Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç fizikleri ve tepkileri çok mu kötü arkadaşlar. Tamam bu oyun araç kullanma üzerine yoğunlaşmış bir oyun değil onun farkındayım. Ama sonuçta 'open world' olan koca bir harita var elimizde. Yeri gelecek gezip dolaşmak isteyeceğiz sadece LA'de. Araçlar kütük gibiyse can sıkabilir bu durum?
  • bi düşmedi gitti malum piyasaya yorumlara bakılırsa bomba gibi heavy rain ile mafia,gta karışımı bi oyun olsa gerek
  • arkadaşlar açılışta dashboard update istiyor siz yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

arkadaşlar açılışta dashboard update istiyor siz yaptınız mı ?

Yeni dashboard update'i istemiyor bu oyun sen en son en zaman güncelledin konsolu 6 ay önce mi?
  • Oyunu xbox da oynamış biri olarak değinmek istediğim birkaç şey var.

1- Oyunu tam olarak anlayarak oynayabilmek için orta seviye ingilizce gerekiyor.
    2-Yalnız hiç ingilizcesi olmayan biriside basit bir kaç kelimeyi bilerek oyunda rahatça ilerleyebilir.
    3-Oyunda cinayet masasında görev yapan ve sürekli değişik olayları çözmeye çalışan bir dedektifi canlandırıyoruz.
    4-Bütün görevlerin arasında ayrıca bir de ana görev varki ona değinmeyelim.
    5-Dedektifin geçmişi oyunda çok önemli....
    6-Grafik olarak hayatımda görmediğin karakter çizimleri mevcut.Ağız hareketleri birebir
    7-Oyunun Tek eksiği belkide haritanın büyük olmasına rahmen kendini tekrarlaması diyebiirim.Gezdiğiniz heryer birbirine benziyor.Burada sürekli aynı renk tonunun kulllanılmış olmasıda çok önemli....

SONUÇ:Eğer bir konsol sahibi iseniz bu oyunu oynamamak çok büyük bir eksikliktir.

NOT: Bol aksiyonu seven Şahısları sarmayabilir.....

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Araç fizikleri ve tepkileri çok mu kötü arkadaşlar. Tamam bu oyun araç kullanma üzerine yoğunlaşmış bir oyun değil onun farkındayım. Ama sonuçta 'open world' olan koca bir harita var elimizde. Yeri gelecek gezip dolaşmak isteyeceğiz sadece LA'de. Araçlar kütük gibiyse can sıkabilir bu durum?

Alışıncaya kadar evet.Tuşlar aşırı hassas diyebilirim.....

Ayrıca oyun öyle open world bir oyuna benzetemedim.Yani şehirde istediğiniz gibi gezip istediğiniz şeyleri yapmak yerine sürekli görevler çerçevesinde bayrakları geziyorsunuz..Ama hikaye anlatımı konusunda kesinlikle gelmiş geçmiş en iyisi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 17 Mayıs 2011; 11:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

ap25 koruması varmı oyunda?

O dediğini bilmiyorum ama xbox da oynuyorum.Ve malum yollarla.....Bundan 3 ay önce oyunu türkçe olması konusunda kampanya başlatmıştım.Eğer bu rockstar!! oyunlarını Türkçe yapmamaya devam ederse inadına sonuna kadar malum yollarla oynamaya devam edicem!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Yeni dashboard update'i istemiyor bu oyun sen en son en zaman güncelledin konsolu 6 ay önce mi?

hocam baya oldu update yapmayalı en son assasins creed brotherhood oynadım
    versiyon 2.0.12625.0 ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

O dediğini bilmiyorum ama xbox da oynuyorum.Ve malum yollarla.....Bundan 3 ay önce oyunu türkçe olması konusunda kampanya başlatmıştım.Eğer bu rockstar!! oyunlarını Türkçe yapmamaya devam ederse inadına sonuna kadar malum yollarla oynamaya devam edicem!!!!

adamlar turkiye'de orjinal kopya satis potansiyeli olmayan xbox ve oyunlari icin neden ugrassin? sizin zihniyetinizdeki insanlar orjinal alip seslerini duyuracak ki yapimcilar sizi dinlesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Sen önce bir orijinal oyun al, ondan sonra Türkçe oyun beklersin. Bu mantıkla İngilizce'ye devam edersin ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

2.dvdye geçiş yapıyorum ve daha komplike cinayetler bekliyorum,daha fazla sorgu,daha fazla delil ve daha uzun hikayeler olur inşallah çünkü 1.dvd beni yeteri kadar kesmedi.

çok daha fazlası var,ben şuanda bir cinayeti 3.kes tekrar oynuyorum bir türlü doğru adamı bulamadım,yani kanıtlayamıyorum,tabi oyun bir şekilde ilerleyecek sonuçta ama doğrusunu bulmak isterseniz baya bi düşünmek ve dikkatlı gezmek lazım.

Hell Yeah

• Arkadaşlar vaka rehberleri hazırlayıp paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa, seve seve kabul ederiz. -Spoiler Çerçevisinde- İlk mesaja ekleriz.
  • quote:

Aynısı bende de oldu ben yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Dashboard değil title update o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Dashboard değil title update o.

Hımm bilmiyoruz kardeş malum yeni aldık xbox ı
    Title update ne oluyor acaba ?
  • Heavy Rain çok daha basit bir oyundu, LA Noire (nuar) komplike bir oynanış tarzı var. Mutlaka bu deneyimi yaşayın diye tavsiye edebilirim. Bazı arkadaşlar 'ORTA' seviye ingilizceden bahsetmiş fakat İngilizce üzerine 5 yıl kadar okumuş biri olarak ve italyanca, Fransızca konuşan bilen biri olarak, yabancı dil konusunda 'ORTA' düzeyin Kunta Kinte ingilizcesi olduğu aşikar. Senaryo bazlı oyunlarda ingilizce Okuma ve Anlama Intermediate ve üzeri düzeyde olduğu zaman oyuna hakimiyet yükseliyor ve tam hakimiyet ile de çok daha iyi kavrama ve oynama düzeyine ulaşmış oluyorsunuz. Sokak dili ile (slang) ekleme yapılan oyunlarda ben bile bazen zorlanıyorum çünkü uzun süre konuşmak istediğiniz yabancı dile maruz kalmanız halinda öğrenebileceğiniz bazı kalıp ve deyimlere hakim değilim. Örneğin 5 yıldır Türkiye'de yaşayan ve çok iyi ingilizce konuşan bir Amerikalı ile Türkçeyi Amerikada 4 yılda öğrenmiş bir kişi aynı hakimiyette olamaz. Örn: Hacı bir beş lira ateşle de gidip iki lokma bişey yiyelim, yüzümüz gülsün. Cümlesini Türkçeyi sonradan öğrenmiş bir kişiye anlatamazsınız :) Fakat sizin yemek yemek istediğinizi O kişi bu cümleden anlayabilir, para istediğinizi de anlayabilir, yüzünüzün gülmesini istediğinizi anlayabilir, ateş kısmını anlayabilir :) .O bu cümleden ne kadar anlayabilirse 'ORTA' düzeyde İngilizcesi olan biri de 'BAZI' oyun-film-kitap-şarkılardan bu kadar şey anlayabilir elbette. Yukarıdaki cümleden 'ORTA' düzey İngilizce hakimiyeti olan bir kişi Okuduğunuz ve dinlediğiniz İngilizce 'BAZI' oyun diyaloglarından %50'sini tam anlamıyla anlamak bile çok iyi bir İngilizce altyapısı istiyor, özellikle 1990-2000 Yılları arasında okullarda verilen ingilizce eğitim felaketleri yüzünden de çoğumuz İngilizceyi bildiğimizi zannediyor fakat malesef bilmiyoruz.

edit:harf düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurergen -- 16 Mayıs 2011; 13:36:01 >

• ingilizceyi ana dilinden daha iyi konusan biri olarak soyluyorum; evet oyundan keyif almaniz ve rehberlerden yardim almadan oynayabilmeniz icin cok iyi bir ingilizce lazim.
    altyazilari bile kapali olmali ki suphelileri sorgularken mimiklerine ve tonlamalarina dikkat edebilesiniz.
  • bizim buraya oyun daha gelmedi ya gelsede alsam oynasam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.