Şimdi Ara

L300'e kırsal motorin mi eurodiesel mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babamın L300 ü var, geçenlerde konuşurken s40'ıma normal mazot mu eurodiesel mi koyduğumu sorunca dumur oldum, hemen anladım ki o L300 üne kırsal motorin koyuyor. yapma dedim ama aldığı bayi kırsal kullanmasını söylemiş? benim aklıma yatmadı açıkcası,araştıracağımı söyledim. sizce eurodiesl mi koymalı kırsal da olabilir mi? l300 ü olan arkadaşlar sizler ne kullanıyorsunuz,araç 2009 model şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captaingurkan -- 26 Haziran 2010; 15:39:03 >

• Aracınızın yakıt teknolojisi kırsal motorine uygundur ve kırsal motorin kullanmanız gerekir.
    Aracınızı şımartmak istiyorsanız eurodizel de kullanabilirsiniz;)
  • çok teşekkürler bilgi için,çok sağolun. motor uygunsa şımartacağını sanmıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captaingurkan -- 26 Haziran 2010; 16:47:19 >
  • 2000 model atmosferik dizel l200ümüzde 3-4 ay kadar eurodizel kullandık. sonuç inanılmaz. daha sessiz ve daha atik oldu araç.

fakat o motor teknolojisinin kullanıldığı yıllarda (bildiğim kadarıyla) eurodizel yoktu ve dolayısıyla fabrika normal motorin öneriyordu. bu durumda günümüzde eurodizel kullanmak mı gerekir? merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky_13 -- 26 Haziran 2010; 22:31:28 >
  • Şirketimize ait 2007 model L300'ümüz var.Genelde kırsal motorin koyuyorum çünkü turbosu yok.Bazen euro diesel koyuyorum,motor daha kolay ve sessiz çalışıyor
  • Yılbaşından itibaren mecburen eurodizel kullanıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    dizel mi lpg mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.