Abi geldimde 2 adet server var hangisinde oynuyorsun?
siergient mi ne l2thunder deil yani
ben arkiden bunun videosunu alır size yollarım ogrenirsiniz kullanmak isteyen kullanır:)bi kac gun icinde atarım video duruosa arkide
quote:
Orjinalden alıntı: reyes2
ben arkiden bunun videosunu alır size yollarım ogrenirsiniz kullanmak isteyen kullanır:)bi kac gun icinde atarım video duruosa arkide
eyw kardeşim çok makbule qeçer ama programda hata var herhalde yukarda attıqım resimdede belli oluo..videoyu atarken araya prog. sıkıştırmayı unutma
:P:P tmm onun linkide yollarımda yanlız program trojanlı simdiden solim:)
evet biri bana yedirmeye çalışmıştı bu programı içine koymuş trojani.dio abi açcan sonra oyuna gircen (bende id ve sifrelerini alcam senin demeye getirio)
zuhahaha saLLa o zman Nse o kadarda Lazım deqiLdi
bn daha once cok denedim ama atmami istemiyorsaniz ben kendim l2thundere girerim baska bi acc de siz bana adena vs vs verirsiniz ben itemlerinizze +25 yaparim sorun deil:)
quote:
Orjinalden alıntı: reyes2
bn daha once cok denedim ama atmami istemiyorsaniz ben kendim l2thundere girerim baska bi acc de siz bana adena vs vs verirsiniz ben itemlerinizze +25 yaparim sorun deil:)
o oLur bak ama sorun ilk önce L2thunder'e başlamak xD
evet arkadaslar suan l2thundere baslıcak olanalr kim ewde programı acıyorum su 15 dk icinde kim ne istiosa solesin lutfen oyunda GoldenRock pm atin
arkadaslar malesef sieghartta wh ler kaldirilmis o yuzden programı kullanamiyorum sry:(
reyes bi server varda orda yapabilri misin ozelden msj at sana zahmet bi yardim et bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme