Şimdi Ara

L2OFF Luthien 250x 17.06.2012! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsine aynen katılıyorum, birde şunu söylemek istiyorum ki, oyun açıldığı saniyesinde girdim ve daha oyunda kimler var kimler yok diye bakmadan charı kastım, millet daha EG de kasarken ben DVC Bridge'de kasıyordum kimsecikler yoktu. Ardından EF'a gittim gene kimsecikler yoktu ancak ben kasmaya başladıktan bir süre sonra yeni yeni elemanlar gelmeye başladı. Özellikle her yeni serverda Spellhowler açarım hızlı kasayım diye ve hırs yaptım mı gerçekten hızlı kasarım. Server açıldığında geçirdiğim 1 saatlik zaman diliminde 140 adet Luthien coin ve 200kk küsuratında para kastım. Bir AM için gerekenler 250 coin 200kk idi yanılmıyorsam, 2 dakika sonra elinde AM olan bazı arkadaşları gördüm. Sordum kendime 1 saniyeyi bile harcamadan deli gibi kasıp alamadığım am'yi kasarken görmediğim Türk kardeşlerimiz nasıl bir anda almış..

Umuyorum ki boss kesmiş olsunlar ..
  • Ben acılır acılmaz girmediğim için buna bir yorum yapamıcam.Fakat aklıma gelen tek şey vote reward ile gelen vote tokeni >2 tane event tokene ceviriyosun > 2 event tokkenlede 1000tane Luthien token alabiliyosun.Cantanda varsa bir bak,belki o yolla almışlardır :) ben de suan kasmaktayim.Sub içinde gorev yapıcaz sanırım :)
  • Biliyorsun daha öncesinde l2sandora,l2samael,l2anonymous gibi javalarda oynadık. Burada da verilen voteler bir sayıya ulaştı mı reward geliyordu. Vote verip merakla bekledim ne herhangi bir event oldu nede reward geldi. Event token adam seçiyor desem, ona bile imkan yok yani.. Böyle olunca farklı birşeyi savunuyor gibi oldum ama herkez kendine yapar. Herneyse arkadaşlarımız server açmış biz destek çıkalım, oynamaya devam.
  • server şuan itibariyle öldü geçmiş olsun.Millet adena bugi bulup giran ortasında yerlere onlarlca GoldBar atiyorlar..full +10 item atıyorlar :S Neyi doğru beceriyoruz ki bunda başarılı olalım.. neyse sinirlenmicem yaz günü.. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

server şuan itibariyle öldü geçmiş olsun.Millet adena bugi bulup giran ortasında yerlere onlarlca GoldBar atiyorlar..full +10 item atıyorlar :S Neyi doğru beceriyoruz ki bunda başarılı olalım.. neyse sinirlenmicem yaz günü.. geçmiş olsun

ciddimisin ? bizde o kdr kastık !
  • en son jeweller +10 +10 düşüyordu
    wipe mi gelir rollback mı olur ama düzenleme şart
  • 23 saat ayakta tutabildiler fena bir skor değil
  • malesef ciddiyim.ne kadar geri alınma olur yada olmaz mı bilmiyorum.Hem ne kadarlık bi rollback yapabilirler ?Bug'ı ne zamandır kastıklarını bilmiyoruz ki.Atı alan üsküdarı zaten geçmiştir.Adena alış ve satış fiyatlarıyla yapılan Bugi önlemenin çok basit bir yolu var,tüm satış fiyatlarını 1 adena yaparsın olur biter.Bunu düşünemiyorlar mı?Benim şahit olduklarımı yapanlar, Adminlerin AIO verdikleri D9 clanının bütün üyeleriydi.Tabi başka insanlar da vardı.Güven bi kere kaçtı bilemiyorum :s
  • walla bende cok uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum. 5 dk bir res geliyor servere
  • Yahu abi bu duelistler nedir ya A grade adam, full +5 S grade adama 5k vuruyor yahu %0 Balance server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makara74 -- 19 Haziran 2012; 1:28:58 >
  • full corruption burası ,dumanist ten bahsediyoruz milleti kötülemek gibi değil direk kötülüyorum oynamayın orada.
  • /fail ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

full corruption burası ,dumanist ten bahsediyoruz milleti kötülemek gibi değil direk kötülüyorum oynamayın orada.

Adam haklı dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: makara74

quote:

full corruption burası ,dumanist ten bahsediyoruz milleti kötülemek gibi değil direk kötülüyorum oynamayın orada.

Adam haklı dağılın

size sadece yav he diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaDumanisT

quote:

Orijinalden alıntı: makara74

quote:

Adam haklı dağılın

size sadece yav he diyorum

Adam cidden de haklı diyecek başka birşey var mı ? Bence yok.
    Server GRAND OPENING ile açtınız bi patlama oldu dedik tamam server güzel dedik her yerinden 1 eksiklik çıkıyor

• Boşverinnn Buda geçer İşte ben bu yüzden hight ratelerde takılyorumya
  • Yorumları baştan sona oku moralin düzelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.