Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
12.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • king31 i daa cok kullaniom su gunlerde ztn 2 charim war
  • ben subu yapcam arkadasla ama bi player de gelmiyo daha ilk bosstayiz olmas bole sey
    bosslari keselm gerisi kolay
    haftaici acamicam anca cumaya sarkcak bi halledelm sunlari yhaf 1 aydir oynuom daa sub yapamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 30 Mart 2008; 23:21:36 >

• Sub bosslarını kesmemiz lazım ama kesmek için adam yok yardım edebilcek olan var mı ??
  • yhaf bi Allah in kulu yok mu yhaf su bosslari kesmek icin kmse glmio alt tarafi 1 saatte 4 boss kescez bu kdar nazlanmayin yhaf
    oyundan bize ulasin
    ringking31
    xeorleon
    firestarter
    seviskenzenci

ben yazarken yollamissin
    cakaaall....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 6 Nisan 2008; 20:46:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

yhaf bi Allah in kulu yok mu yhaf su bosslari kesmek icin kmse glmio alt tarafi 1 saatte 4 boss kescez bu kdar nazlanmayin yhaf
    oyundan bize ulasin
    ringking31
    xeorleon
    firestarter
    seviskenzenci

ben yazarken yollamissin
    cakaaall....!

valla ya kesmemiz lazım artık şu bossları ama kimse yok

bu arada girdiğim clan ally den çıkarılmış clan atarsanız sevinirim Firestarter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 6 Nisan 2008; 20:49:55 >

• az once bktm bosslar ya hic cikmio yda bna denk gelmio bu ... ler
  • qunun 1-2 saati ve Siegelere qelebilecek arkadaşlar Clana alınacaktır ....

Pm:

RoMaNSPaRTaN-RedFlag-TehRedFlag-Zhe-Sahin-Frost-Handy-Lithium
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

qunun 1-2 saati ve Siegelere qelebilecek arkadaşlar Clana alınacaktır ....

Pm:

RoMaNSPaRTaN-RedFlag-TehRedFlag-Zhe-Sahin-Frost-Handy-Lithium

tek siegelere gelinmesi bile yeter
  • tmm bn glrm de yne bni aradan sallamissinz bn hergun 3 saat onlineyim haftasonu 10 saat
  • sallamadık arada kaynadın benim clanı biliyosun dunyanın adamı war biraz bosaltayım derken yanlıslıkla atmısım dusun yani abimi bile atmışım
  • bu 2 oldu bi yere yazdim
    bi de su walker konusunu bi daa gundeme getiriimne diyonuz?
    yhaf dun mert961 le gittik dier chariyla baslamis gorewe bizi kesitler geldik tkrr cabrio ya bn aldm da o baslamams kotu oldu aynisini bgn kardesm yapti o da baslamamis

• hemen gelin kasmaya baslayin derim siegeler felaket guzel geciyo bu zevki kacirmanizi istemem butun L2 den anlayan arkadaslari beklerim
  • Lem nab tarri Abyss da lag sorunu düzeleli 2 ay oldu sen hala ortada yoksu, biraktin gittin warlockunu^^ Neyseki loyal de bizim sayılır. Sizlere ii eğlenceler.
  • loyale bekleriz siegelere gelseniz yeter ^^ , kasmak itemler bizden siegelere bekleriz benle veya burakla veya ugurla irtibata gecin oyunu iyi bilenleriz bekleriz siegelere haftasonuları aksamları 20-21-22-23 gibi baslar

su an 3 kalede bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 10 Nisan 2008; 13:38:24 >
  • parantez icinde 3 castle acık
  • quote:

su an 3 kalede bizde

de yi ayrık yazmamışım o de ztn 3 tanesinin acık oldugunu anlatıo xD
  • kaleler bizde ama herolar onlarda hep acayip gicik oldum kendimi oly.e vercem artik
  • bırak abi ye oly nin ne oldugu belli deil

gecen period hero olamadık tamam 2 mac a girdik az girdik okey

bu hafta 5-6 maca giren de hero olamadı her period bu olympaid sistemle oynanılmaz ki hadi oynanıldı diyelim bizim nie haberimiz hiç olmuo kos koca allyden 3-4 hero cıkcak benim dancer-prophet ardanın dwarf-sps senin songer ces in tank bunlar pisi pisine giden herolar ama açıklama gelmiyor bize galiba birinin kastı var tek siegelere girioduk siegelerede girmemek nasip olcak herhalde
  • yaw servera noldu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.