Arkadaşlar lumia 720 ye indirdim Pro cam i,fotoğraf çektikten birkaç Sn sonra görüntü bozuluyor.bu uygulamaya güncelleme geldiğinde 720 ye gelir mi acaba,biliyorsunuz normalde yok 720 de,bölge ayarlarını değiştiripte indirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
pro camı bu linkdeki arkadaşın yaptığı gibi yapıp sırf proxy ayarlarını değiştirip yükledim linke bakın yükleyemeyen arkadaşlar
arkadaşlar su an telefonumda gdr3 yuklu on surum olarak telefona bu yontemle pro cam yuklemek istiyorum ama proxy ayarlarından sonra internete giremiyorum. acaba sorun nedir
Arkadaşlar bende konuda ki yöntemle L820 telefonuma pro cam yükledim. ilk olarak ayarlardan konum bulmayı kapatın sonra 1. mesajda yazan wifi proxy inizi girin bölgeyi amerika yapın telefonu yeniden başlattıktan sonra nokia collections da pro camera görünüyor ( Kurulduğunda nokia kamera oldu.) Dosyayı indire tıklayın hata verecek proxy i kapatın ve tekrar deneyin dosya inecek. Ben çok memnunum özellikle gece çekim kalitesi çok iyi olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme