Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir rehber olmuş. Yorumları okuyunca daha bir heyecanlandım!!!
  • Spoiler İçermeyen bi kaç SS

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

• bence araba fizigi veya open world tarafinin kötü olmasi gayet normal bu oyunda en cok oyunun anlami olan dedektiflige önem verilmis arabalar sadece olay yerlerine ulasmamizi sagliyor desek daha iyi olur :D
  • Mafia 2'den iyidir umarım grafikleri

Yarın oynama şansım olacak
  • Oynayanlar Red Dead Redemption ve Mafia II ile kıyaslama yapabilir mi grafik olarak?Bir de araç fizikleri garibime gitti ki GTA en iyi başaran seridir araba fizikleri konusunda ama Team Bondi etkisi herhalde..
  • Social Club'a bir kez giriş yaptığınızda yeni kıyafet açılıyor.
  • Team Bondi'nin kütüklüğü sayesinde tramway çarpan ben sabit kalırken, tramvay uçtu... Havaya uçtu, patladı demiyorum bakın!
    Bildiğiniz 10 metre havalandı ve bir kuş gibi yere kondu.

Dedektiflik olayında da şöyle zorlayacak bir bölüm daha gelemedi. Belki fikrim 2. disk'ten itibaren değişir. Ona şu an geçiyorum.

Ha bir de oyun inanılmaz şekilde Mafia 2'ye benzemiş, daha iyi grafikler ve aynı açık dünya... Açık dünya derken bu açık dünyada gerçekten yapabileceğimiz hiçbir şey yok! Keyifli denebilecek dedektiflik alanlarına ulaşmak için yaratılan bir açık dünya... Rockstar faktörü kendini gösterememiş. Şimdi diyenler olacaktır, e ne bekliyorsun? Bir gta özgürlüğü mü? E bende Mafia 2'de onlara sorduğum şu soruyu tekrarlıyorum. O zaman neden açık dünya yaptınız?
    Çok şey bekliyordum, azını buldum. Kendime yetiriyorum, Rockstar ve Adventure olması adına ancak Adventure kısmı biraz daha kastırır inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa TR

Team Bondi'nin kütüklüğü sayesinde tramway çarpan ben sabit kalırken, tramvay uçtu... Havaya uçtu, patladı demiyorum bakın!
    Bildiğiniz 10 metre havalandı ve bir kuş gibi yere kondu.

Dedektiflik olayında da şöyle zorlayacak bir bölüm daha gelemedi. Belki fikrim 2. disk'ten itibaren değişir. Ona şu an geçiyorum.

Ha bir de oyun inanılmaz şekilde Mafia 2'ye benzemiş, daha iyi grafikler ve aynı açık dünya... Açık dünya derken bu açık dünyada gerçekten yapabileceğimiz hiçbir şey yok! Keyifli denebilecek dedektiflik alanlarına ulaşmak için yaratılan bir açık dünya... Rockstar faktörü kendini gösterememiş. Şimdi diyenler olacaktır, e ne bekliyorsun? Bir gta özgürlüğü mü? E bende Mafia 2'de onlara sorduğum şu soruyu tekrarlıyorum. O zaman neden açık dünya yaptınız?
    Çok şey bekliyordum, azını buldum. Kendime yetiriyorum, Rockstar ve Adventure olması adına ancak Adventure kısmı biraz daha kastırır inşallah.

Aslında açık dünya kısmında street crime denen olay var. İşin aksiyon kısmı yani.. Şöyle bir örnek veriyim asıl göreve giderken telsizden duyuru geldi ve ekranda istersen A ya basarak cevap verebileceğim uyarısı geldi ve street crime aktif oldu olay yerine gittim. 40 tane bu şekilde değişik görev var ve şu ana kadar birkac tane yaptım hiçbiri birbirine benzemiyordu.. Birde asıl davalar sonunda arabayla yada herhangi bir başka şekilde şehre zarar verirseniz belli bi para ödeniyor tam etkisini göremedim ama sanırım reputation puanına etkisi var bununda.. Sonuçta ufak tefek eksiklikler dışında çok iyi oyun. Film izliyormuş gibi oynuor, gerçekten içindeymişiniz gibi heyecanlanıyorsunuz..

• 2.dvdye geçiş yapıyorum ve daha komplike cinayetler bekliyorum,daha fazla sorgu,daha fazla delil ve daha uzun hikayeler olur inşallah çünkü 1.dvd beni yeteri kadar kesmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

2.dvdye geçiş yapıyorum ve daha komplike cinayetler bekliyorum,daha fazla sorgu,daha fazla delil ve daha uzun hikayeler olur inşallah çünkü 1.dvd beni yeteri kadar kesmedi.

