Şimdi Ara

bi sorunum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bibkac keredir basima geliyor.. Adam tek saldirida benden 60 kupa aliyor ve de koy bina seviyesi benimle ayni.. Nazil oluyorsa adam benden 60 kupa tek saldirida alabiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü senden intikam almış oluyor senin saldırdığın bir köy, senden intikam alabilir, kazanırsa da yüksek miktarda kupa veriyor oyun. 60 kupa görmedim ama 45 olduğunu görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Çünkü senden intikam almış oluyor senin saldırdığın bir köy, senden intikam alabilir, kazanırsa da yüksek miktarda kupa veriyor oyun. 60 kupa görmedim ama 45 olduğunu görmüştüm

Hocam oncelikle jupanin bu kadar cok olmasinin intikam olmasiyla alakasi yok.

Hocam sizin olayiniz su sekilde olmustur buyuk ihtimal atiyorum siz gumus 3 ligindeyken bi adama daldiniz, sonra altin 2 gibi daha yuksek bi lige ciktiniz ve bu adam size intikam saldirisi yapti, sizin liginiz ondan cok daha yuksek oldugu icin sizi yenerse bu degerlerde kupa kaybetmeniz dogaldir.

Iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Çünkü senden intikam almış oluyor senin saldırdığın bir köy, senden intikam alabilir, kazanırsa da yüksek miktarda kupa veriyor oyun. 60 kupa görmedim ama 45 olduğunu görmüştüm

Hocam oncelikle jupanin bu kadar cok olmasinin intikam olmasiyla alakasi yok.

Hocam sizin olayiniz su sekilde olmustur buyuk ihtimal atiyorum siz gumus 3 ligindeyken bi adama daldiniz, sonra altin 2 gibi daha yuksek bi lige ciktiniz ve bu adam size intikam saldirisi yapti, sizin liginiz ondan cok daha yuksek oldugu icin sizi yenerse bu degerlerde kupa kaybetmeniz dogaldir.

Iyi oyunlar.

senin dediğinle benim dediğim farklı mı?

• Aazam kullanıcısına yanıt
    Tabikide farkli mesela adama saldirip sonra onunla ayni kupa duzeyinde kalmaya devam edersen 20 - 30 arasi kupa alabilir senden eger daha da dusersen onun kupa seviyesinden senden sadece 5 kupa bile alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownzerr -- 20 Temmuz 2014; 13:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

Tabikide farkli mesela adama saldirip sonra onunla ayni kupa duzeyinde kalmaya devam edersen 20 - 30 arasi kupa alabilir senden eger daha da dusersen onun kupa seviyesinden senden sadece 5 kupa bile alabilir

Orası öyle zaten. Ben sadece intikam ile olabileceğini dedim yeri gelir 60 yeri gelir senin dediğin gibi 5
  • E dediğinizi anlıyorumda abi ben baska adama intikam saldırısı yapınca peki neden bana 1 kupa veriyor :D
  • reyes2 R kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi demekki sen intikam saldirisi yaptin anda senin kupan ondan 200e yakin daha fazlaymis hocam

• benden 60 kupa alan adamda 1600 kupa vardı bende 2200 kupa vardı e normal o zaman bu ? :D abi cok sacma bu ya :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.