Şimdi Ara

!!!!L2TURKİYE.COM C5 SERVER AÇILMIŞTIR!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CANI SIKILAN ARKADAŞLAR İÇİN C5 SERVER KURDUM.
    ÖZELLİKLER

1-YÜKSEK RATE(3500X)

2.HER ŞEHİRDE GLOBAL GK

3.HER ŞEHİRDE NPC BUFFER

4. HER ŞEHİRDE GMSHOP

SERVER 7/24 ONLİNE :) AYRINTILARI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK.

http://www.l2turkiye.com/forum/index.php?topic=42.msg120#msg120

Status Control
    http://www.l2turkiye.com/forum/index.php?topic=50.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywolf -- 25 Şubat 2007; 20:42:49 >

• 12 den sonra deneyeceğim ^^ enchant olayı nasıl maximum enchant filan =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 24 Şubat 2007; 18:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

12 den sonra deneyeceğim ^^ enchant olayı nasıl maximum enchant filan =)
    dene bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywolf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: skywolf

Guldugune gore tahminen 65356

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

açık olacak kardeş ben hep gülerim allah ağlatmasın. inanmayan dener.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

açık olacak kardeş ben hep gülerim allah ağlatmasın. inanmayan dener.

Alıntıları Göster
    ilk işim c5 i kurmak olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

ilk işim c5 i kurmak olacak

Alıntıları Göster
    kardesim hemen geliyorum insaallah yarin sabah işten cikinca gireririm hayirli olsun kardeşim insaallah uzun soluklu olur serverimiz umarim alinmamisindir senden cok sahiplendik gibi geldi:) sana tavsiyelerim olacak kardesim eger beni dinlersen inan ben cok serv erda oynadim bu oyunu cok iyi biliyorum diyebilirm oynadigim serverlerin sayisini unuttum ama her serverda bir SAKARYALI nikine sahip char bulacagima emin gibiyim simdi sana tavsiyelerim sen kimsin bana tavsiye veriyorsun diye düşünmezsin inşaallah benim büyüklük taslamak gibi bir niyetim yok kardeşim bu tavsiyeleri yapmakta amacim serverimizin daha güzel olmasi icindir
    1-) auto event koysan inan cok güzel olur pvp yapmak isteyenler takimlara ayrilarak pvp yapsinlar
    2-)max enchant rate 100 olabilir infinity erica serverinda oynadigim bu max enchant dönemi cok iyi idi cok zevk aliyorduk oyundan gezginci,taarruz,dantanyan(oren kalesi lordu) SAKARYALİ(BU DA BENİM CHARİM) bilmem tanirmisin bu kardeşlerim le uzun bir dönem gecirdik malesef infinity erica serveri göctü gitti o gidiş neyse sana tavsiyem max enchant rate +100 minumum enchant rate +50 olsa cok güzel olur be kardeşim
    inan c5 server arayan cok ben bu servere yabanci oyuncuda getirebilirim yeterki bunlari yapalim inan gelirler daha bir renkli olur benim yabanci cevremde bayagi geniştir bu oyunda serverimizi gamesite 2000 de vote listesinin hatiri sayilir bir yerine taşiyalim sana msn mi veriyorum istersen ulaşabilirsin omersaid54@hotmail.com
    neyse tekrar hayirli olsun kardeşim tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 25 Şubat 2007; 1:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tresurehunter

kardesim hemen geliyorum insaallah yarin sabah işten cikinca gireririm hayirli olsun kardeşim insaallah uzun soluklu olur serverimiz umarim alinmamisindir senden cok sahiplendik gibi geldi:) sana tavsiyelerim olacak kardesim eger beni dinlersen inan ben cok serv erda oynadim bu oyunu cok iyi biliyorum diyebilirm oynadigim serverlerin sayisini unuttum ama her serverda bir SAKARYALI nikine sahip char bulacagima emin gibiyim simdi sana tavsiyelerim sen kimsin bana tavsiye veriyorsun diye düşünmezsin inşaallah benim büyüklük taslamak gibi bir niyetim yok kardeşim bu tavsiyeleri yapmakta amacim serverimizin daha güzel olmasi icindir
    1-) auto event koysan inan cok güzel olur pvp yapmak isteyenler takimlara ayrilarak pvp yapsinlar
    2-)max enchant rate 100 olabilir infinity erica serverinda oynadigim bu max enchant dönemi cok iyi idi cok zevk aliyorduk oyundan gezginci,taarruz,dantanyan(oren kalesi lordu) SAKARYALİ(BU DA BENİM CHARİM) bilmem tanirmisin bu kardeşlerim le uzun bir dönem gecirdik malesef infinity erica serveri göctü gitti o gidiş neyse sana tavsiyem max enchant rate +100 minumum enchant rate +50 olsa cok güzel olur be kardeşim
    inan c5 server arayan cok ben bu servere yabanci oyuncuda getirebilirim yeterki bunlari yapalim inan gelirler daha bir renkli olur benim yabanci cevremde bayagi geniştir bu oyunda serverimizi gamesite 2000 de vote listesinin hatiri sayilir bir yerine taşiyalim sana msn mi veriyorum istersen ulaşabilirsin omersaid54@hotmail.com
    neyse tekrar hayirli olsun kardeşim tebrik ederim

Alıntıları Göster
    BENDE C5 YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 25 Şubat 2007; 1:33:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

