Şimdi Ara

l2return(Dönüş) Lineage 2 Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serverimiz l2return (dönüş) hazırlıkları son hızıyla devam etmektedir. Tasarımı toplam da 6 ay sürecek olan serverimizin 4 ayını geride bıraktık (22 ekim 2010 itibariyle) Serverimiz özel tasarlandığı için en ufak ayrıntısına kadar dikkat edilmiştir.
    Serverimizin birçok özelliği es-l2 (c4) athena serveri gibi tasarlanmıştır.Es-l2 oynayan playerlerin hepsi az çok oradaki düzeni ve ilgiyi görmüştür.. Ama geçen zaman sürecinde es-l2 üst versiyonlara yükselmiş ve Playerlerini kaybetmeye başlamıştır..Bizim bu serverdeki ilk amaçlarımızdan bir tanesi Yıllarca serveri ayakta tutabilmektir.. 45x gibi muhteşem bir ratesi ve Oyun içindeki muazzam tasarım tamamen playerlerin rahat etmesi için ve tek bir amaca yönelil oluşturulmuştur.. O amaç ise LİNEAGE 2'yi gerçekten yaşarak oynamaları için gerekn zemini hazırlamaktı..Ve biz bunu yaptık.. Şimdi size serverin birkaç özelliğinden bahsetmek istiyorum..

SERVER HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ EDİNMEK İÇİN BİZE ULAŞIN;
    Forum:http://l2return.ogameforever.com/forum.htm

Facebook fan sayfası:http://www.facebook.com/L2.ReTuRn?v=wall

E-mail: l2return@hotmail.com

ARKADAŞLAR WEP SAYFASI KISA SÜRE'DE AÇILACAKTIR..

=Server de rates=Rate XP= 45x
    - Rate SP = 50x
    - Rate Adena = 1000x
    - Rate Party XP = 2x
    - Rate Party SP = 2x
    - Rate Drop Item = 1x
    - Rate Drop Spoil = 1x
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<=ENCHANTS=Enchant rate: % 38
    SAFE: +3 WEAPONS, JEWELS & ARMORS.
    Max Enchant: +.. (unlimited)
    Blessed Scrolls: 75%
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<~~~~PRIVATE SERVER~~~~
    1(İmperial Tomb Chaotic (ITC Bölgesi)(Bu bölgede 4 oda var odalardaki moblardan weapon düşüyor. S weaponlar Shopta değilde ITC de düşüyor olması odalar için büyük mücadelerin olmasını sağlayacak.)

2-(Sadece Lilith Knight boss'undan Wasper Weapon düşüyor-Mitril minesin sonundaki boss) (Kalıcı weapon)

3-(Her hafta Kale savaşları)

4-(Her hafta Hero'luk sistemi. (En düşük Puan 100)

5-(Merkez Şehir Giran Town-Özel tasarımlı tek şehir)

6-(Weapon zone,Coin zone ve Pk zone-ITC gibi özel zoneler.)

7-(Global server özelliği böylece yabancı kişilerle Oynayabilme imkanı...)

8-(AIO char Bulunmaktadır NPC buffer geçici bulunacaktır.) (AIO Char Donate)

9-(Server Sikkesiı - l2return Coin)

10-(Hacker ve Bug için otomatik-ban Sistemi)

11-(Bug Programları için Otomatik-Ban)

12-(Serverde Sadece 2 ADM olacak. GM olmayacak.) (Böylece playerlerle yakınlık kurulamayacak.)

13-(01.01.2011 yılından itibaren Birçok serverden geriye kalan tek İNTERLUDE server olacak. İsminden de anlaşıldığı gibi L2Dönüş)

14-(Elf'ler Ve DarkElf'ler arasındaki bitmez savaşlar-Hikayesini biliyorsunuzdur umarım)

15-(Yabancı Oyuncular arasındaki inanılmaz Clan ve kale savaşları)

16-(Oyunda Ticaret sistemi)

17-(Büyük Clan Düşmanlıkları)

18-(Lord ayrıcalıkları)-(Güçlü kale Lordları)

19-(Büyük İttifaklar)-(Serverin Kontorlünü elinde tutanlar)

20-(Kale savunması çin Guard Sistemi)
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<=İNTERLUDE System=
    1-(Wasper Armor ve Weapon)
    2-(NPC buffer (buff süresi 30 dk ve özel buflar yok) (AIO buffer full buff ve 2 saat buf süresi)
    3-(Global gatekeeper,Zone Gatekeeper)
    4-Yeni Zone PK/İmperial Tomb Chaotic. (Odaların İçi zone Pk'lardan İtem düşmüyor.)
    5-(Olimpiyadlar 24 saat açık)
    6-(Clan Hall Satın alınabilir)
    7-Otomatk başlayan TvT eventler.)
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    = Server Machine =
    NEW HOSTING! !01/01/2011 started
    CPU: Intel Xeon W3520,4x 2x 2.66+ GHz tecnology nehalem i7
    RAM: 8Gb DDR3 RAM
    1Gbit Upload/ Download International Connection
    Operating System: Debian GNU/Linux 5.0 64 bits

~~l2return ADMİN EFSANE~~

• Güzel bir server oalcağa benziyor . serverın açıldığında eğer gerçektende grupta anlatıldığı gibiyse oynarım.Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorThRebeL -- 23 Ekim 2010; 10:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02C99756-2

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ilk sorum server off mu ? bide siteniz çok sıradan olmuş bnce türkçe kullanmayın sitede global olmasi için... bide forum değilde daha kaliteli bi site olabilir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

ilk sorum server off mu ? bide siteniz çok sıradan olmuş bnce türkçe kullanmayın sitede global olmasi için... bide forum değilde daha kaliteli bi site olabilir diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Donate fiyatlarını bn mi yanlış okuyorum yoksa dogru mu?

(905.00 TL) yani 905 lira ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Donate fiyatlarını bn mi yanlış okuyorum yoksa dogru mu?

(905.00 TL) yani 905 lira ?

Alıntıları Göster
    2 tane donate ismi altında item sat, kapa serveri ne ugrasıon
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Post'taki yeşil kısım okunmuyor işaretliyerek okumak zorunda kaldim. Başarılar dilerim. Keşke böyle off projeler görsek.

-paraya kıyıp bi domain alsaniz ne güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 30 Ekim 2010; 21:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Post'taki yeşil kısım okunmuyor işaretliyerek okumak zorunda kaldim. Başarılar dilerim. Keşke böyle off projeler görsek.

-paraya kıyıp bi domain alsaniz ne güzel olur.

Alıntıları Göster
    Yeşil punto baltalamış konuyu hakatten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sizin türkiyede asgari ücret kaç lira haberiniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaybackX

Sizin türkiyede asgari ücret kaç lira haberiniz varmı ?

Alıntıları Göster
    yani full donate için adamın 1 aylık maaşını istiyolar +16 karın doyurmuyo , ama inş. satarsınız ne diyelim
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    5-6 ayda full donate parası cıkarmış :)

5-6 ay oynanırsa o serverda zaten kralsın donateye ihtiyacın kalmaz . Ama iyi oynayacak arkadasların donetor sıkıntısı olmaz [sm=s17.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLready

5-6 ayda full donate parası cıkarmış :)

5-6 ay oynanırsa o serverda zaten kralsın donateye ihtiyacın kalmaz . Ama iyi oynayacak arkadasların donetor sıkıntısı olmaz [sm=s17.gif

Alıntıları Göster
    yazdiklarina gore guzel birseyler yapmak istiyor arkadasimiz neden kostek olmaya calisiyorsunuz anlamiyorum. donate olayina gelince gayet normal ve olmasi gereken birsey tabi normal oyuncularla arasinda ucurum olmicak sekilde abartisiz olmasi lazim. simdiden kotuleyeceginize bekleyin server acilinca girip bakin istiyorsaniz illa donate yapilcak diye birsey yok baktin iyi gidiyor server paran varsa yaparsin donateni. global bir server olucak deniyor yani kotulemesek daha serveri gormeden biraz yardim etmis oluruz..
    ayrica es-l2 gibi bi server daha cikmadi yine ozamanlardaki gibi olucaksa cok guzel bence birde c4 olsaydi super olurdu :)

Bol sanslar ve kolay gelsin insallah guzel bir server olur

• quote:

