Şimdi Ara

La Liga için uydu anteni desteği (Ntv'de şifreyi yayınladı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
30.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

fox a uyguladım açılmadı ..fox için de geçerli olabilir mi bu ..çelsi maçı vardı ya ..

fox un kullandığı şifre farklı.

benim hyundai markalı uydu alıcımda fox tv yi açıp 20 sn beklersem bizim uydu şifreyi çözüyo heralde şifresiz olarak izliyorum
  • arkadaşlar bende Sunny AT-9085FTA cihaza ntv, ntv spor ve fox şifrelerini nasıl gireceğim yardımcı olabilirmisiniz.

şifre bölümü
    000000-00-0000000000000000 şeklinde çıkıyor..
    yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
  • next 8000 xcam plus cihazım var. 5 aydır uğraşıyorum. NTVSPOR da La Liga maçlarını izleyemiyorum. O zamanın parasıyla oldukça yüklü meblağ verdim. Şimdi ise teknik destek yok, aramayın vs. yazılar var. Bu düşünce sistemiyle hareket eden ticari zihniyet sahiplerine ********** diyorum. Yetmedi bir daha *.*.*.*.*.*.*.* diyorum.
    "Sonra da yerli malı üretimi tercih edelim" şöyle iyiyiz böyle iyiyiz vs vs gibi içi boş laflar. işini doğru yapan yabancılar gibi olamadığımız sürece mümkün olan her türlü eşya alımımda İTHALAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maazsalman -- 29 Nisan 2008; 13:24:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maazsalman

next 8000 xcam plus cihazım var. 5 aydır uğraşıyorum. NTVSPOR da La Liga maçlarını izleyemiyorum. O zamanın parasıyla oldukça yüklü meblağ verdim. Şimdi ise teknik destek yok, aramayın vs. yazılar var. Bu düşünce sistemiyle hareket eden ticari zihniyet sahiplerine ********** diyorum. Yetmedi bir daha *.*.*.*.*.*.*.* diyorum.
    "Sonra da yerli malı üretimi tercih edelim" şöyle iyiyiz böyle iyiyiz vs vs gibi içi boş laflar. işini doğru yapan yabancılar gibi olamadığımız sürece mümkün olan her türlü eşya alımımda İTHALAT

Öyle hocam hiç aşçı benim çorbam tutsuz olmuş dermi??

Neyse ben sana yardımcı olayım;

Cihazına keyleri şu şekilde gireceksin--->
    00011FFF 00 A021230035461400 ; ntv 42E
    00011FFF 01 A021230035461400 ; ntv 42E
    00041FFB 00 A021230035461400 ; ntvsport 42E
    00041FFB 01 A021230035461400 ; ntvsport 42E
    00011FFF 00 1000000000000000 ; fox 42E
    00011FFF 01 1000000000000000 ; fox 42E

