Şimdi Ara

L2Pizzicato 500x PvP H5[CT2.6]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -------------------------------------------------------------------------

http://l2pizzicato.co.cc/ (Bazen Anti-Virüs programları engelliyor siteyi. Eğer sıkıntı yaşarsanızhttp://l2pizzicato.ucoz.com/index.html )

-------------------------------------------------------------------------

-Server Rates:

Exp Rate: x500
    Sp Rate: x500
    Drop Rate: x100

-Enchant Information

Safe: 5
    Max: 25
    Enchant Rate: 70%
    Blessed Enchant Armor: 100%
    Blessed Enchant Weapon 95%

-Custom NPC's

Custom GMSHOP
    Custom Gatekeeper
    Custom Buffer
    Custom Server Informator
    Custom Main Npc's
    Custom Farm and Level Zone Npc's

-Event Information

TvT Event (auto spawn every 30 minutes)
    PvP Event
    Race Event
    Bunny Event
    Raid Boss Event
    Custom Events every week

-------------------------------------------------------------------------

-Sunucu Oranlari

Tecrübe Puani Orani: x500
    Yetenek Puani Orani: x500
    Düsme Orani: x100

-Afsunlama Bilgileri

Güvenli: 5
    En Fazla: 25
    Normal Parsömen Orani: 70%
    Kutsanmis Parsömen Orani: 100%

-Attribute Oranlari

Tas Orani: 70%
    Kristal Orani: 95%

-Özel NPC'ler

Özel Market
    Özel Teleport
    Özel Buffer
    Özel Sunucu Bildirici
    Özel Ana NPC'ler
    Özel Çiftlik ve Seviye Artirma Moblari

-Yarisma Bilgileri

TvT Maçi (her 30 dk'da bir)
    PvP Maçi
    Yaris
    Bunny Yarismasi
    Raid Boss Öldürme
    Her Hafta Degisik Özel Yarismalar

• Önce NTV'nin '' Nergis TV '' olduğunu öğrendiğimde ondan soğudum,

Şimdi de sen böyle afsunlama,parsömen,kutsanmış,Özel Çiftlik ve Seviye Artirma moblari,Raid Boss Öldürme falan yazmışsın ya, senden buzz gibi soğudum :) Şu oyunu yarım aklınızla mantığınızla çevirmeye çalışmayın artık sabah sabah '' You made my day '' diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Önce NTV'nin '' Nergis TV '' olduğunu öğrendiğimde ondan soğudum,

Şimdi de sen böyle afsunlama,parsömen,kutsanmış,Özel Çiftlik ve Seviye Artirma moblari,Raid Boss Öldürme falan yazmışsın ya, senden buzz gibi soğudum :) Şu oyunu yarım aklınızla mantığınızla çevirmeye çalışmayın artık sabah sabah '' You made my day '' diyorum.

bana ısınmanı isteseydim sana özel mesaj atardım arkadaşım. bırakta işimizi yapalım biz. beğenmediysen boş geç devam et.
  • eRcn. arkadaş sabah sabah bu yaptığın yorumla bütün moralimi alt üst ettin. Be adam kendini zeki mi sanıyorsun sen? sence o yazılanlar bilmediklerinden mi? Sana kalsa Enchantı basma olarak biliyorsundur, Farm Zone kasılma alanı olarak biliyorsundur. La sen mi öğreteceksin ingilizceyi bize. Yol al sabah sabah sinirimi bozdun, I don't know about your day but you f...ed my. Burada eğlence yapalım dedik işin içine ettin.

Herneyse arkadaşlar ciddi bakıyorsanız server çok güzeldir buyurun gelin ben şahsen öneriyorum size kendim de oynuyorum.
  • @Newb0rn

Bir gün erkeklerden hoşlanmaya/ısınmaya başlarsam önce seni ...

@Ferec A.

İki kelimem gününü mahvetmeye yetti, fazla bıdı bıdı yapma iki kelime daha edersem sende ağrı yapmaya başlar
  • başlığı görünce yeni bir server acılmıs bakım bi dedim ama serverin ozellıklerını okuyacaktım kı yorumlar daha ön planda kalmış. Umarım başarılı olurnuz. Akşam bakacam.
  • quote:

Önce NTV'nin '' Nergis TV '' olduğunu öğrendiğimde ondan soğudum,

'' afsunlama,parsömen,kutsanmış,Özel Çiftlik ve Seviye Artirma moblari,Raid Boss Öldürme ''

