Şimdi Ara

L2LOYAL EVENT'TAN GÖRÜNTÜLER VS.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1- o bug deil kalenin duvarın arkasından vurmuoduk yanından vuruorduk yani sag balkondan kalın duvardan vurulmuodu sag taraftan nadir vuruluodu cogu zmn cannot see target vurabildigimiz zamanlar ztn bi taraftan acık veriyorduk Sizin hatanız kaleyi bilmemeniz dikkat etmemeniz haydi yurra allah allah şeklinde gitmenizdi cevrenize hic bakmadınız, Goddardın defansı kolaydır alması zordur

2- flag lar sagolsun bizi kale alanında tutuyor siz kaleyi aldıktan sonra biz flaglara gittik sonra direk kaleye saldırdık ve 5 dakka icinde kaleyi aldık ben biraz cakallık yaptım sizin sol altardan aldıgınızı ve orda oldugunuzu bildigim icin sag altara goturdum allyi nitekim siz olayı çakana kdr biz aldık Goddard da adam sayısı veya gucluluk konuşmaz azcık zeka konusur^^ nitekim cogu serverlarda bu kale 2-3 kisiyle bile alınmıstır misal cr montelolar kaleyi 2 kisi almıştı

3-synergyde hic goddard savası yapmadık ki direk girdik aldık sonra sen bıraktın o kaleyi ztn

4- siz kalenin icine nası girdik ona bi açıklık ver istersen ana binaya girebilmek icin asagıdan tunel var oraya girmen lzm tunele girmen icinde ana kapıdan girip geçmen lzm siz direk ana binaya geçtiniz gittiniz bende burayı anlamadım goddardın butun buglarını biliom sayılır

• quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Aynı bizim server herşeiyle aynı!:D

Tek fark sizin serverda 3 kişi online :S
  • 3 kişimi; java serverınızda mı oO
  • Arkadaş kendi oynadığı serverla loyal'in aynı olduğundan bahsetmişte bende aradaki en bariz farkı söyledim Java-off olayına girmeye bile gerek yok.
  • Yigit abi beni tanimassin heralde seni Eternal de de gormustum. Nickin xHeLLF1R3 bole bisiydi. Human Mystic Girl. Seninle Bi Ara Msn nede Konusmustuk. Msn adresinide nerden buldugumu hatirlamiom. Ama trade attim die simdi herkes beni diger oyunu bilmeyen durmadan herkese trade atan biri goruyordur, eminim. Ben Erica da oynadim. Nick : PaRCaLaBeHCeT goren olmustur heralde. Ama Benim ihtiyacim biseye cok olmasa kimseye trade atmam. Morfeus abi sende haklisin. Ben Trade Attigimda o Sinirli de olabilirdi. Ama Neyse Yardim Etsenizde, Etmesenizde Caniniz Saolsun.
  • Ayrıca ByDeviL die bi turk var Kendini Begenmis ve Kimseyi Takmayan biri. Onu varya Kimse Toplum icine almash. Benden Solemesi.
  • Morfeus abi ben ilk bas slm verdim. Tam hatirlamiom ama vermisimdir eminim. Bana 10 tane wind rune lasim dedim ve trade attim. Oda "No" dedi ve teleport oldu, gitti. Hemen trade atmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

1- o bug deil kalenin duvarın arkasından vurmuoduk yanından vuruorduk yani sag balkondan kalın duvardan vurulmuodu sag taraftan nadir vuruluodu cogu zmn cannot see target vurabildigimiz zamanlar ztn bi taraftan acık veriyorduk Sizin hatanız kaleyi bilmemeniz dikkat etmemeniz haydi yurra allah allah şeklinde gitmenizdi cevrenize hic bakmadınız, Goddardın defansı kolaydır alması zordur

2- flag lar sagolsun bizi kale alanında tutuyor siz kaleyi aldıktan sonra biz flaglara gittik sonra direk kaleye saldırdık ve 5 dakka icinde kaleyi aldık ben biraz cakallık yaptım sizin sol altardan aldıgınızı ve orda oldugunuzu bildigim icin sag altara goturdum allyi nitekim siz olayı çakana kdr biz aldık Goddard da adam sayısı veya gucluluk konuşmaz azcık zeka konusur^^ nitekim cogu serverlarda bu kale 2-3 kisiyle bile alınmıstır misal cr montelolar kaleyi 2 kisi almıştı

3-synergyde hic goddard savası yapmadık ki direk girdik aldık sonra sen bıraktın o kaleyi ztn

4- siz kalenin icine nası girdik ona bi açıklık ver istersen ana binaya girebilmek icin asagıdan tunel var oraya girmen lzm tunele girmen icinde ana kapıdan girip geçmen lzm siz direk ana binaya geçtiniz gittiniz bende burayı anlamadım goddardın butun buglarını biliom sayılır

bıraksana oda bana kalsin goddardin her yerini bildiqin bizim nasi qirdiqimizi bilmemenden belli oluyo !!!

• boyle cvp vercegini biliodum lol hala goddardın cogunu bildigimi biliom o odaya da benim bildigim kadarıyla asagıdaki tunellerden girildigini biliom ve oraya girmek icinde ana kapıdan girmen lzm diyorum sana bana o da bana kalsın diyorsun yani bi iş var desene neyse kaleyi biz aldık genede

• yardımlaşmalara bakıyorumda çok ii eğer böyleyse ben kesin geliyorum pacthi yapim yarin oyundayim artik ne yardımı yapacağınızı bilirsiniz eksik ne karakter var onu açiim :D human dagger dusunuyorum yada hawkeye
  •  L2LOYAL EVENT'TAN   GÖRÜNTÜLER VS..

L2LOYAL EVENT'TAN   GÖRÜNTÜLER VS..

yeni setler gelmiş klasik titanium set

• oh oh iyi iyi ....
  • Loyal dark epic armor OUT --- Klasik Titanium IN
  • gm arkadaslarim petim oldu 46 lvl di sonra benim elektrikler gitti girdigimde petim yoktu. acaba geri verme soz konusu olabilir mi?
  • oha ne biçim özellikler var O.o her boku verio
  • ne gusel işte her boku wermesi ayrica herkesin yapabilcegi bi armor
  • EVET DIGER SERVERLARDA BOYLE SETLER ONLY DONATE

LOYALDE KENDINDE YAPABILIYORSUN

hem bence bu dagger set iyi oldu daggerları çoşturmak gerek cok isabetli set ve statları olmus heavy fln gerekliydi bunlar acaba yaparken ne istiycekler assasin armor u yapmadan pvp yapmam ben

bishoplarda çoşcak çoşturcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.