Şimdi Ara

La Liga için uydu anteni desteği (Ntv'de şifreyi yayınladı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
30.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1ffb kesin çalışıyor. Ayrıca B-code girmen lazım
  • 1ffb kesin çalışıyor. Ayrıca B-code girmen lazım
  • edit : arkadaşlar bende next 7500ci cihaz var ve şu şekilde girdim çalıştırdı emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Biss ID: 0B
    Biss TP: 01 18 92
    Key Değeri: A0 21 23 35 46 14 00 00

arkadaşlarında dediği gibi 0B yapınca açtı ayrıca biss tp değerini ntv için 0F , e2 için 09 yaparsanız onlarıda sorunsuz izlersiniz tekrar hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özH@N -- 19 Ocak 2008; 22:43:58 >
  • arkadaslar 001FFF 00 A021230035461400 biss giriyorum ntv acmıyor ama ntvspor acıyor suandada mac var ntv de izleyemiyorum acele yardım...
  • next marka uydu cihazim var ve atletico madrid real madrid macini izleyemiyorum,neguzel
  • arkadaslar lütfen yardım edin
    next YE-7500 cı uydum var ve biss key bölümünde

Provider 00 00 00
    key 00
    key data 00 00 00 00 00 00 00 00 (16 tane)
    bunlar ve nereye ne yazacağımı sölerseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim... ntvspor için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhreramon -- 20 Ocak 2008; 21:23:49 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

next 7500ci

ntv için 0F , e2 için 09
  • dediğini yaptım fakat olmuyor çözülmüyor. hala seyredemiyorum...
  • arkadaslar ben burada verilen her turlu sıfreyı denedım bır turlu ntvspor u acamıyorum ntv ,fox,kanal24 ızlenıyor bır tek bu ızlenmıyor
    yardımlarınızı beklıyorum next 6500cı
  • quote:

Orjinalden alıntı: conk

arkadaslar 001FFF 00 A021230035461400 biss giriyorum ntv acmıyor ama ntvspor acıyor suandada mac var ntv de izleyemiyorum acele yardım...

bu arada cihazım NextStar YE-7600 SKY
    lutfen yardım........
  • quote:

quote:

arkadaslar 001FFF 00 A021230035461400 biss giriyorum ntv acmıyor ama ntvspor acıyor suandada mac var ntv de izleyemiyorum acele yardım...

bu arada cihazım NextStar YE-7600 SKY
    lutfen yardım........

Arkadaşlar ben de açamadım. Bende SUNNY cihaz var. Şifre kısmında denemedik rakam kalmadı. Merak ettiğim, benim cihazda 3 sütun var. İlk sütuna sanırım 001FFB yazılacak, Son sütun 16 haneli şifre, ancak 2. sütuna ne yazacağım. 2 haneli kısım 00 olarak boş mu kalacak. Birde Biss ID'den bahsediliyor, bu nedir, NTV'nin sayfasında bundan bahsedilmiyor. Biss ID 6 haneli ilk sütunun son hanesimi acaba, Biss ID OF girmek için 001FFF mi gireceğim. Yoksa Biss ID'yi 2. sütuna mı gireceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: özH@N

edit : arkadaşlar bende next 7500ci cihaz var ve şu şekilde girdim çalıştırdı emeği geçenlere teşekkür ediyorum

arkadaşlarında dediği gibi 0B yapınca açtı ayrıca biss tp değerini ntv için 0F , e2 için 09 yaparsanız onlarıda sorunsuz izlersiniz tekrar hepinize teşekkürler

giriyorum şimdi inaşşalh olur sağol
  • evet keskin76 arkadaşını sorularını cevaplayabilecek yok mu. benim cihaz decktron ama aynı belirsizlik bende de var. bir de biss e girince unknown adı altında 3 farklı key giriş ekranı var hangisine gireceğiz
  • sky star 2 de bu işlem oldukca basit kardeş hangı dvb player kullanıyosan ona biss plugını eklıyosun sonra mac esnasında o biss plugını acıp elinde olan şifreyi oraya girin enter diyosun sonra açıılıyo iyi seyirler...
  • Arkadaşlar biss ile şifreli bi kanaldan diğer biis ile şifreli başka kanala geçtiğinizde hemen açmayabiliyor.Bi 10-15 saniye bekleyin.Bazı arkadaşlar hemen açmadı diye kanal değiştiriyorlar sanırım..
  • tüm kartlar için geçerli
    biss eklentisini kullandığınız programın plugins klasörüne atın
    plugins/biss kısmından change key diyip elinizdeki keyi yazın tamamdır
  • arkadaşlar vestel DVB840ci uydu var bende..

biss yerinde sağlayıcı ****** 6 haneli, index ** 2 haneli, şifre kodları **************** 16 haneli şifre girme yeri çıkıyo..buraya tam olarak ne yazacağımı söyler misiniz..şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hard_muse

arkadaşlar vestel DVB840ci uydu var bende..

biss yerinde sağlayıcı ****** 6 haneli, index ** 2 haneli, şifre kodları **************** 16 haneli şifre girme yeri çıkıyo..buraya tam olarak ne yazacağımı söyler misiniz..şimdiden çok teşekkür ederim

index ** 2 haneli : 0B

biss yerinde sağlayıcı ****** 6 haneli : 01 18 92

şifre kodları **************** 16 haneli şifre girme yeri: A0 21 23 35 46 14 00 00

• Güncel keyleri yüklersen otomatik olarak ProgDVB zaten açıyor. Geçen hafta içerinde bende açtım. Herhangi bir şey girmeye gerek yok. NTV FOX vb kanallar maçlarda bazan uydudan şifreliyorlar. Güncel keyler ile vPlug işi hallediyor. iyi seyirler.
  • uyduda çıkmıyor ama normal merkezi yayından baktığım zaman çıkıyor ne saçma şey ya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.