Bu konuda takılıorum,cok eski oyuncu deilim ama bu kelimeleri ilk defa duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde böyle yeni accountlar ile yeni serverlarının playermış gibi reklamını yapıyorlar ya bizi salak yerine koyuyorlar, kim bilir geçmişte hangi re-kill yaptığımız gençler bunlar :)
  • yanlış anlamayın sakın, biz her türlü yorumlara açığız ama bu adamın yaptığı resmen dalgaya almak..
  • Liseli ergen detected :) Alakasız alakasız laflar klasik muhabbetler yok Türk serverlarında oynamamış yok Almanya'daymış. Şu güzelim Türkiye'mden uzaklaştıkça huyunuz suyunuz gavurlara benziyor aynı ne sizden adam olur nede serverınızdan iki tane çapulcu açmışsınız kıytırık birşey gelip reklam yapıyorsunuz burda, yaşını sorsam 15 dersin :) Bendeki dalga denizdeki dalga değil yavaş gel sancı yapar :)
  • ercan senin yorumlarını okuyan gelmez servere mındar ettın serveri
  • Herkez haddini bilcek süleyman :)
  • quote:

Herkez haddini bilcek süleyman :)

ercn. önce haddini bil sonra başkalarına bildir. ne hakla sen bana hakaret edersin? hele ki tanımadan etmeden ? Ne bu ayaklar sende? Yaptığın laflara bakılırsa zaten kimin liseli ergen olduğu açık açık belli oluyor. Belki de değilsindir ama sendeki beyin kapasitesi o derece yani.. Azıcık insan ol düzgün konuş ben senin ne annenim ne de baban. Anladım forumdasın herkes de klavye var. yazmak çok kolay değil mi? Ben keyfimden konuşmuyorum. Almanyada olduğumu yada türk serverlerini oynamadığımı. Nedeni de zaten bu Topicte yorumlarda.. fazla söze gerek yok bence.. Dediğim gibi beğenmediysen girme cevap yazma, okuma bile beğenmediysen parşömen yada raid boss öldürmeyi. Keyfin bilir.. Biz sadece birazcık alaylı bir şekilde serveri tanıtmak istedik. Belki oyuncuların hoşuna gider bu mizah.. Neyse.

• Haala bıdı bıdı yapıyorlar haala :) Gençler siz yenisiniz galiba
  • nereden baktığına bağlı.. sabahtan beri spam mesaj yazan kim :)) Seni serverimize bekleriz... Nede olsa buraya server için topic açtım seninle muhabbet etmek için değil :) ama istersen özelden yaz.. yani daha fazla aksiyona ihtiyaç yok.
  • Biz insanları eğlendirelim diye değişik ve esprili bir şekilde yazı yazdık sen ise saygısız ve alaycı bir biçimde yorum yaptın tamam her türlü yoruma açığız ama nedenini anlayamıyorum hem bizi tanımıyorsun hem de oyuna gelip bakmadın bile ne halde diye, bir garezin mi var bize karşı?

Ayrıca sen diyorsun ki yarım aklı mantık falan filan oysaki sen bilmiyorsun ki biz 5 dil birden konuşuyoruz, sen bilmiyorsun ki biz sanatçı adamlarız, sen bilmiyorsun biz buraya insanlar, bu oyunu oynayanlar gelsin bizimle eğlensinler dedik ama sen sırf orada iki-üç tane kuyturuk kelimeye taktın diye bize yapmadığın saygısızlık kalmadı. Seni kınıyorum. Türksen eğer önce insan olacaksın çünkü türk senin gibi davranmaz.

Yaptığın saygısızlığa rağmen seni serverimize bekleriz. Daha fazla da konuşulmaz umarım afsunlanmadır çiftliktir falandır filandır biz çevirdiğimiz şeyi iyi biliyoruz.

Tüm oynayanları da serverimize bekleriz. Oyun içinde ve ya forumumuzda istediğiniz şikayetlerde bulunabilirsiniz.

İyi akşamlar dilerim.

• Beyler ERCAN iyi vir arkadaştir. Ama sizin gibi cok oluyor burda boyle yeni isimlerde server tanıtan sonrada 2 haftaya kalmaz kapatan kişiler. Bunlarda genelde hep aynı kisiler oldugu icin biraz güven sorunu yaşandi heralde. Ama ister istemez cok uzatıldı. Serverenize bakamadım interlude var bende size basarılar dılıyorum.
  • Tebrik ediyorum gördügüm ilk hi5 türk serveri vizelerden sonra retailden fırsat kaldıkça oynayacağım. Oyundaki Nick Sociopath elimden geldiğince yardımcı olmak isterim server için Yorumlara aldırmayın bu forum ne adminler gördü o yüzden böyle bi güvensizlik var private server oyuncularının emeklerini 1 günde hiç edebilen adminlere böyle davranıyorlar ki balık baştan koksun :D 1 2 konu aşşağıda görebilirsiniz demek istediğimi :D
  • uuuuuuuuuu baby guncebektasssssssssssssssssssss
  • quote:

uuuuuuuuuu baby guncebektasssssssssssssssssssss

Öncelikle serverinizda başarılar.. Umarım tutar herkezin ekmegi kendine :))

Server ile ilgili resimler paylaşırsanız ve güncel player sayilarini bu size arti kazandircaktir.

Ercn nerden aklına geldi o be :D kopuyorum 20dkdır burda :DDDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 31 Mart 2012; 19:35:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.