Orijinalden alıntı: l3-ADMIN

Kardeşim Bizim Asgari ücretle Alakamız yok.Biz mümkün Olursa 10 yıla kadar serveri ayakta tutacağız bir şekilde..Hayatınızda bir oyun oynuyorsanız.Kaliteli ve zevkli olsun. 10 yıl Kasmak isteyen ve +20 Görmek isteyen varsa sorun yok.Ama herkesin O kadar zamanı yok.Ayda 50 Lira ayırsan bir tarafa 5-6 ayda Full donate parası çıkar.HEm kimse full donatede yapın demiyor.İlla donate de yapın demiyoruz.Cebiniz kabarıksa ve Oyun oynamayı Seviyorsanız Donate yaparsınız.Yok evinizde Pc niz var, ve paranız yoksa günde 2 saat Kasarak kısa bir sürede güzel itemlere sahip olabilirsiniz.
    Unutmayalımki DONATE'nin anlamı BAĞIŞ demek biz bu parayı Cebimize atmak için almıyoruz.Serveri uzun süre ayakta tutabilmek için alıyoruz.Ve Paralar Belli bir süre Server KASASIn da kalıyor. Donate parasını verdikten sonra Server kapanırsa Paranız geri iade edilecek.. Hangi server ADMINLERİ sizlere böyle bir şans veriyor?? Umarım 10 YIL Boyunca Birlikte güzel ve eğlenceli bir Oyun Oynarız..Şimdiden İyi eğlenceler dilerim..
    L2Return ADM EFSANE

Hangi server adminleri ben sizin paralarini yiyecem cebime atıcam diyor.

30 tl verip bir host ve domain alamıyorsunuz dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: l3-ADMIN

Kardeşim Bizim Asgari ücretle Alakamız yok.Biz mümkün Olursa 10 yıla kadar serveri ayakta tutacağız bir şekilde..Hayatınızda bir oyun oynuyorsanız.Kaliteli ve zevkli olsun. 10 yıl Kasmak isteyen ve +20 Görmek isteyen varsa sorun yok.Ama herkesin O kadar zamanı yok.Ayda 50 Lira ayırsan bir tarafa 5-6 ayda Full donate parası çıkar.HEm kimse full donatede yapın demiyor.İlla donate de yapın demiyoruz.Cebiniz kabarıksa ve Oyun oynamayı Seviyorsanız Donate yaparsınız.Yok evinizde Pc niz var, ve paranız yoksa günde 2 saat Kasarak kısa bir sürede güzel itemlere sahip olabilirsiniz.
    Unutmayalımki DONATE'nin anlamı BAĞIŞ demek biz bu parayı Cebimize atmak için almıyoruz.Serveri uzun süre ayakta tutabilmek için alıyoruz.Ve Paralar Belli bir süre Server KASASIn da kalıyor. Donate parasını verdikten sonra Server kapanırsa Paranız geri iade edilecek.. Hangi server ADMINLERİ sizlere böyle bir şans veriyor?? Umarım 10 YIL Boyunca Birlikte güzel ve eğlenceli bir Oyun Oynarız..Şimdiden İyi eğlenceler dilerim..
    L2Return ADM EFSANE

Hangi server adminleri ben sizin paralarini yiyecem cebime atıcam diyor.

30 tl verip bir host ve domain alamıyorsunuz dostum

Alıntıları Göster
    Dostum yanlış anlama ama boşuna 1 aylık makina parası verme derim.Daha host domain alıcak durumunuz yok Muhtemelen alacağınız Sunucuda vps olur başlamadan vazgeç derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NorThRebeL

Dostum yanlış anlama ama boşuna 1 aylık makina parası verme derim.Daha host domain alıcak durumunuz yok Muhtemelen alacağınız Sunucuda vps olur başlamadan vazgeç derim.

Alıntıları Göster
    780 Liraya gider neler alırım. Şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpJuice

780 Liraya gider neler alırım. Şaka gibi.

Alıntıları Göster
    buf sureleride sacma yahu Aio 2 saat normal bufer 30 dk ne anladik bu isten yani su anda serveri sadece donetelr oynasin diyemi aciyorsun onu sole bufsuz bir cacik olmas bir de bufer kalkicak demisin 45x yapmisin buferleri neden kaldiriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: *OxyGen*

buf sureleride sacma yahu Aio 2 saat normal bufer 30 dk ne anladik bu isten yani su anda serveri sadece donetelr oynasin diyemi aciyorsun onu sole bufsuz bir cacik olmas bir de bufer kalkicak demisin 45x yapmisin buferleri neden kaldiriyorsun

