Şimdi Ara

[L2J] Lineage 2 Artemis Freya PvP Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Exp : 1000x
    - Skill Point : 2000x
    - Adena Drop : 3000x
    - Spoil Rate : 1x

Enchants ;

Safe Enchant : +4
    Max Enchant : +16
    Enchants Rate : %70
    Blessed Enchant Rate : %85

- 1st, 2nd and 3rd Quest's (Pop up Button Or Manager By Your Choice).

- Based On L2J.

- 35 Buff slots.

- 15 Dance/Songs Slots.

- Champion mobs.

- Free subclass(Max 6).

- Subclass skill certification.

- Manor system.

- Spawn protection.

- Main Town (Giran).

- Buffer with specials.(Giran + Newbie Towns).

- Wedding Manager(Giran).

- Gatekeeper(Only Towns & Custom Areas).

- Flagged Players Can't Use GK .

- Custom Armors/Items/Weapons.(Retail Like).

- S/S84 In Shops.

- All quests working.

- Offline Shop System.

- Olympiad dualbox protection.

- Events dualbox protection.

- 3h Buff Time.

- 7/24 GM's online.(Support + Bug Tracking).

- Many Custom Events.

- EverySkills & Lvl 81/83 Skills! -> Auto learn!.

- Unique GamePlay.

- Full Premium Geodata & Pathfinding.

- Social Actions

- NEW! Vote Reward System Succesfully Added. [ Hopzone - Topzone - Gamesites200 ]

- Much More & More & More..

Global Gatekeeper;

Server Buffer

Armor Shop

Weapon Shop

Misc Shop

Jewelery Shop

Rank's NPC

Noblesse Manager.

Wedding Manager

Server Info Npc.

Custom Areas ;

LvL - Farm Zone : Giran Harbor <! 1 Click : lvl 79 // And Keep Farming with LvL 87 Moobs !>

PvP - PK - Farm Zone : Primeval Isle <! Already Spawned Perfect Freya Moobs Dropping GA !>

Raid Boss Zone : Gracia Area ! <! Baylor Already Spawned And Drop Every Raid Boss Jewels ... !>

Server Dedicated Location : Germany

4x Processor Xeon

4 GB DDR3 RAM

500 GB Hard Disc

1Gbit Connection

Unlimited Traffic & More....

Server Custom Events ;

Team Vs Team Custom Event

Event GM'S Custom Event

Capture The Flag > Soon!

Town WaR Event > Soon!

1.) Download Freya Ct2.5 Client

2. Download Our Server Patch

3. Accounts Are Auto Created!

4. Start The Game

5. Play Lineage 2 Artemis And Have Fun!!

Have Fun And See You InGame!

## Website ##
    http://www.L2Artemis.eu/

## Forum ##

http://www.l2artemis.eu/forum

Contact Email & MSN : Admin@L2Artemis.eu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destiny* -- 29 Aralık 2010; 20:38:25 >

• gelipbi bkm nal bişey :D
  • Herkesi Beklerim. Full PvP Serveridir. Fully Balance - Stable !!

Join US Now !
  • Hayırlı Olsun

Deniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

Hayırlı Olsun

Deniyorum :)

Teşekkürler Kardeşim.
  • gü<el olmış H.O. Bendeburdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Game-anime

gü<el olmış H.O. Bendeburdayım

hepinize cok teşekkürler. beğendiginize sevindim. ilk günden 50+online. güzel Rekor .

görüşmek üzere..!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakalım şu +50 ye :)
  • hayirli ugurlu olsun.
  • Tesekkurler
  • FAİL!!! neden? cunki adminin bence sorunlar var ne gibi? egolarnı tatmin gibi anlatıyorum basma gelen olayı biz 4 turk arkadar giris yaptik serverin acildigi gundaha haberimiz yok serverin turk oldugu. boss zonedeyiz adm oradaydi bosu kesmeye calisirken adm durdurk yere tarik arkadasmızı kesti ve sonra resledi daha servera 2 yada 3 saat oldu gireli nobless deildik arkadas adm den nobless istedi ingilizce adm dedigi (uzulerek ve utanarak söyluyorum gercekten) git kendin al ugrastrma beni!!!!!!! we bi shoch ben bir yandan aha turk serveri diye sevinirken admin yaptklarndan utanyordum tab biz neyaptk bb server diyip yol aldik tabi o bizle dalga gecipte bende ona bi kaç şey söylessem olmazd ;) yani anlcagnız FAİL!! server

• bak kardeşim birincisi, senin arkadaşin geldi bana wurdu we pk oldu. bunu senin türk arkadaşında gördü hepiniz cıktınız o hala oynuyor.

2.cisi ben arkadaşini kesmedim. kessem droplarini benden başka kimse toplayamazdi [ ne anlarsin ]

3.cüsü ben kessem üflesem ölür. ama ben dokanmadım. orda 10 kişi wardi pk görünce wurmaya başladılar öldürdüler tabi.

4. boş muhabbet yapmayın hadi kardeşim. fail diye girip kastın oynadın dimi hata bende adam diye sizi karşima alip türkçe konustum.

