Merhabar, yazılım için geç mi?
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar programcılığı bölümünden yaklaşık 2012 senesinde 3.00 ortalama ile mezun oldum, o dönemlerde yazılımım az çok iyidi, biraz merakım vardı tabi ki ancak pek geliştirememekle birlikte bir kaç iş görüşmesi sonucunda beni tamamen aşağılamaları sonucunda (iş öğrenmek için bedava çalışmaya dahi razı olduğumu söylediğim halde) maalesef bu meslekten başka bir mesleğe (kamu) yöneldim.
Sene oldu 2021 ve ben 28 yaşında biri olarak, DGS ile bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandım. Şimdi soracağım sorular şudur;
1 - 28 yaşındaki bir kişi için yazılıma dönüş zor mudur? yapılabilir mi? çok mu geçtir? yoksa daha halen yolun başında mıyım x)
2- Sıfırdan başlıyorum gibi düşünerek, üniversiteye başlamadan önce ve devam ederken benim öğrenmem gereken sıra yolu, işimi kolaylaştırabilecek şeyler nelerdir?
3- Piyasa için ve dünya geneli için konuşacak olursak, hangi dili öğrenmeliyim,, nasıl bir yol izlemeliyim?
yardım edici cevaplar verirseniz çok minnettar kalır, cümleten başarılar dilerim...
beyler server yokmu?
|
l2 hata veriyor
|
Programlama ile başlamak.. Yardım
|
|
Lineage2 Chronicle 1 sevenler.
|
L2 Valiance
|
|
Lineage 2 Server
|
c4 problemii
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.159 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun