Şimdi Ara

L2Thunder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafa_sa

kardesler kunu kaymasin gelcekseniz buyrun gelin

Abi geldimde 2 adet server var hangisinde oynuyorsun?
  • siergient mi ne l2thunder deil yani
  • ben arkiden bunun videosunu alır size yollarım ogrenirsiniz kullanmak isteyen kullanır:)bi kac gun icinde atarım video duruosa arkide
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyes2

ben arkiden bunun videosunu alır size yollarım ogrenirsiniz kullanmak isteyen kullanır:)bi kac gun icinde atarım video duruosa arkide

eyw kardeşim çok makbule qeçer ama programda hata var herhalde yukarda attıqım resimdede belli oluo..videoyu atarken araya prog. sıkıştırmayı unutma
  • :P:P tmm onun linkide yollarımda yanlız program trojanlı simdiden solim:)
  • evet biri bana yedirmeye çalışmıştı bu programı içine koymuş trojani.dio abi açcan sonra oyuna gircen (bende id ve sifrelerini alcam senin demeye getirio)
  • zuhahaha saLLa o zman Nse o kadarda Lazım deqiLdi
  • bn daha once cok denedim ama atmami istemiyorsaniz ben kendim l2thundere girerim baska bi acc de siz bana adena vs vs verirsiniz ben itemlerinizze +25 yaparim sorun deil:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyes2

bn daha once cok denedim ama atmami istemiyorsaniz ben kendim l2thundere girerim baska bi acc de siz bana adena vs vs verirsiniz ben itemlerinizze +25 yaparim sorun deil:)

o oLur bak
    ama sorun ilk önce L2thunder'e başlamak xD
  • evet arkadaslar suan l2thundere baslıcak olanalr kim ewde programı acıyorum su 15 dk icinde kim ne istiosa solesin lutfen oyunda GoldenRock pm atin
  • arkadaslar malesef sieghartta wh ler kaldirilmis o yuzden programı kullanamiyorum sry:(
  • reyes bi server varda orda yapabilri misin ozelden msj at sana zahmet bi yardim et bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.