Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Oyunu oynayan arkadaşlara sorum; Alınacak bir oyun mu? Rdr gibi uzun müddet götürürmü?

Daha 1.cd bitmedi ama alışılmış bir oyun değil.Mesela uzun bir müddet açısındankonuşıyım yolda giderken birden acil olay çıkıyor oraya gidiyorsun istersen.Oyunda rank atlamak için sorgularda ki çaba falan güzel.Rdr kadar uzun ömürlü olurmu bilmem ama oyun bence oynanmalı ama yinede bir video incelemesini bekle bence.Oyunda dedektif olduğunu hissediyorsun yani oyun sana olayı yaşatıyor tabi ingilizce bilmediğim için bu his yarıya insede yinede dedektif olduğumu hissettim.

(Tabi hepsi benim fikrim.)

Oyuna ben:9.0 falan verdim oda ingilizce bilmiyorum diye bilsem heralde 10 tam puan veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immolatıon -- 16 Mayıs 2011; 22:01:21 >

• Yahu çok mu abartı ingilizce var?
  • Abartı değil yani abartıdan kasıt ingilizce bilmeyen oynayamaz gibi birşey yok bazı konuşmaları anlayamıyorum,bazılarını toparlıyorum,bazılarını anlıyorum.You can drive.Gibi

Zaten olay Cole'un defterinde bitiyor ordan herşey çözülüyor. Yani oyunu alacaklar ingilizce bilmiyorum diye almamazlık yapmasınlar bence normal oyunlar ne kadar gerektiriyorsa L.A noire birazcık daha fazla gerektiriyor.Sadece çekinmeleri gerek dediğim gibi alışılagelmiş bir oyun değil alacaklara tavsiyem incelemeleri bekle(yin)bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immolatıon -- 16 Mayıs 2011; 22:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Bu ne yahu,adam duz duvara tirmaniyor.

• Gamespot 9 vermis,onlar bile bu kadar yuksek veriyorsa demekki oyun guzel,.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Gamespot 9 vermis,onlar bile bu kadar yuksek veriyorsa demekki oyun guzel,.

bende 98-96 o civarlarda bekliyordum.. ortalamsı 91 olmuş oyunun rockstar oyunları için düşük bir ortalama bence hehe
  • İngilizce bilmeden de cinayetleri leri en kötü şekilde çözebilirsiniz ama hikayeyi anlamadan davayı kapatmak oyunu oynamamak gibi bişey çünkü oyunun verdiği haz,mutluluk davayı anlayarak çözmekte ve suçluyu elinizdeki delillerle ve doğru sorularla köşeye sıkıştırmakta yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 17 Mayıs 2011; 1:49:39 >
  • Valla elimde 1-2 sözlük oynuyorum oyunu.. Çok zevkli hale geldi %50 direk anlayarak %50 sözlük yardımıyla her konuşmayı dikkatle dinleyerek - kaçırdığım yada çoğunlukla anlamadığım yerde menüdeki LOG kısmından yardım alarak olayları tam kavramaya çalışıyorum... Bunun gibi bir iki oyun daha olsun ingilizceye cok ii sökerim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 17 Mayıs 2011; 2:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Valla elimde 1-2 sözlük oynuyorum oyunu.. Çok zevkli hale geldi %50 direk anlayarak %50 sözlük yardımıyla her konuşmayı dikkatle dinleyerek - kaçırdığım yada çoğunlukla anlamadığım yerde menüdeki LOG kısmından yardım alarak olayları tam kavramaya çalışıyorum... Bunun gibi bir iki oyun daha olsun ingilizceye cok ii sökerim :D

Valla aynen,yanımda laptop açık benim,seslisozluk.comdan yardım alıyorum bazen,LOG a girmekten de kusucam,soruların yanına tik koyduramazsam sinirlenmeye başlıyorum artık,iyice dedektif moduna girdim

2. dvd nin ortalarından sonra acayip derinleşti olaylar,gözlerimi faltaşı gibi açtım,pür dikkat dinliyorum herkesi,interrogation a girmeden önce acayip heyecanlanıyorum,tüm delilleri ve kimin ne söylediğini kafamdan geçiriyorum tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Valla elimde 1-2 sözlük oynuyorum oyunu.. Çok zevkli hale geldi %50 direk anlayarak %50 sözlük yardımıyla her konuşmayı dikkatle dinleyerek - kaçırdığım yada çoğunlukla anlamadığım yerde menüdeki LOG kısmından yardım alarak olayları tam kavramaya çalışıyorum... Bunun gibi bir iki oyun daha olsun ingilizceye cok ii sökerim :D

O zaman sana Ace Attorney serilerine bakmanı tavsiye ediyorum
    O oyunların hepsini oynadıktan sonra bu oyun çantada keklik kalıyor
    (Yanlış anlaşılmasın basit demiyorum ama Phoenix Wright'ı oynayanlar ne demek istediğimi anlamıştır :) )

• Oyun güzelmiş,sabah işe gitmeden denedim 1 dvd yi,grafikler iyi sandbox oyuna göre.
  • Traffic dosyalarını bitirip terfi edince Free Roam kısmı açıldı Cases bölümünde.. Ortağımızla şehirde street crimelara direk dalıyoruz sanırım bunlar Traffic için olan street crimelar..
  • Demin biraz oynadım da keşke gta gibi özgür olsaydık.Zaten ingilizce sıfır bi b.k anlamıyorum.Pc'ye çıksaydı hiç olmazsa altyazıları türkçeye çevrilirdi.Kısacası ben oyunu burda bırakıp pc'ye çıkmasını ordan da türkçe yamasını çıkmasını bekleyecem.
  • RDR i göz önüne alırsak L.A Noirein PC plartformuna çıkma olasılığı düşük
  • PC ye çıkmaz hayatta çıksa önce RDR çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PC ye çıkmaz hayatta çıksa önce RDR çıkardı.

çıkmasın zaten
    çıktıktan 2 ay sonra behzat ç yaması çıkartıp oyundan soğuturlar adamı
    mafia kurtlar vadisi, vice city türk city olayı gibi...
  • Bu oyun balon olacak demiştim. Euro Gamer'dan 8 puan almış. goty ciler nerdeler ^^ Ha oyun iyi, ama abartıldığı kadar yani bir goty olamadı. Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim. Şimdi o bana karşı mesaj atanların yüzlerini görüp bir tane şaplak atasım geldi ^^ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • oyunu resmi çıkış tarihinden önce oynamak sakat olur, resmi çıkış tarihini bekleyincede update geliyor. nasıl yapıcaz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bu oyun balon olacak demiştim. Euro Gamer'dan 8 puan almış. goty ciler nerdeler ^^ Ha oyun iyi, ama abartıldığı kadar yani bir goty olamadı. Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim. Şimdi o bana karşı mesaj atanların yüzlerini görüp bir tane şaplak atasım geldi ^^ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

İyiki ben demiştim demek istemiyordun.Bide isteseydin ne olurdu acaba.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 18 Mayıs 2011; 13:13:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.