Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 23frankenstein23

Bu oyunu oynamakta sanırım çok zorlanıcaz buna benzer bilgisayarımda bir oyun vardı sanırım CSI 'in bir oyunuydu onda'da L.A Noire'daki gibi cinayetleri inceliyoduk oynarken çok zorlanmıştım,L.A Noire Gta türünde bir oyun olmasaydı, elimi bile sürmezdim cd'ye.

Oyun tamamen not defteri aracılığı ile bulduğunuz deliller,tanıklar ile ve seri numaralar ile geçiyor Sherlock Holmes oluyorsunuz biraz. Oyundaki müzikler ise fevkalede düzeyde . Ayrıca bazı yerlerde yardım etmeden delilleri kendiniz bulmanız gerekiyor deniyordu ancak size titreşim ile bildiriyor oyun.Konuyu tam kavrayamasakta orta düzey ingilizce ile şuan sorun gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

quote:

Bu oyunu oynamakta sanırım çok zorlanıcaz buna benzer bilgisayarımda bir oyun vardı sanırım CSI 'in bir oyunuydu onda'da L.A Noire'daki gibi cinayetleri inceliyoduk oynarken çok zorlanmıştım,L.A Noire Gta türünde bir oyun olmasaydı, elimi bile sürmezdim cd'ye.

Oyun tamamen not defteri aracılığı ile bulduğunuz deliller,tanıklar ile ve seri numaralar ile geçiyor Sherlock Holmes oluyorsunuz biraz. Oyundaki müzikler ise fevkalede düzeyde . Ayrıca bazı yerlerde yardım etmeden delilleri kendiniz bulmanız gerekiyor deniyordu ancak size titreşim ile bildiriyor oyun.Konuyu tam kavrayamasakta orta düzey ingilizce ile şuan sorun gözükmüyor.

Eyvallah hocam bak şimdi sabırsızlanmaya başladım,pazartesi günü kadıköye gidicem Allah izin verirse alırım oyunu.(3 DVD sıkıntı ama )

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam bak şimdi sabırsızlanmaya başladım,pazartesi günü kadıköye gidicem Allah izin verirse alırım oyunu.(3 DVD sıkıntı ama )

Sadece sorguda sırasıyla sormazsan baştan alıyor sorguyu ancak sorgudaki mimikler insan sarrafı yapıyor resmen :) O kısım biraz sıkıntı verir ama değer.
    40 aşkın oyun oynadım ancak bundaki yüzleri oyun esnasında filmde gibi hissetiriyor insanın garibine gidiyor.Sanki film izler gibi oluyor bi an gelecekte tahmin edilmez ne olur artık oyunlar ( 1e1 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 14 Mayıs 2011; 22:16:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece sorguda sırasıyla sormazsan baştan alıyor sorguyu ancak sorgudaki mimikler insan sarrafı yapıyor resmen :) O kısım biraz sıkıntı verir ama değer.

Ağzımın suyu aktı yeter bukadar bilgi sağolasın

• 40 aşkın oyun oynadım ancak bundaki yüzleri oyun esnasında filmde gibi hissetiriyor insanın garibine gidiyor.Sanki film izler gibi oluyor bi an gelecekte tahmin edilmez ne olur artık oyunlar ( 1e1 :)
     LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...
  • silinebilir yanlışlıkla gönderildi bu mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 14 Mayıs 2011; 22:22:31 >
  • @ R.Rondo9
    Konu cok guzel olmus eline saglik
  • quote:

40 aşkın oyun oynadım ancak bundaki yüzleri oyun esnasında filmde gibi hissetiriyor insanın garibine gidiyor.Sanki film izler gibi oluyor bi an gelecekte tahmin edilmez ne olur artık oyunlar ( 1e1 :)

Ap 2.5 korumasi varmi dostum :)

• film gibi ya fena sarıyor adamı
  • 3 dvd olayını açıklayacak babayiğit var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

3 dvd olayını açıklayacak babayiğit var mı?

Devasa bir oyun
  • 12henry14@
    Dead Space 2, Mass Effect 2 gibi işte. İlerleyen bölümlerde bir sonraki DVDyi takmanı istiyor.

jakin33@
    AP 2.5 yok.