Ek olarak burada nasıl key girileceği anlatılıyor--->Resimli

• teşekkür ederim. forumun bu özelliğini çok seviyorum. bilen bildiğini paylaşmaya çalışıyor. birde bunları deneyeceğim. sağol
  • metalmen kardeş, ntvspor için verdiğin şifreleri dün gece r.madrid-osasuna maçı sırasında denedim ama bir türlü açamadım.Benim receiver redline rl 100 csx şu an yanlış hatırlamıyorsam ilk baştaki sekiz harf veya rakamın sadece altısana yer var, senin yazdıklarının iki tanesine yer bulamıyorum.yazmasak olur mu.Nasıl izileyeceğim ben bu maçları bir türlü hallademedim.sen ve diğer arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • mrb arkadaşlar... bende la liga maçlarını izleyemiyorum..key gireceğim yerde 000000 00 0000000000000000
    24 haneli olan yere ntvspor için 001FFF 00 A021230035461400 yazıyorum okey liyorum kapatıp açıyorum ama olmuyor.. uydu alıcım DIGILINE EK - 60040D....
  • ben redline ile ne la ligayı izleyebiliyorum ne de güncelleme yapabiliyorum.Açıkcası ipin ucunuda koyverdim gitti napıyim ya amaan
  • Arkadaşlar bütün keyleri denedim bi türlü olmadı. pazar akşamı ne yaptıysam deportivo-r.madrid maçını ntvspor'da izleyemedim. işin garibi seria a maçlarında sorun görünmüyor. sadece la ligada mı şifre giriyor? receiver Next 8000-YE. bilen arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa çok makbule geçer yoksa bu sene la liga bize haram
  • benim uydu bozuk . yaptırsam da ntvsporuma kavuşsam
  • böyle saçma sapan şey mi olur ya ntv spor da italya seri A izliyom la ligayı izliyemiyorum ne kadar şifre denediysem olmadı yapacak artık tek şey var aldıgım yere getircem cihazı onlar yapacak yapamıyana öyle yapsın arkadaşlar tek çözüm şuan o görünüyor
  • d-smart şifreyi kendi kırıyor
  • Arkadaşlar DECKTRON SAT-90000 KOMBO cihazım var nerdeyse taradığım forum denemediğim şifre kombinasyonu kalmadı .. 160 YTL'ye aldığım bir cihazla NTVsporu izleyememem bana çok üzüntü veriyor cihazı kırmayı bile düşünüyorum. aynı cihaza sahip olup şifreleri girebilen varmı acaba?
  • ntvspor şifresi değişmedi değil mi arkadaşlar . geçen senekiyle aynı devam öyle değil mi
  • arkadaşlar, ben de sakura 9700 CI-PLUS adında bir cihaz var.

NTV Spor içni key girmeye çalışıyorum.

menü - kurulum - key değiştirme adımları var...

v-code, n-code, x-code vs. ve B-CODE var. Buraya giriyorum.

PP : 1FFF
    ID: 0F
    Code : A0212... şeklinde devam eden key.

olarak yazıyorum, 1FFF yi 1FFB yapıyorum, ID'yi 01 yapıyorum, 00 yapıyorum, olmuyor.

Gözünüzü seveyim, bu işten anlayan bir sürü arkadaş var burada, bir yol gösterin... Çıldıracağım cihazın başında :)
  • diger bütün biss leri silin birtek bu kalsin ozaman acmasi lazim.en azindan deneyin bende oldu.
  • arkadaşlar bende ne yapsan açamıyorum. 24 ve ntv de problem yok. ama ntvspor açılmıyor.
    şifresi mi değişti ?????
  • ntv spor ntv nin şifresini kullanıyor.bende birkaç haftadır 1ffb ile başlıyan şifre ile açmaya çalışıyordum.bu gün bir de ntv şifresi ile deneyeyim dedim ve açtı.şifreyi girdikten sonra şifrenin aktif olması için cihazı açma kapama düğmesinden veya fişini çekerek kapatın.bir müddet bekledikten sonra açın
  • NTV'nin keyinde 1FFB'nin 1FFF olması dışında bir fark var mı?
  • Arkadaşlar bugün uydu alıcımı Sakura 9700 CIxPlus, uyducuya götürdüm.

Adam şöyle bir baktı, dedi ki bu makina NTVSpor'u çözemez. Neden? Hafızası 4 mb değildir. Olsa olsa 1 Mb'dir.

Peki dedim, usta sensin, bilirsin. NTVSpor u çözebilecek, hafızası en az 4 MB olan alıcılar ne kadar? En ucuzu nedir dedim.

"225 ytl, kartlı nextstar ama bunu alacağına DSmart al, her türlü maçı da izlersin" dedi.

"yapma etme hocam, gözünü seveyim, yok mu bunun ucuzu, alıcılar çok daha uygun fiyatlı benim bildiğim kadarıyla" dediysem de piyasa böyle dedi. Sonra DSmart ı övmeye başladı, düşüneyim dedim kaçtım ben de.

Anlayamadığım şu...

Madem BİSS'i çözemeyecek, ne diye B-Code şeklinde key giriş ekranı koymuşlar bu alete? BİSS şifresi sonuçta 16 haneli bir şifre değil mi, bunun 1mb'ı 4 mb'ı mı olurmuş...

Bir akıl verin arkadaşlar, nedir bu böyle anlamadım yahu...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.