Şimdi Ara

L525 mi L720 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sıfır L525 düşünüyorum. Sadece internet ve whatsapp kullanacağım ram den dolayı L525 düşünüyorum. L720 2. el alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• l525 öneririm. 512 mb ramli modellerde bazı sorunlar oluyodu. lumia 525 yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hala ilk aldığım gibi stabil ve hızlı. öneririm.
  • 512 Ram'li modellerde İnternet Explorer'dan video izlerken decode error hatası veriyor kamera çok önemli değilse ben de L525 almanı öneririm fakat L720 şarj süresi bakımından iyidir onu da düşün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 525 daha iyi bence

• Teşekkür Ederim cevaplarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

l525 öneririm. 512 mb ramli modellerde bazı sorunlar oluyodu. lumia 525 yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hala ilk aldığım gibi stabil ve hızlı. öneririm.

W8.1 güncellemsinden sonra mı daha iyi önce mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrof -- 20 Nisan 2015; 19:35:19 >
  • 525 in 720 ye göre tek avantajı ele daha iyi oturan yapısı olabilir. şahsen 720 alın derim. sıfır olarak 500 küsür liralara var internette. 1gb ramin avantajını dediğiniz kullanım senaryosunda hissetmezsiniz bile. Standart kullanım için 512 mb ın sıkıntısı olmuyor. Ayrıca ekran olarak 720 çok daha iyi. Tercih meselesi tabi ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    L1320 ve L520 kullanıyorum.
    Video seyrederken bahsettiğiniz hata her iki modelde de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 20 Nisan 2015; 20:42:29 >
  • 720 kullanıyorum ekran batarya ve en onemlisi kamera olarak 525 den cok daha iyi sürduruluyor vs durumu ise yeni modellerdede varmış sanırım nette vs takılırken 512ram hıc sıkıntı yaratmıyor.

• 720 ram hariç daha güzel ama, sıfır 525 almak daha iyidir.

• Rami düşük evet ama ben 720 al derim her bakımdan üstün senin kullanım tarzında da 512 sorun çıkarmaz merak etme zorlayınca veya çok fazla işlem yapınca sıkıntı oluyor

• Açıkçası ben stabilite olarak çok farklı bişe görmedim.Hatta ben şuan resmi sürüm kullanmıyorum geliştirici sürümü kullanıyorum.Buna rağmen çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.