Alıntıları Göster
    server online arkadaslar benim izlenimim soyle.. server uzun vadeli gorunuyor gerek level kasmak gerek item yapmak okadar kolay degil (level kasmak zor degil aslinda 2-3 gune 78 olunabilir 80 lvl i bilemem :D ) ve clan acip biraz clani buyutmek isterseniz bu zamanla olucak birsey gercekten zor..

donatelerde mantikli bence donate yapmaya kalkan biri eger cok zengin degilse bir tane donate yapar anca 1 tane weapon veya aio charr yada boss jewel set alir anca.. 200 liraya kendini full donatamaz guzel yani bu :)

eger biraz sure verirsek ilerde iyi bi server olucak ins simdiden girip biraz kastim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: hesnesley

server online arkadaslar benim izlenimim soyle.. server uzun vadeli gorunuyor gerek level kasmak gerek item yapmak okadar kolay degil (level kasmak zor degil aslinda 2-3 gune 78 olunabilir 80 lvl i bilemem :D ) ve clan acip biraz clani buyutmek isterseniz bu zamanla olucak birsey gercekten zor..

donatelerde mantikli bence donate yapmaya kalkan biri eger cok zengin degilse bir tane donate yapar anca 1 tane weapon veya aio charr yada boss jewel set alir anca.. 200 liraya kendini full donatamaz guzel yani bu :)

eger biraz sure verirsek ilerde iyi bi server olucak ins simdiden girip biraz kastim ben..

Alıntıları Göster
    ilk izlenim:

ex olayı bakımından güzel olmuş
    adena 1000x yazıyo ama bence 100x den fazla değil itemlerde çok pahalı nasıl item alıp kasacaz valla iki adam birden kasarak para topladım adena rate düzeltilsin yada fiyatlar düşsün.
    gm shopta dye ler yok
    buff slotu çok az kendi skillerimizide açınca bufflar siliniyo :) onada bir çözüm 4-5 slot daha artırılsa güzel olur.
    şimdilik bu kadar gördükçe iletirim iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellatkral38

ilk izlenim:

ex olayı bakımından güzel olmuş
    adena 1000x yazıyo ama bence 100x den fazla değil itemlerde çok pahalı nasıl item alıp kasacaz valla iki adam birden kasarak para topladım adena rate düzeltilsin yada fiyatlar düşsün.
    gm shopta dye ler yok
    buff slotu çok az kendi skillerimizide açınca bufflar siliniyo :) onada bir çözüm 4-5 slot daha artırılsa güzel olur.
    şimdilik bu kadar gördükçe iletirim iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    buff slotunu 4-5 slot attirdiginda pvp serverinden ne farki olucak c4 te 20 buff slotla oynuyorduk :) shoptaki fiyatlarda iyi bence ugras vermek gerekiyor birseyler yapmak icin tam mid rate server olmus.. dance of siren 2 dakka falan olmali ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hesnesley

buff slotunu 4-5 slot attirdiginda pvp serverinden ne farki olucak c4 te 20 buff slotla oynuyorduk :) shoptaki fiyatlarda iyi bence ugras vermek gerekiyor birseyler yapmak icin tam mid rate server olmus.. dance of siren 2 dakka falan olmali ama :)

Alıntıları Göster
    pvp serverında 35-25 toplam 60 slot felan oluyo biz 4-5 slot dedik bana oyunu öğretme hem ben admine söyledim söyleceğimi yapar yapar yapmaz kendi bilir onun kararı fiyatların neresi ucuz hem 61 lvl de c grade item zor alıyosun Allahtan bufflar var yoksa hiç kasılmaz adena ratede sorun var kesinlikle 1000x değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellatkral38

pvp serverında 35-25 toplam 60 slot felan oluyo biz 4-5 slot dedik bana oyunu öğretme hem ben admine söyledim söyleceğimi yapar yapar yapmaz kendi bilir onun kararı fiyatların neresi ucuz hem 61 lvl de c grade item zor alıyosun Allahtan bufflar var yoksa hiç kasılmaz adena ratede sorun var kesinlikle 1000x değil.

Alıntıları Göster
    45-50 exp duzgun bi server ve 30 buff slotu olsun ama duzgun olucak :) sonra gel burda goster ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.