Şimdi Ara

L2OFF Luthien 250x 17.06.2012!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chronicle: Interlude
    Rates

Experience: 250x
    Skill Points: 250x
    Adena: 250x
    Enchanting chance for magic weapon: %55
    Enchanting chance for normal weapon: %60
    Safe Enchant: +3
    Max Enchant: +16

GM Shops
    Shop with C/B/A/S Grade Equipment
    All needed Misc

Buffs
    NPC Buffers have third class buffs
    Duration of all buffs: 1 Hours

Global GK
    The global GK will teleport to: all towns, leveling zones and custom area locations.
    Each spawn point will have a spawn protection. So there wont be any more spawn PK.

Siege
    We will have 3-4 Sieges per weekend.
    castle owner crowns gives extra hp to players.

Olympiad
    2 Weeks olympiad period.
    The heroes are granted with a hero skill and weapons.
    The hero weapons are usefull now and possible to enchant

Quests
    Sub Quest Items in NPC.
    Nobless Quest Items in NPC.
    Clan Level Items in NPC

Customs
    Offline shops

Web Site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkaDumanisT -- 14 Haziran 2012; 1:51:09 >

• E hayırlı olsun yavru ceylan
  • Web sitemiz açılmıştır. Ve game açılış saati 18:00 gmt+2 olarak belirlenmiştir. Hepinizi bekliyoruz!
  • Türk serveriimi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

Türk serveriimi bu

Evet.
  • türk serveri ise şu açıklamaları türkçe yapsan daha iyi olmazmıydı :)
  • Onun adı dumanist :) global çalışmayı sever :) hayırlı olsun dumanist
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorien35

Onun adı dumanist :) global çalışmayı sever :) hayırlı olsun dumanist

teşekkürler (:
  • Official NcWest'ten ShadowKings Clani olarak geliyoruz. Umarız uzun soluklu bir server olur. Biraz Pve biraz Pvp.. Lets Rock !
  • sublimityde player azaldı orası inşallah güzel olur tam istediğim ratede
  • dumanist 250X çok değil mi birader yaa biraz daha düşürsen rateleri daha çok sarar oyun şöyle saatlerce kasmak isterim açıkcası...
  • quote:

dumanist 250X çok değil mi birader yaa biraz daha düşürsen rateleri daha çok sarar oyun şöyle saatlerce kasmak isterim açıkcası...

Millet exp kasmaktan bikmiş diyor adam haklıda Item kasarsın saatlerce onun yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

quote:

dumanist 250X çok değil mi birader yaa biraz daha düşürsen rateleri daha çok sarar oyun şöyle saatlerce kasmak isterim açıkcası...

Millet exp kasmaktan bikmiş diyor adam haklıda Item kasarsın saatlerce onun yerine

bizde tam böyle düşünmüştük .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

quote:

olmazsa öyle yaparız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorien35 -- 15 Haziran 2012; 16:56:12 >
  • bi an önce açılsa sabırsızlanıyorum , dumanist bide armor olarak custom mu olacak? (olursa epic olsun bence :D)
  • quote:

bi an önce açılsa sabırsızlanıyorum , dumanist bide armor olarak custom mu olacak? (olursa epic olsun bence :D)

Herhangi bir custom armor şu an için düşünülmüyor (: Umutlandırmayayım, kesin değil ama belki ileride Titanium Armor eklenebilir. Belirtiyorum, kesin değil. Ki zaten yeni birşey ekleyeceğimizde bunu kesinlikle forumda Oylamayla seçeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaDumanisT

quote:

bi an önce açılsa sabırsızlanıyorum , dumanist bide armor olarak custom mu olacak? (olursa epic olsun bence :D)

Herhangi bir custom armor şu an için düşünülmüyor (: Umutlandırmayayım, kesin değil ama belki ileride Titanium Armor eklenebilir. Belirtiyorum, kesin değil. Ki zaten yeni birşey ekleyeceğimizde bunu kesinlikle forumda Oylamayla seçeceğiz.

tamam dır :) eski serverleri çok arıyoruz inş. eski server ler gibi olur
  • Captcha çok güzelmiş beğendim :D
  • Down
  • Daha önce hangi serverlerda ne gibi başarılar elde ettiğinizi veya l2 tecrübenizi bilmiyorum.Açıkcası hiçnbir beklenti içine girmeden serverı biraz inceledim. Son yıllarda moda olan "Grand openingg!!" olaylarına ragmen server ilk günden hatalarla dolu olunca hayal kırıklığı yaşıyorum.Hatasız tabiki kul-server olmayacagı gibi hatalar geri bildirimlerle düzeltilir.Ondan şüphem yok lakin, haftalar öncesinden hazırlıklara başlanıp,önceden haberler verilip, üstüne üstlük büyük açılıştan once test açılışı da yapılmasına ragmen bunların olması sanki(?) server yönetici,sahip,geliştiricilerinde biraz tecrübe,bilgi eksikliği mi var diye bir düşünceye girdim.Oyunu 250x rateli bir server,ve içinde craft olamayan,pvp odaklı bir server olarak göz önünde bulundurursak şunları söyleyebilirm;
    *Gmshop/Misc Shop tüm fiyatlar revize edilmeli,düzgün oran kurulmalı.1 c-cry 100k mı olur? :)) (Örnek; no grade armorla 61lvl-A grade olmak zorunda kaldım.)
    *Oto PickUp kesinlikle olmalı,
    *Matslar gereksiz droplar silindi diye forumda acıklama yapıldı,ama hala düşmekte,temizlenmeli.Oyun içi craft zaten yok.
    *Buffer list yenilenmeli.fighter için COV varda neden mageler için Magnus yok? ilerleyen günlerde pvp için arkasinda cat buffi için dualboxla gezenleri görmek komik olucak :)
    *Subclass/Noblesse olayını çok zorlaştırmaya gerek yok 250x ten bahsediyorsak. Forumda Barakiel'i ekleyin diyenlere olumlu yanit verilmiş.Zaten Barakielin spawn zamanı uzun bide onu eklerseniz hiç mantıksal bir karar olmaz.Sub -nobls görevi max 35-75x serverlerda belki kabul edilebilir ama burası için değil.

Daha fazla vakit geçirdikçe gözlemlerimi yazarım.Herkes buraya düşüncelerini yazarsa çok iyi olur.Amacım sadece destek vermek oldugu için servera girip görüşlerimi paylaştım.Arjantin,Brezilya,Yunan serverlarına girip player sayısını artırdığımız kadar Kendi memleketimizi de desteklemek gerekir. Şuan görüşlerim olumsuz yönde diyebilirim.Ama gelişmeleri/değişmeleri takip ederim.Umarım herşey iyi olur :)
    (not:ha bu arada Elven Fortress gorunce L2gold nostaljisi yaşadım.L2gold demişken fiyatlar orda normalin 10 da 1 veya 20 de 1 kadar düşürülmüştü.yani Shoplara girince 7-8-9 tane sıfır saymaktansa tüm fiyatlar düşürülüp düşen adena miktarını da ona göre ayalarlasınız daha temiz,sade ve kullanışlı olur diye düşünüyorum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.