Şimdi Ara

L2LOYAL EVENT'TAN GÖRÜNTÜLER VS..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Fotograflara Bakip Avutmayin Kendinizi Buyrun Sizde Aramiza Katilin 4EVER ][_,İneAgE ][
    >>>>>>>>>>>>>>>www.l2loyal.com<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
     L2LOYAL EVENT'TAN   GÖRÜNTÜLER VS..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 13 Ağustos 2007; 13:35:56 >

• mmmmmm güzel event
  • şugar
  • SIEGE TIME 1ty fazla gormeyin son 6. dakika aldik kaleyi bla bla zuahahha

• yalan atmaya gerek yok kudurdum xD ama cok zevkliydi bi ara 2overlrod > anarchy fln yaptık xD overlord da zevkli tabi arkanda bishop var <.<

hatırlıom 30-40 dakka bigbad kaleyi alamadı biz 20 kisi kimsede zırlık buff yok crest roomda 5 kisi sleepa tıoz zart zurt zar zor kesmıstık 30 dakka fln 2 tarafta oldu oldu dirildi Son 5 dakka kale kaybedilir mi

Not: 162 online olmuş
  • unutma yiqit ben warsam son 1 dkkadada alınır bizdede buff yoktu sadece biqbadda wardi buff oda okutamıyodu bi turlu caleyi ...
  • olur mu la cart curt okutuodu biz 20 kisi buffsuz respawn oluoduk sleep mleep stun cart curt yapıp durduruoduk 2 adamda buff vardı onlarda noblesdi onlar kesti ztn sizi drowda sende fln full vardı buffsuzlara tek atıodunuz bende safo gibi nobles olmayan charla gelmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 19 Ağustos 2007; 9:27:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dun Az Kalsın Bırakıodum Serveri Aq Ne Bicim Herifler War Emanet MaLi Dusurenlerle Dalqa qeciyorlar ....

aq +16 sbfocus dusmus adamındı yazık oldu canın saqolsun dedi
  • adamda ondan daha iyi item oldugundan
  • Bende Loyal serverine yeni basladim Nick : PinkyBoy Yardim Ederseniz Sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

adamda ondan daha iyi item oldugundan

Katılıyorum.... ADAMDAKİ İTEMLERİ SAYSAN OOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

+10 full s grade jewerly set +10 full epic armor light set +16 artemis epic weapn vs vs vs vs
  • beyler bende oradayim DaGGeRBaBaTR aslinda hawkeye yim :P

o dün aksamki siegeydi berbat bi siegeydi buffsuz gittik geldik 2 kere

ama aldik kaleyi
  • GODDARD BIZIMDIR BIZIM KALACAK ne siegeydi bea dagıttık ortalıgı
    Defans diye ben buna derim benim allyden ilk kez bu kdr memnunum

Not: kaleyi gene son 10dakka kaybettik ama 5 dakka icinde geri almayı bildik

• Aynı bizim server herşeiyle aynı!:D
  • Godard siegesine gelemedim babam ise goturdu haftaya pazara kadar garsonum 1haftada 150yt cikartirim
    anti garson fub lub
  • yigit abi ben selam_490@hot.com abicim oyuna yeni basladim fakat sen bana bi yardimda bulunmadin Nick : PinkyBoy

Seni Bugun Gordum Trade Attim "No" dedin ve gittin. Ama Yinede Canin Saolsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PinkyBoy

yigit abi ben selam_490@hot.com abicim oyuna yeni basladim fakat sen bana bi yardimda bulunmadin Nick : PinkyBoy

Seni Bugun Gordum Trade Attim "No" dedin ve gittin. Ama Yinede Canin Saolsun...

ZUHAHAHHAHH
    Dua et disarda trade atmamisin direk pk lardi
    Hemde slmlasnmadan hal hatir sormadan durumunnu anlatmadan direk trade atanlara deli oluyorum

• morfeus kendini anlattıgın icin tesekkür ederiz

ben dısarda low lvl lere ellemem hatta clansızlara bile pinkyboy ben seni tanıom mu? tanıosam nerden hic hatırlamıom pm den kendini tanıtsaydın keşke bana gunde kac kisi trade atılıo bilion mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 20 Ağustos 2007; 19:25:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

morfeus kendini anlattıgın icin tesekkür ederiz

ben dısarda low lvl lere ellemem hatta clansızlara bile pinkyboy ben seni tanıom mu? tanıosam nerden hic hatırlamıom pm den kendini tanıtsaydın keşke bana gunde kac kisi trade atılıo bilion mu

Yigit icin fesat senin ALLAH KOLAYLIK VERSIN KARDES CALISIYORMUSUN DEMIYORSUN
    Kendini anllatigin icin ty demisin
    Ben simdi kanitli olarak Serverda en cok para yardimi yapan playerligimi kanitliyabilirim
    dusmanimda olsa newbie de olsa bos cevirmiyorum Bilip bilmeden konusma arkadasa bana pm at derdim ama 1hafta yokum oyunda yardim edemem
    gunluk 800kk dagitmayla tuketiyorum lol hemen hemen

• 1.castlede buq wardi duvarin arkasindan vurabiliyodunuz biz ne olduqunu anlayana kadar zaten ......... qecti
    2.biz caleyi aldiqimizda siegenin bitmesine son 6 dk wardi ben qoddarddan castleye qelene kadar siz nası toplandınızda qeldiniz onu anlamadim ....
    3.bizim tek kaybimiz castleyi adam akilli bilemememiz synergy'de olduqu qibi hatirlarsan yiqit ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.