çok daha fazlası var,ben şuanda bir cinayeti 3.kes tekrar oynuyorum bir türlü doğru adamı bulamadım,yani kanıtlayamıyorum,tabi oyun bir şekilde ilerleyecek sonuçta ama doğrusunu bulmak isterseniz baya bi düşünmek ve dikkatlı gezmek lazım.

bu arada oyunun grafikleri aşmış vaziyette gerçekten ,RDR ile kıyaslanacak olursak aynı seviyede fakat yüz mimikleri ve animsyonları yüzünden bir adım önde ,MAFIA2 den 2 adım önde ,en önemlisi oyun net ve pürüssüz görünüyor

• Dediginiz gibi oyun ilerledikce guzellesti ancak soyle bir yontem izledim onun da katkisi olabilir;
    Oyunun kotu yonlerini gormezlikten gelmek yerine direk gormeyerek ilerliyorum. ornegin araba kullanmiyorum hic, ortagimi soforum yaptim sagolsun o her yere goturuyor beni, boylece o kutuk araba surusunu ve acik dunyadaki eksiklikleri gormuyorum.
    Sadece dedektiflik yapiyorum ve inanin bana atmosferi daha iyi yakaliyorum.
    Sunu da demeden gecemem; 2.dvd'de bir kirmizi kazakli afro var gorunce anlarsiniz, spoilerlik bir seyi yok ama o kadarini bilin yeter. Ne diyordum o elemanin animasyonlarini dikkatlice izleyin. Onun sanki tum vucut hareketlerini mocamlamislar. Cunku inanilmaz gercekci...
  • 3.dvd niye yok ya
  • Yorumlardan sonra fazlasıyla heyecanlandım... Preorder'dan vazgeçtim, direk çıktığı gün sipariş vereceğim..
  • Yorumalri okuyunca cok heyecanlandim.gyzel bi polis oyunu oynamak istemistim.hatta arabama bile cd yaptim polis telsizinden o derece manyakligim var i
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Yorumalri okuyunca cok heyecanlandim.gyzel bi polis oyunu oynamak istemistim.hatta arabama bile cd yaptim polis telsizinden o derece manyakligim var i

Behzat Ç.

amerikalılar bu polis filmleri, polisiye dizi işinde felan çok iyiler.
    csi, cold case şu anda en çok izledğim dizilerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mülayimsert

quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Yorumalri okuyunca cok heyecanlandim.gyzel bi polis oyunu oynamak istemistim.hatta arabama bile cd yaptim polis telsizinden o derece manyakligim var i

Behzat Ç.

amerikalılar bu polis filmleri, polisiye dizi işinde felan çok iyiler.
    csi, cold case şu anda en çok izledğim dizilerden

Hea :) behzat degilde hayalet tam polis adam ya. Ben butun oyun boyunca soru sorarim adam bulurum hayalet gibi sonra icmeye meyhaneye :) ya da free shoptan tekila getittirim :)

• oynayan arkadaşlar çok fazla ingilizce istiyor mu?
  • Evet istiyor. Başlardaki cinayetler ufak tefek ipuçlarıyla çözülebiliyordu.
    Oyun ilerledikçe toplamanız gereken delillerde sorgulamanız gereken şahıslarda çoğalıyor.
    Yılın oyunu olmaya uzak bir oyun bence ama çok keyifli oynaması. Farklı bir deneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius
    oynayan arkadaşlar çok fazla ingilizce istiyor mu?

Oynamadim ama heavy raib gibi sonucta diyolog fazladir muhtemelen o yuzden ing ister. Daha dogrusu biraz ing var ise daaha cok keyfi cikar

Burdan yabanci dizilere tesekkur etmek istiyorum onlar sayesinde ing baya gelisti.

Fringe,chuck,how i met your mother vs vsm
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet istiyor. Başlardaki cinayetler ufak tefek ipuçlarıyla çözülebiliyordu.
    Oyun ilerledikçe toplamanız gereken delillerde sorgulamanız gereken şahıslarda çoğalıyor.
    Yılın oyunu olmaya uzak bir oyun bence ama çok keyifli oynaması. Farklı bir deneyim.

sağol orjinal aldık umarım fazla kasmaz tadını alırım oyunun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.