Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım 4'te teslim olacağım ben de, kısa dönem. Başka kısa dönem göremedim bende mi bir gariplik var acaba
  • dostoking D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim de aynı (serhat.zencir@yahoo.com)
  • 12 - 13 KASIMDA TESLİM OLACAK TK VAR MIDIR ?
  • scknsbh S kullanıcısına yanıt
    14 ünde teslim olcam
  • ozkanozkoldas O kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de stajimi bitirdim ruhsat gelmeden askerlik geldi brans 101

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arladaşlar bende mayıs celbinde yedek subay olarak ankara polatlıya gidiyorum şimdi benim eğitim ne olur 1 ay diyenler var 3 ay diyenler var.İnternette acayip bilgi kirliği var benim akıbet nedir maaş vs bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok duacı olacağım
    sınıf: topçu
    statü: yedek subay
    branşı: 64
    muv. özelliği: meslek kurası
    şimdiden çok teşekkürler

• hkocaytu H kullanıcısına yanıt
    1 ay sen de benim gibisin meslekci atgmn, facebook grubumuz var ekleyebilirsin.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    hocam nasip olursa haftaya ankara polatlıya gidiyorum askerlik bilgilerim şöyle;
    sınıfı:topçu
    muv. özelliği: meslek kurası
    statü:yedek subay
    branşı:64
    şimdi forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla ben meslekçi grubumdayım ve 1 ay eğitimden sonra dağıtıma gidiyorum doğru mudur?
    merak ettiğim birkaç husus var
    Eğer biliyorsanız 2016 asteğmen maaşları,
    Birde yukarıda bahsettiğim eğitim süresi 1 ay diyen var 2.5 ay diyen var kafam çok karıştı.

• hkocaytu H kullanıcısına yanıt
    hocam nerde buldun beni yaa siz kacinci donemsiniz :)

meslekci isen 30 gun durursun topcu isen 2.5 ay durursun.

maasi nerden biliyim acikcasi ama bence hic maas konusunu acmayin kimseye firca yersiniz milletten. yedek subaylari kimse sevmez simdiden soyleyim..

meslekciysen nereye gideceginizde az cok bellidir.

ogretmenler buyuk sehirlerde kalir. istanbul ankara izmir. ben ankaradaydim.

jandarma sinifindakilerin hepsi ankara jamyo ya gidicek. digerleri de genel olarak buyuk birliklere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

1 ay sen de benim gibisin meslekci atgmn, facebook grubumuz var ekleyebilirsin.

https://m.facebook.com/groups/872858596156732?tsid=0.4038400473073125&source=typeahead

Akıllı telefonu götürebiliyor muyuz Sayın Mütercim Tercümanım ? Sağa sola baktım, herkes birşey diyor. Nedir bu işin aslı? Fikrinizi alalım dedik

• Kalavun kullanıcısına yanıt
    Ben goturmem xraydan gecer yakalanir sozlu notunuzu etkiler orada hala ogrenci olan arkadastan aldigim bilgi.

• banada polatlı çıktı beyler;

statü:yedek subay
    sınıfı:topçu
    branşı:64
    sevk: 28-29 nisan
    meslekçiyiz anladığım kadarıyla
  • EGT. MERKEZI : TOP. VE FÜZE OKL. ÖGR. VE KURSLAR TB./ANKARA POLATLI
    KUVVETI : K.K.K.LIGI

MUV. ÖZELLIGI : ADESTIM/GÖZETLEME SB.

SINIFI : TOPÇU

HIZMET SEKLI : YD.SB. ADAYI
    SEVK TARIHI : 12.05.2016

YOL SÜRESI : 1

KATILACAGI TARIH : 14.05.2016

Beyler şimdilik 4 sorum var:
    1)topçu ve füze komutanlığı ile TOP. VE FÜZE OKL. ÖGR. VE KURSLAR TB farklı yerlerde mi?(mekan olarak)
    2)Ben meslekçi olmadıgımdan 2.5 acemi birliyapacagım fakat sonra meslekçilige dönebilir miyim?
    3)Askeriyeye katılma tarihim 14.05.2016 mı ? yoksa sevk tarıhını mı goze alıcam
    4)Acemilikten sonra takım komutanı olursun diyorlar takım komutanı ne iş yapar çok az bir bilgim var biraz onunla ilgili bilgi verir misiniz? Askeriyede takım komutanını severler mi ?_ işleri zor mu?

Şimdiden teşekkürler
    İyi Günler.

Bana jandarma sınıfında yedek subay çıktı.Güneydoğuya gönüllü gitmek istesem gönderirler mi?
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    benim dönemimde herkes Ankara'ya gitmişti meslekçi jandarmaların. İhtiyaç nereyse oraya gidersiniz. zaten gidilecek yerler belli oluyor.

Gönüllük şu şekilde sınav falan yapıyorlar yüzde 10 luk dilime girersen tüm dönem içinde seçim şansın var. Ama dediğim gibi senin mesleğine açılan şehirleri seçersin.

Örnek : Arkadaşım yüzde 10a girdi ama bizde sadece ankara olduğu için seçim yapmasının manası olmadı
    Anladım.Teşekkürler.
  • hsyntk56 H kullanıcısına yanıt
    1. Dip dibeler
    2. Maalesef, ben de istemiştim ama olmuyor
    3. O konuda fikrim yok
    4. Uzman çavuş, astsubay (bende yoktu) ve askerlerden oluşan takımın olacak sen de onun komutanı olacaksın. Genelde 2 asker, 1 uzman, 1 astsubay, kısım komutanı oluyorsun.

Komutansan eğer , sorumlulukların fazla, imza attığın şeylere dikkat et. Zimmet gibi şeylere dikkat et, mutlaka usta birliğine zimmet verirler, kağıttakiler ile depodakiler aynı olsun dikkat et. Her şeyden önemlisi tabii inşallah iyi komutan ve askerler ile karşılaşırsın. Hayırlı tezkereler şimdiden.
    Hocam polatlıda çay,kahve,kola vs kaç kuruş?
    giderken yanımda bozuk para götürecem de 10krş-25krş-50krş-1tl filan ama hangisinden kaç tane götürmeliyim karar veremiyorum.
  • Sagol BJK
  • alper967 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim uzun zamandır yoktum forumda, k.bakma. Hala aynı fikirde misin? :)
    Ben kıdemli olduğum için 1 nöbet tuttum yalnızca onun için rahat sayıyorum. Kıtalara gönderilecek olan yd. subaylarla kendi aldığımız eğitimi karşılaştır
    bir daha yaz derim.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.