Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda bir bug ile karşılaştım oha dedim,aracın yanına geldim pat yerdeyim birden ne oluyor derken araç doğurduiçinden ikinci bir araç çıktı altından sonra üsteki raçta alttakinin yanına düşüverdi hemde 4 teker üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bu oyun balon olacak demiştim. Euro Gamer'dan 8 puan almış. goty ciler nerdeler ^^ Ha oyun iyi, ama abartıldığı kadar yani bir goty olamadı. Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim. Şimdi o bana karşı mesaj atanların yüzlerini görüp bir tane şaplak atasım geldi ^^ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pc'ye çıksaydı bu yorum nasıl değiştirdi tahmin edebiliyorum
  • oyunu oynamicam. güzel de olsa bi oyun için 3 boş cd mi harcayamam açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks
    oyunu oynamicam. güzel de olsa bi oyun için 3 boş cd mi harcayamam açıkçası.

ortaligi kizistirmak icin mi mesaj atiyorsun arkadasim?

playstation forumunda ne isin var hem xbox sahibisin hem de korsan yazilim kullaniyorsun ayiptir.
  • quote:

bu düşüncenden sonra team bondi ve rockstar games şirketleri kapatma kararı almış
    yarın düzenleyecekleri basın açıklamasıyla çalışmalarını durdukları kararını açıklayacaklarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 17 Mayıs 2011; 15:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

bu düşüncenden sonra team bondi ve rockstar games şirketleri kapatma kararı almış
    yarın düzenleyecekleri basın açıklamasıyla çalışmalarını durdukları kararını açıklayacaklarmış

• quote:

Bu oyun balon olacak demiştim. Euro Gamer'dan 8 puan almış. goty ciler nerdeler ^^ Ha oyun iyi, ama abartıldığı kadar yani bir goty olamadı. Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim. Şimdi o bana karşı mesaj atanların yüzlerini görüp bir tane şaplak atasım geldi ^^ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

balon mu olmuş şimdi bu oyun?
    2 gündür başından zor ayrıldığım oyun balon olmuş ya vay anasını sayın seyirciler, sebebi de eurogamer'ın 8 puan vermesiymiş
    sen oyunu oynadın mı da bilmemne gamer'ın 8 puan vermesiyle oyunun balon olduğuna karar veriyorsun
    o söylediğin site red dead redemption'a da 8 puan vermiş ayrıca belirteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

ap25 koruması varmı oyunda?

O dediğini bilmiyorum ama xbox da oynuyorum.Ve malum yollarla.....Bundan 3 ay önce oyunu türkçe olması konusunda kampanya başlatmıştım.Eğer bu rockstar!! oyunlarını Türkçe yapmamaya devam ederse inadına sonuna kadar malum yollarla oynamaya devam edicem!!!!

Sen önce bir orijinal oyun al, ondan sonra Türkçe oyun beklersin. Bu mantıkla İngilizce'ye devam edersin ancak.

Şu gereksiz yorumları kesin.Adam gibi yazıyı okuyun.Ben bu tepkimi sadece rockstar firmasına yapıyorum.Elimde hiç yoksa 50 tane orjinal oyun olan birisiyim.Belkide sizden daha fazla orjinali destekliyorum.Yazıyı adam gibi okuyun.3 ay önce forumda yapmadığım bukalemunluk kalmadı bu oyunun Türkçe olması için.O günlüklerde sizin gibiler çıkıp saçmaladığımı söyleyip böbürleniyorlardı.Şimdi çıkmışsınız ahkam kesiyorsunuz.Ben bu oyunun TR çıkması için en az 10 defa team mondi ye mail attım.Forumda destek verenlerin hepsini bir bir mesajıma koyarak......Adamlar ufacık bir cevap yazısı dahi göndermediler...Bence bu tepkiyi hakediyor....

Birincisi, oyun multiplatform, yani Microsoft da işin içinde ve Türkiye de yazılımlarının korsan kullanımı en yaygın olduğu ülkelerden biri. Microsoft böyle bir şeyi düşünmez bile. İkincisi, Rockstar ve Türkiye ile arasında köprü kuracak bir kişi yok güzel ülkemde. Özgür Kirazcı Sony ile bu köprüyü kurabilmek için çok uğraştı ve başardı, arkasında en azından güzel bir miras bıraktı (devamı gelirse tabi). Senin yazdığın onlarca mail hiçbir işe yaramıyor anlayacağın, adamlar satış rakamlarının %5'ini bile oluşturmayan bir ülke için hiçbir zahmete girmez.

Gönül ister tüm oyunlar Türkçe çıksın, herkes böylesine güzel oyunları anlayarak oynayabilsin ama 3. Dünya ülkesi olmak böyle bir şey işte.

Orjinal alıp desteklemeye devam etmek lazım, 6-7 yıl öncesine kadar istediğimiz oyunu bulamazdık biz bu ülkede, ne taklalar atardık almak için, buna da şükür demek lazım.

