oldu... biz burda bu konuyu tekrar gözden geçirmemiz lazım...

Eger sözlerimde bir yalnıs olduysa özür dilerim...

iyi bir server kurmak İYİ BİR BİLGİSAYAR İYİ BİR İNTERNET HIZINDAN GEÇİO dogal olarakda MADDİYAT kokuyo :) türkiyede bunu yapabilcek bir iki kişi var onlarda yapıolar sanırım...

Ama şunu iyi bilinki türkiyede bu işi yabancılardan daha iyi ve daha detaylı yapabilicek cok yetenekli arkadaslarımız var....

herkeze selam ederim...

• bnce khadia veya loyal tekrar açılsa eski playerlari çeker ama c4 olcak server client atlainca her zaman kötüye gidior her server aynı şeyler oldu c4 ten interldueye geçio herkes c4 zamanı süperdi falan filan bnce khadia veya loyal c4 de tkrear online olmali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.