Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
20
Favori
68.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordfish666 -- 29 Ağustos 2014; 16:56:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TOPÇU VE FÜZE OKULU ÖĞRETİM VE KURS TABURU / ANKARA POLATLI / ANKARA

Topçu ve Füze Okulu Öğretim ve Kurslar Taburu (TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB.), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan bir birliğidir. Tabur, topçu ve füze sistemlerinin kullanımı ve bakımı konusunda eğitim ve kurslar vermektedir.

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. bünyesinde aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kurslar düzenlenmektedir:

• Topçu Ateş Desteği Kursları
    • Füze Sistemleri Bakım ve Onarım Kursları
    • Havan Topu Kullanımı Kursları
    • Tanksavar Silahları Kursları

Tabur, hem askeri personele hem de sivil öğrencilere eğitim vermektedir. Eğitimler, teorik ve uygulamalı dersleri içermekte olup öğrenciler, modern topçu ve füze sistemlerinin kullanımında uzmanlaşmaktadır.

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB.'nde eğitim alan öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde veya sivil sektörde topçu ve füze sistemlerinin kullanımı ve bakımı ile ilgili görevlerde çalışabilmektedir.

Ankara Polatlı'da bulunan TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB., topçu ve füze sistemlerinin kullanımı ve bakımı konusunda eğitim almak isteyenler için önemli bir merkezdir. Tabur, modern tesisleri ve deneyimli eğitim kadrosu ile öğrencilere kapsamlı bir eğitim deneyimi sunmaktadır.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Topçu ve Füze Okulu Öğretim ve Kurslar Taburu (TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB.)
    • Polatlı, Ankara
    • Topçu ve füze sistemleri
    • Eğitim ve kurslar
    • Ateş desteği
    • Bakım ve onarım
    • Havan topu
    • Tanksavar silahları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • selamlar arkadaşlar...

Hepimize hayırlı olsun.. sağ sağlim teskere alıp evimize döneriz inşallah...

bana da polatlı çıktı branş 71 ne anlama geliyor bilen var mı ?
  • Hava kuvvetlerinde yedek subay çıkan yok mu ya? Tek mi kaldım
  • eyvallah swordfish666 konuyu açmışsın toplaşalım burada
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Keşke bana çıksaydı hava çok rahat oluyor hocam
  • S.a arkadaşlar banada polatlı çıktı. Benim çözemediğim bir nokta var bu branşta herkeste faklı bişey yazıyor ne demek olduğunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Hava kuvvetlerinde yedek subay çıkan yok mu ya? Tek mi kaldım

hangi birlik acaba o ??? konya mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Polatlı başlığı altına neden Konya yı yazayım

İnşallah dediğin gibidir @minmax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 22 Temmuz 2014; 12:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

S.a arkadaşlar banada polatlı çıktı. Benim çözemediğim bir nokta var bu branşta herkeste faklı bişey yazıyor ne demek olduğunu bilen var mı?

hocam Takım komutanı olduğunuzdan büyük ihtimalle ondan branş 70 yazıyor meslekçilerde 64 yazıyor çünkü.

• tertiplerimmm selamlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Polatlı başlığı altına neden Konya yı yazayım

İnşallah dediğin gibidir @minmax

ys larda hava sadece konyada var diye biliyordumda kusura bakma mavileri çeker dolaşırsın aramızda işte kötü mü

• selam arkadaşlar
    ne zaman teslim oluyoruz.
  • kusura bakmayın tertipler ama tekrar sorayım 64 branş olarak meslekçiyiz kesin olarak demi. Meslekçilerin bölümler ne acaba ben Endüstri Mühendisiyim.
  • Tertipler hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam o zaman bizim acemilik 2.5 ay mı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 22 Temmuz 2014; 12:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

Anladım hocam o zaman bizim acemilik 2.5 ay mı oluyor?

sevk bitiş tarihi 15 ağustos olanlar takım komutanı ve evet 2.5 aylık eğitim görüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

kusura bakmayın tertipler ama tekrar sorayım 64 branş olarak meslekçiyiz kesin olarak demi. Meslekçilerin bölümler ne acaba ben Endüstri Mühendisiyim.

Tertip ben tarihciyim
    saka degil ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

kusura bakmayın tertipler ama tekrar sorayım 64 branş olarak meslekçiyiz kesin olarak demi. Meslekçilerin bölümler ne acaba ben Endüstri Mühendisiyim.

bende endüstri mühendisiyim
    ankara polatlı
    branş 102
    teslim tarihim ne zaman nasıl öğreniyorum
  • Topçu ve füze okulu'unda meslekçi çıkanlar eğitim aldıkları süre içerisinde topçu gözükürler ama kıt'a ya çıktıkalrında durum değişir yani meslekçilerin eğitimleri tuzla-polatlı-burdur ve samsunda yapılıyor. O yüzden sınıfın farklı olsa bile burada eğitim görüceksiniz.

Açıklanan tarihlerde 25-31 temmuz katılış yazanlar meslekçidir. Yedek subay yazıpta başka tarih yazıyorsa takım komutanıdır yani 64-74 kodlarına takılmayın onlar sizin branşınız yani mesleğiniz yada takım komutanıysanız hangi branşsınız onun anlamıdır.
  • ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.