Bu arada oyun hakikaten tam bir masterpiece olmuş diyebilirim. Olay mahalini inceleme, sorguya çekme falan muhteşem. Söylenenin aksine gameplay su gibi akıyor. Spoiler vermek istemiyorum ama şu ana kadar yüz ifadelerinden insanların yalan söyleyip söylemediği çok açık anlaşılıyor. Bilmiyorum bu konuda uzmanlaşmış olabilirim belki de

Oyunun ilk açılış videosunda, ilk 5-6 sn kadar acayip FPS düşmesi oldu. Oyun resmen kastırdı Xbox'ı Dedim noluyoruz, pcdemi oynuyorum acaba falan oldum. Çünkü ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Ama ondan sonra en ufak düşüş yaşamadım.

Birde ipuçlarına yaklaşıldığında titreşimi kapatabiliyoruz istersek menüden.Keza müziği de öyle.

• fiyati kac € bu oyunun ?
  • Bakalım daha detaylı SS'ler ve yorumlar gelsin en beklenen oyunlardan biri o titreşim kapanabilir herhalde diyecektim kapanıyormuş zaten..
  • oyun tek kelimeyle muteşem olmuş ,çok farklı bir deneyim ,daha önce bu tarz bişey oynamadım yani buna en yakın Heavy Rain belki ama onda da open world havası yoktu,bu oyunda ikisini de birliştirmişler oyüzden sanırım yeni bir tür ortaya çıkmış.

garip bir kalite var oyunda sanki oyun değil,film izliyor gibi başından 4 5 saattır zor kalktım ,özellikle grafikler ve animasyonlar çok çok iyi open world bir oyun için,yüz ifadeleri de gelmiş geçmiş en en iyi oyun
    yalnız bir GTA kesinlikle beklemeyin oyounda özgür dolaşma gibi bir şey yok,zaten gezebileceğiniz yer ve yapabileceğiniz pek bişey yok ana senaryodan başka,bazen yan görevler çıkabiliyor ama şuana kadar parlak bir yan görev göremedim.ana senaryo zaten yeter de artar,çok detaylı olmuş.

ss koymuyorum uyarı puanı ,ban bile yiyebilirim belli olmaz
    ama oyunu alın oynayın ,kesinlikle şaheser olmuş,ben çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

yalnız bir GTA kesinlikle beklemeyin oyounda özgür dolaşma gibi bir şey yok,zaten gezebileceğiniz yer ve yapabileceğiniz pek bişey yok ana senaryodan başka,bazen yan görevler çıkabiliyor ama şuana kadar parlak bir yan görev göremedim.ana senaryo zaten yeter de artar,çok detaylı olmuş.

mafia 2 gibi mi? sadece ana görev- yan görev üzerinemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

mafia 2 gibi mi? sadece ana görev- yan görev üzerinemi?

bir kaç saat oynadım hep bu şekilde ilerledi,daha çok başı oyunun ama bişeyin değişeceğini zannetmiyorum ,zaten oyunun türü çok farklı oynayınca anlarsınız,bir GTA değil hatta bir MAFİA kadar bile özgürlük yok ama yanlış anlaşılmasın bunu kötü anlamda demiyorum,benim çok hoşuma gitti derli toplu olması .amacı başka bişey,mesela şehirde dolaşırken silahınızı bile çıkaramıyorsunuz hiç kimseyi öldüremiyorsunuz arabayla bile ezmeye çalıştım başaramadım belki zorlarsam olur ama amaç başka dediğim gibi ..

• siz oyunu nerden oynadiniz cunku cikmadi hayir cikdimida benim haberim yokmu diye soruyorum 20 mayis dendi cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakin33

quote:

Ap 2.5 korumasi varmi dostum :)

Oyunda bu tarz korumalar yok.

Türkçe olmaması iyi yoksa katiyen başından kaldırmaz 3disk ne demek :) .Tabi bu oyun forumda; konularıyla, sorgularıyla çok konuşulur benim görüşüm.Ayrıca hep gta,rdr yerine olaya farklı bakış açısıda gayet hoş aktarılmış.Oyunda delil bulucam diye baya bir kamerayla oynuyorsunuz buda çevreyede dikkat etmememizi daha çok sağlıyor.

• ilk DVD bitti ve gerçekten çok kısaydı ,ya da ben çok kaptırmışım kendimi zamanın nasıl geçtiğini anlamamışımama oyun muhteşem bana göre,fakat beğenmeyen çok kişi olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.