Ya da en güzeli, bir elde İngilizce - Türkçe sözlük öyle girişin oyuna =)

hah bi de böyle kendi milletini her daim aşağı gören tipler var. son zamanlarda bunlardan baya bir türedi.

bak arkadaşım. şirket dediğinin dini milleti falan olmaz. potansiyel dediğin şey ise yalnızca senin dediğin gibi daha önceki orjinal satış rakamlarına bakılarak yapılmaz. sence baştan sona tüm millet olarak beleşçimiyiz ?. bizi bu hale getirenler ortalama türk vatandaşının gelirinin böyle fahiş fiyatlı konsollar ve oyunlar için uygun olmadığı. e tabi ne yapıyor türk milleti. korsana yöneliyor. bunun nedeniyse sağolsun devlet büyüklerinin lüks ürün anlayışı. bugüne bugün tv ye lüks olarak bakan bir devlet yapısına sahibiz. vergilendirme de buna göre yapılıyor haliyle.

misal microsoft hiç türkiyeyi araştırmadı mı, pazara girmek için hiç uğraşmadı mı zannediyorsun. baktılar karşılarına badem bıyıklı saçma sapan fikirlerine inanılmaz bağlı kalan adamlarla karşılaştılar. bıraktılar Türkiyeyi işte.

ayrıca rockstar şöyle yapmaz rockstar böyle yapmaz diyip duruyorsun. sanki ilahlarmış gibi. altı üstü bir şirket. batılı adam illa prensip sahibidir diye bir şey yok. para nerdeyse oraya kayarlar.

Türkçe oyun yapmak için bizim yapabileceğimiz açıkçası pek bir şey yok. istersen 5 milyon kişi topla. türkçe yapın orjinal alacağım diye yeminler ederek mailler at. sallamazlar ki. önce şu aptal vergilendirmeyi bizimkilerin düzenlemesi gerekiyor. bugüne bugün yanıbaşımızda petrol devleri olan ülkeler varken ben dünyada en pahalı benzini kullanıyorsam bunun suçu devlettedir. keza böyle lüks kalitesine giren ürünlerde de böyle.

Türkiyede el konsollarından (psp,nintendo ds vs...) alınan vergi kumar makinesi vergisidir. Tıpkı kollu kumar makinesi ülkeye getirmişsin gibi kumar makinesi vergisi uygulanıyor. Biz bu kafayla uygun fiyatlı konsol vs. zor buluruz...

• Daha önce Fahrenheit ı da çat pat İngilizce ile oynamıştım bu oyun da aynı şekilde oynanır ve çok zevk alınır bence
  • sadece 1. dvd yi bulup oynayabiliyormuyuz ? yoksa oyuna girerken 3 dvd yi de istiyor mu ?
  • quote:

Doktorun bu durumuna ne diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Doktorun bu durumuna ne diyor?

ahahha ulan biz gidip orjinalini alıyoruz 100 kağıt bayılıp adam 2 tl x 3 = 6 tl lik dvdye acıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PC ye çıkmaz hayatta çıksa önce RDR çıkardı.

çıkmasın zaten
    çıktıktan 2 ay sonra behzat ç yaması çıkartıp oyundan soğuturlar adamı
    mafia kurtlar vadisi, vice city türk city olayı gibi...

Güzeldi
  • xbox cılar size sesleniyorum. resmi çıkıştan önce oynuyor musunuz oyunu?
  • quote:

Henry demiş ama ben biraz daha açıklayayım..Eurogamer kıl bir site, adamlar çoğu oyuna 8 veriyor genelde saymak gerekirse:

Red Dead Dedemption (2010 GotY-94 Ort.)
    Brink(Hayalkırıklığı denebilir-Ort 71)
    LA Noire (Ortalaması 90+)
    Gears of War 1(Anlatmaya gerek yok GotY ödülü almış bir oyun-93 Ort.)
    Killzone 3 (Önemli PS3 Exc.lerinden-86 Ort.
    Metal Gear Solid 4(Bir sürü GotY almış bir oyun daha-Ort. 93)

Daha düşük notları da ver Mafia II mesela beklenilenin altındaydı ama 4'lük oyun değildi..Ya da DA:Origins 6..LEGO Harry Potter'a 9 falanda verdikleri var..Sonuç olarak GotY kapabilir 1-2 tane bu oyun..Ama rakipleri ciddi işte Skyrim,GeOW,Uncharted..

IGN'e gelirsek her oyuna yüksek vermeyen bir site zaten, kendi beğendiklerine çok abartı notlar verebiliyorlar ama..O yüzden şaşırmadım GameSpot 9 vermiş zaten..Open World yönünü kısmasalardı görürdük 95+ ortalamayı..

• yazik cidden yazik, balonmus da guluyormus da..

son zamanlarin en yenilikci oyunlarindan biri goty olmasa nolur? inanilmaz eglenceli ve surukleyici bir oyun, imkaniniz varsa mutlaka oynayin arkadaslar.
  • quote:

Balon mu? Şaka falan mısın? Oyun tarihinde bir ilke imza atıp, çok gerçekci yüz ifadelerine sahip bir oyundan bahsediyoruz. Hadi onu da geçtim, eğlenceli, ZEKA gerektiren, sonuna kadar merakla oynanan bir oyun. Online FPS oyunculuğunun tavan yaptığı bir dönemde, adventure meraklılarına ilaç gibi gelecek.

Ayrıca beğenmiyosan oynama, bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 17 Mayıs 2011; 18:50:48 >

• oyun xbox da daha iyi dir diyen arkadaşlara soruyorum,trafikte giderken 100 metre ilerideki detayların sonradan gelmesine ne diyorsunuz.Tam gidiyordum,bom önüme yol çalışması geldi,kum dağı gibi birşey birikintiye bir çarptım araba takla attı.
  • Daha karizmatik bir adam bulamamışlarmı,sürekli gözlerini kırpıyor,kısıyor tik mi var ne ,mimik ve animasyonlar süper.
  • quote:

Alın bunu dışarı...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.