< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordfish666 -- 29 Ağustos 2014; 16:56:59 > |
TOPÇU VE FÜZE OKULU ÖĞRETİM VE KURS TABURU / ANKARA POLATLI / ANKARA
Topçu ve Füze Okulu Öğretim ve Kurslar Taburu (TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB.), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan bir birliğidir. Tabur, topçu ve füze sistemlerinin kullanımı ve bakımı konusunda eğitim ve kurslar vermektedir.
TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. bünyesinde aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kurslar düzenlenmektedir:
- Topçu Ateş Desteği Kursları
- Füze Sistemleri Bakım ve Onarım Kursları
- Havan Topu Kullanımı Kursları
- Tanksavar Silahları Kursları
Tabur, hem askeri personele hem de sivil öğrencilere eğitim vermektedir. Eğitimler, teorik ve uygulamalı dersleri içermekte olup öğrenciler, modern topçu ve füze sistemlerinin kullanımında uzmanlaşmaktadır.
TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB.'nde eğitim alan öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde veya sivil sektörde topçu ve füze sistemlerinin kullanımı ve bakımı ile ilgili görevlerde çalışabilmektedir.
Ankara Polatlı'da bulunan TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB., topçu ve füze sistemlerinin kullanımı ve bakımı konusunda eğitim almak isteyenler için önemli bir merkezdir. Tabur, modern tesisleri ve deneyimli eğitim kadrosu ile öğrencilere kapsamlı bir eğitim deneyimi sunmaktadır.
Anahtar Kelimelerin Kullanımı:
- Topçu ve Füze Okulu Öğretim ve Kurslar Taburu (TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB.)
- Polatlı, Ankara
- Topçu ve füze sistemleri
- Eğitim ve kurslar
- Ateş desteği
- Bakım ve onarım
- Havan topu
- Tanksavar silahları