|
Bildirim
|
Ağustos 2023 celp döneminde yedek subay giden var mı? |
Ben varım hocam, fakat hala sevk belgemi göremiyorum e devlette. Siz görebiliyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevk belgesi 1 Ağustos itibariyle alınmaya başlanacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngilizce öğretmeniyim, sevk belgemde meslek kurası yazıyor. Kesin olarak meslekçi mi olacağım? Yoksa takım komutanı olma ihtimalim var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurumenn -- 1 Ağustos 2023; 2:2:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Takım komutanlarından eksik var ise söyleyin yaparlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ağustos 2024 Celbi için WP davet linki; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 3 Ağustos 2024; 13:26:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Giremiyorum hocam hata veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Link engellendiği için kullanılamıyor, boşluklu şekilde eklediğim linki, boşlukları sildikten sonra kullanabilirsiniz(dm den de atsam yine kullanılamaz şekle geleceği için hiç yazmıyorum). < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 3 Ağustos 2024; 13:29:31 > |