İyi günler herkeze.. Ben 93/1 Polatlıya gidiyorum.. Edindiğim bilgilere göre orası subayların okuluymuş Pki ben 2 yıllık okul bitirdim ben ve subay ne alaka ? Onu çözemedim .. Ve ben topçu olarak mı gidicem füzeci olarak mı gidicem.. Ayrıca oranın hava şartları nasıl olur.. Bu konular hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varsa cok sevinirim.. :) Teşekkürler.
Ankara'nın havası serttir. Baya üşütür. Subayların okulu diye sende subay olacak değilsin 2 yıllık bitir bitirme çok fark etmez bir etkisi yok askerlikte çok fazla. Oraya gittiğinde belli olur ne olduğun ona göre dağıtıma gidersin.
Zaten subay olma gibi bi beklentim yokta ne bileyim çıkınca şaşırdım sonuçta herkezin yorumuna bakıyorum hep yedek subay felan dedim ben ne alaka felan :D :D burdan giderken içlik felan corap felan götürmeme gerek warmı ? yoksa ordakiler yeterli olur mu .
burası çıktı nasıl gidicez bir yardım
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
burası çıktı nasıl gidicez bir yardım
ben de polatlıya gidiyorum kardeş sınava da orda girmiştim. Aştiden her yarım saatte bir otobüs var baysal turizm. hemen yakınında bırakıyor zaten 5 dk yürürsün
Ben de Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu. Topçu, branş: 64 yazıyor. hayırlısı bakalım
Selam aleyküm.Arkadaslar 04/02/2015 günü acemi birligimi Ankara Polatlı Topçu Füze okuluna düştüm.Forumlardan bilgileri okudugumda yedek subay ve subakların msjları bulunmakta.Ben askerligimi uzun donem er olarak yapacgm kısa dönem degilim Ankara Polatlı ile bilgi verirmisiniz Er askerler için. Ve diger bi sorum Ankara Polatlı Topçu Füze Okulunun egitim ve Disipilini oldugunu okudum. Ben Allerjik Astım hastasıyım bnm spor yapacak olmam saglık yönünden zor durumda bırakacak :( Düzenli olarak ilaç alan ilac kullanmak ve üzerimde taşımak zorundayım Bilgi verirseniz tesekkür ederim. Simdiden Tesekkür ederim.