Herkeze merhaba, Lineage2 we tekrardan bugun 15:00 saati itibari ile açılmıştır. Genel olarak özellik bakımından önceki l2we gibi fakat yaptığım bir kaç değişiklik vss bulunmaktadır.Bütüm arkadaslarin girip bakmasını tavsiye ederim.
www.l2we.com server hakkında daha iyi bilgi almak icin foruma üye olmanızı tavsiye ederim.
bize şimdilik pvp server lazım ztn herkes okuldan fln kafasını kaldrp bakamaz oldu sanırsam girip 1-2 pvp atarz hayrlı olsn oguz
quote:
Orijinalden alıntı: TehRedFlag
quote:
Orijinalden alıntı: MrAwesome
bize şimdilik pvp server lazım ztn herkes okuldan fln kafasını kaldrp bakamaz oldu sanırsam girip 1-2 pvp atarz hayrlı olsn oguz
Alıntıları Göster
Server Hala Down
quote:
Orijinalden alıntı: engineering failure
Server Hala Down
Alıntıları Göster
okçular sürünüyor:D hayırlı olsun, inş eskisi gibi olmaz;)
h.olsn ouz :) inş istediqin yerlere qelirsn..
quote:
Orijinalden alıntı: reyes2
h.olsn ouz :) inş istediqin yerlere qelirsn..
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: shorty35
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster
türkay dikkat et metin2 den adam kaçırabilir
quote:
Orijinalden alıntı: BlindBandit
türkay dikkat et metin2 den adam kaçırabilir
Alıntıları Göster
lag problemi düzeltilmiştir, iyi oyunlar dilerim .
quote:
Orijinalden alıntı: Vulpecula
Önceki Wede 5 k dan Assa Wurmuorlardi :D
quote:
Orijinalden alıntı: engineering failure
quote:
Orijinalden alıntı: Vulpecula
Önceki Wede 5 k dan Assa Wurmuorlardi :D
Alıntıları Göster
daha kotusu var miracle basiodum 3k yiyodum
dün girdim serverda ilk 20 bowu bastım galiba bugun de biraz baktım RB jewel zone yapmslar full boss olarak dead eye +cat+hex mage e 4.7 vuruyodum fightera dead eye ile denemedim ama hex ile 4k falan yine okçu serveri olmus:D dead eye acsan 4.8 vurucak çak 3 crt yatsın bu ne:D
quote:
Orijinalden alıntı: BlindBandit
daha kotusu var miracle basiodum 3k yiyodum
dün girdim serverda ilk 20 bowu bastım galiba bugun de biraz baktım RB jewel zone yapmslar full boss olarak dead eye +cat+hex mage e 4.7 vuruyodum fightera dead eye ile denemedim ama hex ile 4k falan yine okçu serveri olmus:D dead eye acsan 4.8 vurucak çak 3 crt yatsın bu ne:D
Thlerde Güzel Şu An . Reuse Time Gayet İyi Ayrica Armorun Verdiği Evasion İle Sürükleyici Oluyor Pwpler