BENDE C5 YOK

Alıntıları Göster
    kardesim az evvel oyuna bir kardeşimi msn aracilgi ile soktum muhtemelen nik batech dir her yerde ayni nik kullanir ve havkeye acmiştir char olarak her yerde aynini acar cünki su an ben işte olmam sebebi ile serveri kendim test edemiyorum msn araciligi ile gonderebildigim kada r adami san yoluyacam tabiki yeni server olmasi munasebeti ile bna iletilen bazi sorunlar var şu an
    1) 40 lvl altina buff vermiyormuş
    2) moblardan para dusmuyormus hali ile para yokken silah ve armor alinamiyor bu konulara bir egilsen daha güzel olur nbe kardesim bunun dişinda server güzel
    3)bir de pvp server olmasi munsebeti ile max enchant +100 ve minumum enchant +50 olmasi tekrarlanan talebimiz senden
    simdilik bu kadar eksiklikleri soyleyecem daha güzel olmasi icin hep beraber ugrşicaz insaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: tresurehunter

kardesim az evvel oyuna bir kardeşimi msn aracilgi ile soktum muhtemelen nik batech dir her yerde ayni nik kullanir ve havkeye acmiştir char olarak her yerde aynini acar cünki su an ben işte olmam sebebi ile serveri kendim test edemiyorum msn araciligi ile gonderebildigim kada r adami san yoluyacam tabiki yeni server olmasi munasebeti ile bna iletilen bazi sorunlar var şu an
    2) moblardan para dusmuyormus hali ile para yokken silah ve armor alinamiyor bu konulara bir egilsen daha güzel olur nbe kardesim bunun dişinda server güzel
    3)bir de pvp server olmasi munsebeti ile max enchant +100 ve minumum enchant +50 olmasi tekrarlanan talebimiz senden
    simdilik bu kadar eksiklikleri soyleyecem daha güzel olmasi icin hep beraber ugrşicaz insaallah

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

1.bu konuya bir bakayım (gerçi zaten lvl 40 olmak çoz zor olmasa gerek ^^)
    2.PAra olayını test edeceğim.Ama lvli yüksek yaratıklarda çok düşmesi lazım. Bu şekilde ayarlandı.
    3.MAx enc. değerini ayarlıayacağım :) için rahat olsun. Şimdilik 25 e kadar olması lazım .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

1.bu konuya bir bakayım (gerçi zaten lvl 40 olmak çoz zor olmasa gerek ^^)
    2.PAra olayını test edeceğim.Ama lvli yüksek yaratıklarda çok düşmesi lazım. Bu şekilde ayarlandı.
    3.MAx enc. değerini ayarlıayacağım :) için rahat olsun. Şimdilik 25 e kadar olması lazım .

Alıntıları Göster
    server idare eder bide bişey daha moblar seni kestiği zaman cp sıfırlanıyor ( bende anlamadım neden öyle ama olan bu =)

enchant olayına bende katılıyorum iyi olur =)

bide teleporteri pek beğenmedim :P

• quote:

server idare eder bide bişey daha moblar seni kestiği zaman cp sıfırlanıyor ( bende anlamadım neden öyle ama olan bu =)

enchant olayına bende katılıyorum iyi olur =)

bide teleporteri pek beğenmedim :P

Alıntıları Göster
    servera bende girmek istiyorum ama dotnet1.1 setupini birisi yolliyabilir mi cunku siteden indirdigmde inmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhior

servera bende girmek istiyorum ama dotnet1.1 setupini birisi yolliyabilir mi cunku siteden indirdigmde inmiyor

Alıntıları Göster
    kardes eline saglık l2turkiye dosyasına tıklayınca hata verıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D5240269

Alıntıları Göster
    ne şans bende giremiyorum =) senin hata firemawork 1.1 i kurmamandan olabilir bende unable to host dior veya 3-4. denemede girdiginde login olabiliyorum fakat server drumu light olmasına reğmen ping 9999 bu yüzden giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 25 Şubat 2007; 18:28:23 >
  • quote:

ne şans bende giremiyorum =) senin hata firemawork 1.1 i kurmamandan olabilir bende unable to host dior veya 3-4. denemede girdiginde login olabiliyorum fakat server drumu light olmasına reğmen ping 9999 bu yüzden giremiyorum

Alıntıları Göster
    Enc olayını ellemeyin yawf max enc +25 olsn normal bi 45x server gibi olsn misal +16larla fln dolaşalım enc. olayı saçmalaşmasın bide baiuma fln rahat girelim ywaf :D
  • quote:

Enc olayını ellemeyin yawf max enc +25 olsn normal bi 45x server gibi olsn misal +16larla fln dolaşalım enc. olayı saçmalaşmasın bide baiuma fln rahat girelim ywaf :D

Alıntıları Göster
    özlemiştim pvp serverini
  • quote:

özlemiştim pvp serverini

Alıntıları Göster
    girebiliyomusun şu an ?
  • quote:

girebiliyomusun şu an ?

Alıntıları Göster
    denemedim dha şimdilik c 5 i bulmaya çalşyom kanka
  • quote:

denemedim dha şimdilik c 5 i bulmaya çalşyom kanka

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar server Online :) siizn için girdim kontrol ettim bir sorun yok. hatta oyunda 2 kişi vardı benden rica ettiler aden kalesini kuşatacaklarmış +100 ikitane dragonic focus verdim :P yolladım ^^ neyse dotnet adreside çalışıyor direk indiriyor onuda kontrol ettim :) şuan serverda sorun yok ..... yakında status scripti ekliyeceğim böylece rahatca kontrol edebilirisiniz.
  • quote:

Arkadaşlar server Online :) siizn için girdim kontrol ettim bir sorun yok. hatta oyunda 2 kişi vardı benden rica ettiler aden kalesini kuşatacaklarmış +100 ikitane dragonic focus verdim :P yolladım ^^ neyse dotnet adreside çalışıyor direk indiriyor onuda kontrol ettim :) şuan serverda sorun yok ..... yakında status scripti ekliyeceğim böylece rahatca kontrol edebilirisiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: astamiga

dotnet 1.1. i kurman gerekiyor ....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.