3 player kaybettim diye isyan ediorm saniyosaniz yaniliyorsunuz. rahatladım tersine. sizin gibi insanlar girince 500 player olacagina başkaları girsin 10 player olsun daha mutlu olurum
  • 1.o ne anlarsın demişsinya cok anlarım rahatol 2. sen kendini ne ve kim zannediyorsun yok neymiş bizi adam yerine alıp turkce konusmusmus! zaten o sekilde konusacaksan turkce deilde inglizce konussaydın daha iyi olurdu turk zannetmezdik ve böle turkleri ne kadar az görsek sevindirici olur kim senin player kaybettin kaybetmedin zart ettin zurt ettinde tınlayacak deil orasida gunde 10 15 acılan fail serverlerden biriydi tabi bunda senin + baya büyük hani rahatlamıssınya rahat rahat takılsen
  • bence güzel server suan oynuyorum kimse kötülemesin cok guzel server yapmislar en azindan yardımlaşma arkadaş olayi var serverda Turk e raslamadim ama Yabancılar turklerin yerini doldurmuslar saolsunlar oyuna gelen olursa GodLovesUgly pm yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTRL28

1.o ne anlarsın demişsinya cok anlarım rahatol 2. sen kendini ne ve kim zannediyorsun yok neymiş bizi adam yerine alıp turkce konusmusmus! zaten o sekilde konusacaksan turkce deilde inglizce konussaydın daha iyi olurdu turk zannetmezdik ve böle turkleri ne kadar az görsek sevindirici olur kim senin player kaybettin kaybetmedin zart ettin zurt ettinde tınlayacak deil orasida gunde 10 15 acılan fail serverlerden biriydi tabi bunda senin + baya büyük hani rahatlamıssınya rahat rahat takılsen

bak kardeşim. ben fail server yapmiorm allaha şükür 6 aylik sunucumu temiz aldım. no lag - balance..

bu saatten sonra 5-6 kişi için kendimi küçük düşürmem ^^ genede girdigin için sagol.. gene beklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destiny*

bak kardeşim birincisi, senin arkadaşin geldi bana wurdu we pk oldu. bunu senin türk arkadaşında gördü hepiniz cıktınız o hala oynuyor.

2.cisi ben arkadaşini kesmedim. kessem droplarini benden başka kimse toplayamazdi [ ne anlarsin ]

3.cüsü ben kessem üflesem ölür. ama ben dokanmadım. orda 10 kişi wardi pk görünce wurmaya başladılar öldürdüler tabi.

4. boş muhabbet yapmayın hadi kardeşim. fail diye girip kastın oynadın dimi hata bende adam diye sizi karşima alip türkçe konustum.

3 player kaybettim diye isyan ediorm saniyosaniz yaniliyorsunuz. rahatladım tersine. sizin gibi insanlar girince 500 player olacagina başkaları girsin 10 player olsun daha mutlu olurum

Arkadaşlar bu konuyu okudum bu saatte koptum. 6-7 senedir bu forumun üyesiyim böyle olay duymadım LOL

bildiğim kadarıyla bir kez birine vurunca pk olunmuyor sadece karma alınıyor ve adınız mor oluyor, ayrıca pk olsanız dahi eşyanız düşmez en az 5 kez PK olmanız gerekiyor yani PK sayınız 6 olduğunda item droplarsınız.

üflesem ölür aslında:D bu olay gm charla ilgili değil pek çok serverda gm moblara ve player'lara vuramaz. Eğer elinde +65000 silah varsa dokunsa ölür ama //kill diye bir komut var.

bu tip konular boş muhabbet olmaz, yanlı olarak yazılmış olabilir ancak bizde server açtık bu tip bir şey olmuşki gm'de doğruluyor, işin kötü tarafı oyunun temel kuralları bile ezilerek, bilinmeden cevap atılıyor. Tabi konuyu açan oyuncununda bu kurallardan haberi yok. Tabi serverda bu ayarlar değiştirilmiş olabilir girip bakmadım eğer bunlarda değiştirildiyse fail!

Bu arada böyle Türk arkadaşlarımızın bu tarz sunucular açması gerçekten mutlu edici. Umarım başarılı olur, insallah Brezilyalıların yaptığını yapıp tüm Türkiyeyi bu oyunun müptelası yaparız.

Bu arada şimdi lineage2best.com diye bir sunucu açılmış türk serverı ona bakıyorum galiba onada saydıracağım :P

• Destiny dostum selamlar,

Biz açıkçası 4 arkadaş, işten geriye kalan zamanlarımızda akşamları 2-3 saat kafa dağıtıp stres atmak için; pvp serveri ariyorduk ki bu ilanı gördük; son durum nasıl serverda; online sayısı nasıl ?
    Gracia clienttan Freya indirip geleceğiz durum iyiyse..
    Tşk ederim şimdiden..
  • GM YADA ADMİN SÖZÜM SİZE YENİ GM SHOP KOYDUK DİYE KAŞLA GÖZ ARASINDA SKİL ENCHANT KİTAPLARINI KALDIRDINIZ.YENİ GELENLER BASAMASIN DİYE YARDAKÇILARINIZ ARTI 30 LARI BASTI TABİ DİĞERLERİNE KAPATIN HELAL BE....
  • aslında hepsini kaldirdim. freya problemleri ile ugrasamiyicam. işim başimdan aşkin zaten. interludeye Yapıyorum! az Kaldı En Kısa Zamanda Acıcam Tekrar ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.