Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
12.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fenerlisin die almıyodur ^^
  • Adami Disarda Yakaladim c grade 43lvl hawkeye ile kestim Hepsi hero olsa ne olur
    Bombaydi ama Neyse Bugunden sonra cekecekleri var bende
  • benim heroluqum 2 hafta onceden garantiydi ondan cok rahatım 63 point Hawkeye
  • kalelerin hepsi bizde die yeni castle acılmıyor server de a.q yeni saglam adamlar(bize düşman) lazm pls plox ^^
  • romanin clandaym girande herkesn ustındr cift yumrk wr bu ne bcm is
  • morfe senin sınawın yokmu kardesim baban nete saldırıda bulunmadımı bak en son sana saldıracak su az kalan donemi iyi çalışarak geçir sınwı kazan ondan sonra istedgn kadr oynrsın rahat rahat loyalde de biizm orda da ince ince oynrsın
  • sonunda walkeri elime gecti :D isteyenler pm atsn wea msndn
  • 2 sorum olucak

1-)Kasmak kolaymi veya kasan birileri war mi ?

2-)Tum karakterler esit mi oyunda yoksa guclu war mi yine 1-2 tane ?
  • sanki okcular biras one cikmis gibi ama nerdeyse esit
    kasmak cok zor diil 1 gunde cok rahat fullersn
    bazı kasma bolegelerinde rica edersen seni kasabilirler
    kesin demiorm ama
  • Arkadaşlar hayatımda ilk defa l2 oynuyorum şimdi sorucaklarımı maruuz görün.
    1.Lvl 20 oldum ama hala 1 adet skill kullanıyorum.Mastermi ne varmış ona gidiyorum sana skill yok diyor.Üst konu olan guidede master alinaağını yazmış arkadaş.Ama bana vermiyor.Başka bir yerdenmi alınıyor.
    2.Bi tane quest geldi orc archer orc leader gibi şeylerden bazı şeyler düşürmemi istedi.Düşürdüm lakin kaç tane olması gerekiyor onu bilmiyorum ve bu questi kime vercem?
    3.Lvl 20 yim class seçimini nasıl yapıcam.Üst konudaki arkadaşın yazdığı npc yi bulamadım.
    Şimdiden teşşekürler.
    Bu arada dark elfmi ne ondanım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Arkadaşlar hayatımda ilk defa l2 oynuyorum şimdi sorucaklarımı maruuz görün.
    1.Lvl 20 oldum ama hala 1 adet skill kullanıyorum.Mastermi ne varmış ona gidiyorum sana skill yok diyor.Üst konu olan guidede master alinaağını yazmış arkadaş.Ama bana vermiyor.Başka bir yerdenmi alınıyor.
    2.Bi tane quest geldi orc archer orc leader gibi şeylerden bazı şeyler düşürmemi istedi.Düşürdüm lakin kaç tane olması gerekiyor onu bilmiyorum ve bu questi kime vercem?
    3.Lvl 20 yim class seçimini nasıl yapıcam.Üst konudaki arkadaşın yazdığı npc yi bulamadım.
    Şimdiden teşşekürler.
    Bu arada dark elfmi ne ondanım.

dark elf guilddeki tüm masterleri gez.büyük ihtimalle guild içinde başka bir mastere uğramışsın

• Tempplemi ne vardı oraya uğradım,başkada bir yer bulamadım.Birde quest yapmak zorunlumu,bir questi(yukarda sordum) yapamadımda acaba ondan dolayımı vermiyorlar.
  • quote:

Tempplemi ne vardı oraya uğradım,başkada bir yer bulamadım.Birde quest yapmak zorunlumu,bir questi(yukarda sordum) yapamadımda acaba ondan dolayımı vermiyorlar.

Kardes sen cok uzun yollara girmisinya Orada oynamiyom ama sen nickini yaz girip seni kasabilirim
    Yoksa sen cok ugasirsin
  • Morfeus çok sağolda,oyun tanıtımındaki yere gittiğimi düşünüyorum ana town orası yada ölünce orda spawn oluyorum.Humman açtım onuda lvl 11 yaptım gel görki onuda npc ye beğendiremedim,onada skill vermiyorlar.Bu oyun çok karışık yav yürü yürü benim elim elemanında ayakları ağrıdı.Yav bide bu oyunun kontrolleri çok zor.Bi eve girmek için 4 tur attım.Neyse oyunu kurcalamaya devam edem.
    Skilleri bi bulsam sorun ortadan kalkacak.
  • quote:

Morfeus çok sağolda,oyun tanıtımındaki yere gittiğimi düşünüyorum ana town orası yada ölünce orda spawn oluyorum.Humman açtım onuda lvl 11 yaptım gel görki onuda npc ye beğendiremedim,onada skill vermiyorlar.Bu oyun çok karışık yav yürü yürü benim elim elemanında ayakları ağrıdı.Yav bide bu oyunun kontrolleri çok zor.Bi eve girmek için 4 tur attım.Neyse oyunu kurcalamaya devam edem.
    Skilleri bi bulsam sorun ortadan kalkacak.

teleport kullanmayı biliyorsun dimi?
  • Yav hocam biliyorum,sora sora Bağdat bulunuyor.Ama sora sora bir türlü skilleri bulamadım.
  • quote:

Yav hocam biliyorum,sora sora Bağdat bulunuyor.Ama sora sora bir türlü skilleri bulamadım.

aman ii benim başıma geldi de ondan diyorum ilk başladığımda haritayı yürüye yürüye dolaşıyordum ta ki oyunu öğreten arkadaşın evimize geldikten sonraki kahkahasına kadar
  • Üstadım peki bu skiller nerden ve kimden alınıyor?
    Humman nerden alır
    Dark nerden alır
    Elf nerden alır
    Orc nerden alır
    Çokmu soru oldu yav.
    Teleportu öğrendim,öğrenmez olaydım.Koyboldum,kocaman mapde
  • quote:

Üstadım peki bu skiller nerden ve kimden alınıyor?
    Humman nerden alır
    Dark nerden alır
    Elf nerden alır
    Orc nerden alır
    Çokmu soru oldu yav.
    Teleportu öğrendim,öğrenmez olaydım.Koyboldum,kocaman mapde

hacı ben de arkadaşla yapıyorum o işleri aklımda kalmıyor ama neci olcaksan oranın guildine gitceksin(giran main town da hepsi var) orda class değiştirmek istiyorum diosn sana gereken itemleri söylüyor sen de o itemleri misc shop tan alıyorsun(quest items e tıklayarak) sora da guilde gidip class değiştirmek istiyorum diip skilleri alıyorsun. bu arada lvl kaç?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.