Şimdi Ara

L2WaRExTReM (WE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç + basamiom :S dun ust uste 4 kere +4 te patlattim +5e basarken. en fazla +13 bastim onuda patlattim :D nasil + basionuz taktikleri fln soleyin :D
  • 1 2 kişi bug buldulardi. Yediler Bani Oturdular Diye Biliyorum
  • senin oyundaki nick ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

hiç + basamiom :S dun ust uste 4 kere +4 te patlattim +5e basarken. en fazla +13 bastim onuda patlattim :D nasil + basionuz taktikleri fln soleyin :D

Ben kendime sanssiz derdim ama benden kotuleri varmisya Bugun zar zor Tiphon's Spear Wide Blow +16 cikardim 1tane genellikle 14te patliyor 5gb ile falan 1tane 16 cikti
  • Oo sen kendini şanssız goruyosan... Abyss 7x gibi bir serverda +12 dbf basmissin biz %75 şans olan bi serverda basamadik onu
  • quote:

Oo sen kendini şanssız goruyosan... Abyss 7x gibi bir serverda +12 dbf basmissin biz %75 şans olan bi serverda basamadik onu

bastıgını nerden bilion ^^
  • quote:

senin oyundaki nick ?

TheThunder. Ama Şimdi Kasmaklik TheMassacre Elf Sps Açtim Ordan Ulaşabilirisin Bana
  • mageler rezalet full resist dolanıyorum jewellerim +10 11 falan hp me inemiorlar... daggerlar aynı sekil oldugum yerde durarak kesiorum sorun olmuyor.okculara diyecek bir sey yok 2 crt yiyolar:D tabi bu kadar uçuyorum ama benim gibi bi adamdan aynı şeyleri bende yiyorum yani daha god mode oynamıoruz az kaldı:D
  • arkadaslar servera baglanamıyom acc yazıyom tam girecem şuanda şuanda servera bağlanamıyorsun lütfen tekrar deneyiniz
    * hatası veriyor
  • lan bn ProKiller :D thunder gir simdi oyuna sna full boss set vericem
  • quote:

lan bn ProKiller :D thunder gir simdi oyuna sna full boss set vericem

Bro CriminaL im Bul Beni Ver Yine Setleri Fazla Set Göz Cikarmaz
  • buldum kardeşim buldum seni fakat clanını ve bizi satmış bi şekilde...
  • Pardon ? ORKUN(gg) lerden misin ?
  • Onlardansan Aciklama Getireyim Hemen. Benim Arkadaş 'Saksa' dam LwL Kasmasini İstemiştim. Sonra Arkadaşi Beklerken Orkunx Clan Atti Bende Ona Daha Sonra Girebilceğimi Belirttim.Arkadaşta Gir Hadi Diyince Kabul Ettim de Zaten Benim Clanim Belliydi. Burdan 6 7 Tane Arkadaşimla Beraber Oynuyorum Bu Oyunu ve Doğal Olara Onlardan Olacaktm. Fakat O Clandan Ciktiğim İçin Yok Yere Kufurlu Munakaşalara Girmekten Usandım Artik Bunuda Böyle Bil Kardeşim
  • oly sonuçları ne zmn açıklancak acaba ayın 1 imnde diyorlar umarım yoktur böyle bir saçmalık.
  • neden saçmalık? oly nin ilk açıldıgı gün 9 maç yapıp wind rider herosu olmustum bi önceki we de . herkes Pr ye abanmış.. senin class ında fazla kasan yoktur eger base class feeder larına denk gelmezsen.. bu serverda online olan varmı ki bu sabah 10 kişi vardı:d ..TH ler aşırı imba switch+trick çalısıyor 2 TH bi party arasında girip rahat indirebilirler... zaten tadı tuzu olmayan balance siz bi server bu kadar kasma olympiad ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

neden saçmalık? oly nin ilk açıldıgı gün 9 maç yapıp wind rider herosu olmustum bi önceki we de . herkes Pr ye abanmış.. senin class ında fazla kasan yoktur eger base class feeder larına denk gelmezsen.. bu serverda online olan varmı ki bu sabah 10 kişi vardı:d ..TH ler aşırı imba switch+trick çalısıyor 2 TH bi party arasında girip rahat indirebilirler... zaten tadı tuzu olmayan balance siz bi server bu kadar kasma olympiad ı

oyunu yaklaşık 3 aydır oynamıyorum buyuk bir ara vermiştim oyuna girdiğinde yeniden server dandik te olsa eski günleri özleyip özenmeye başladım ne dense bir an önce hero olmak istedim

• mahallede ttnet ile ilgili bir problem oldugu icin, yaklaşk 1 haftadır internetim yok bu yuzden az aktif bulunuyorum. düzelince kaldıgım yerden ilgilenmeye devam edecegim .
  • Serveriniz güzel inş istediğiniz yerlere gelirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

mahallede ttnet ile ilgili bir problem oldugu icin, yaklaşk 1 haftadır internetim yok bu yuzden az aktif bulunuyorum. düzelince kaldıgım yerden ilgilenmeye devam edecegim .

oly ne zmn açıklancak 1 ay çok geç hatalar vermeye başladı zaten server hero yuzu görmeden gitmese bari
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.