Şimdi Ara

L720 8.1 yüklemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu. O yüzden bu konuda çok bilgili değilim.
    Yükleyen kullanan arkadaşlar memnunlar mı ?
    Şarj süresi ne durumda ?
    Eksileri artıları nelerdir ?
    Tam sürüm çıkana kadar beklemeli miyim ?

Ayrıca yükledikten sonra Black sürümüne geri dönüş şansımız var mı ?

• Yükledim pişman değilim hatta aşırı güzel oldu ama tercih meselesi.

625 için şarjım biraz daha iyi diyebilirim 30 dk kinectimals ve whatsapp arkasına müzik sözlük kullanımı forum vs vs yaptım yani tel 2 saat elimden düşmedi şarjım 85 90 arasına indi ki benim batarya ölü 8 de 8 saatti şu an 13 14 sat gösteriyor. Şarj sorunu yaşayanlar var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Yükledim pişman değilim hatta aşırı güzel oldu ama tercih meselesi.

625 için şarjım biraz daha iyi diyebilirim 30 dk kinectimals ve whatsapp arkasına müzik sözlük kullanımı forum vs vs yaptım yani tel 2 saat elimden düşmedi şarjım 85 90 arasına indi ki benim batarya ölü 8 de 8 saatti şu an 13 14 sat gösteriyor. Şarj sorunu yaşayanlar var ama.

Hocam sağolasın.
    Şarj süresi biraz korkutuyor açıkçası beni. Diğer konularda problem olacağını sanmıyorum ben de.
    İos 6 iphone 4 ün ios7 iphone 4 ten daha hızlı olması gibi bir sıkıntıyla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansem

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Yükledim pişman değilim hatta aşırı güzel oldu ama tercih meselesi.

Hocam sağolasın.
    Şarj süresi biraz korkutuyor açıkçası beni. Diğer konularda problem olacağını sanmıyorum ben de.
    İos 6 iphone 4 ün ios7 iphone 4 ten daha hızlı olması gibi bir sıkıntıyla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası.

Beta olması yüzünden olabilir. Çok nadir de olsa yaşadım yani Çarşamba yükledim toplasan 5 - 6 kere oldu. İlk yüklediğinde kasıyor gibi oldu ondan sonra düzeldi.

• Kesinlikle yükle htc 8x telefonumda kullanıyorum cihaz eskisinden çok daha iyi oldu hız, görsellik, işlevsellik, şarj açısından çok iyi arkadaşım yüklenmemiş onun telefonunu kullandım az ben bu işletim sistemini nasıl bu zamana kadar kullandım diyorum :) , 720 konusuna sor memnunlarsa sende yükle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Kesinlikle yükle htc 8x telefonumda kullanıyorum cihaz eskisinden çok daha iyi oldu hız, görsellik, işlevsellik, şarj açısından çok iyi arkadaşım yüklenmemiş onun telefonunu kullandım az ben bu işletim sistemini nasıl bu zamana kadar kullandım diyorum :) , 720 konusuna sor memnunlarsa sende yükle

:D doğrudur, şarj şikayetinden yakınan arkadaşlar vardı da onlar hangi model kullanıyorlar onu bilmiyorum.
    Konuya yazdım da daha cevap veren olmadı.
  • quote:

quote:

Kesinlikle yükle htc 8x telefonumda kullanıyorum cihaz eskisinden çok daha iyi oldu hız, görsellik, işlevsellik, şarj açısından çok iyi arkadaşım yüklenmemiş onun telefonunu kullandım az ben bu işletim sistemini nasıl bu zamana kadar kullandım diyorum :) , 720 konusuna sor memnunlarsa sende yükle

:D doğrudur, şarj şikayetinden yakınan arkadaşlar vardı da onlar hangi model kullanıyorlar onu bilmiyorum.
    Konuya yazdım da daha cevap veren olmadı.

Alıntıları Göster
    WP 8.1 ile telefon tam anlamıyla akıllı oldu sosyal medya uygulamarı biraz daha geliştirilmeli.Bunun haricinde telefon GDR3 göre daha akıcı çalışıyor uygulamaları SD karta taşıdığımızdan dolayı telefonda kasma sorunları daha az.L620 kullanıyorum şarj dışında sıkıntım yok.Bekleme durumunda şarj çok verimli ama bazı uygulamalar su gibi içiyor şarjı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozansem O kullanıcısına yanıt
    Valla bu kervana ben katılıyorum güncelleme iyi geldi telefona en çokda sd kart için istiyodum ben fakat şarj konusu tam bir fiyasko nedendir bilmiyorum arka plan da her şey kapalı 3 kez internete gir 1 kez facede takıl 5 dakka oyun oyna %75den %25 düşermi imkansız fakat düştü benim eskiden wp 8de bu kadar kötü deildi en azından günü kurtarıyodum şimdi ne günü kurtarması nede yanına yaklaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Valla bu kervana ben katılıyorum güncelleme iyi geldi telefona en çokda sd kart için istiyodum ben fakat şarj konusu tam bir fiyasko nedendir bilmiyorum arka plan da her şey kapalı 3 kez internete gir 1 kez facede takıl 5 dakka oyun oyna %75den %25 düşermi imkansız fakat düştü benim eskiden wp 8de bu kadar kötü deildi en azından günü kurtarıyodum şimdi ne günü kurtarması nede yanına yaklaşma
    Bir süre daha beklemek en iyisi gibi duruyor bu süreçte. Şarj olayı sıkıntı yaratabilir bana.

• Hocam format atmadı tavsiye ederim bende çok işe yaradı format

• 8.1 daha çok şarj yiyor. L625.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video buyutme dışında sorun yok b dee 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Video buyutme dışında sorun yok b dee 10 numara

Hangi model hocam sizin ? Şarj durumu nasıl ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Video buyutme dışında sorun yok b dee 10 numara

Hangi model hocam sizin ? Şarj durumu nasıl ?

Alıntıları Göster
    720 kullanan birisi olarak yükle diyorum
  • Kesinlikle çağ atladım. Garantilik mevzu olursa NSU ile 8.0 kurarsın geri problem olmaz, anlamaları için filozof olmaları lazım.

• quote:

Hocam format atmadı tavsiye ederim bende çok işe yaradı format

Format attım banamısın demiyor aynı sorun yine aslında 8.0 dönsem dicem fakat deişen bişey olcagını zannetmiyorum eskidende öyleydi 1 gün anca oluyordu şimdide 1 günü zor kurtarıyoz Nese betadan kurtulalımda bakıcaz artık batarya alırım olmadı :D
  • 625 batarya bariz daha az gidiyor ancak yinede yüklediğim için son derece memnunum bence yükle.

• Lumia 720 kullanıcısıyım.- özelliğe rastlamadım diyebilirim.Güncelleme nin çok hoş olduğu düşüncesindeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Lumia 720 kullanıcısıyım.- özelliğe rastlamadım diyebilirim.Güncelleme nin çok hoş olduğu düşüncesindeyim..
    Hocam Lumia 720 kullanıyorsanız şarj konusunda sıkıntı yaşamazsınız zaten L720'lerin şarjı gayet iyi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Lumia 720 kullanıcısıyım.- özelliğe rastlamadım diyebilirim.Güncelleme nin çok hoş olduğu düşüncesindeyim..

Şarjı nasıl etkilendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.