Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Behzat ç modu varmi ? Boyle sorguda tokat kufur dalabildigimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 15 Mayıs 2011; 10:40:39 >
  • İlk DVD 4 saat sonra bitiyormuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

3 dvd olayını açıklayacak babayiğit var mı?

Devasa bir oyun

belli zaten o

quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

12henry14@
    Dead Space 2, Mass Effect 2 gibi işte. İlerleyen bölümlerde bir sonraki DVDyi takmanı istiyor.

hm anladım
    forza gibi ekstra içerik veya bonus bölüm olayı yok yani direk hikaye 3dvd

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Behzat ç modu varmi ? Boyle sorguda tokat kufur dalabildigimiz

Behzat Ç. DLC'si çıkar belki :)

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

İlk DVD 4 saat sonra bitiyormuş sanırım.

Yan görevler var 40 adet onlar dışında ana görevler ilk dvd için 18 adet var.
    4 saat yeterli ve kovalama sahnelerini oldukça iyi hazırlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 15 Mayıs 2011; 12:15:17 >
  • adamın biri yarım saat oynayıp kapattım demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

adamın biri yarım saat oynayıp kapattım demiş

Yapmasın
  • abi siz nerden oynuosunuz acaba bu oyunu 20 nisAN diorda çıkış tarihi olarak?
  • dvd takılıyor yaw hep oyunu oynayamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

dvd takılıyor yaw hep oyunu oynayamıyorum :(

Usb veya Hdd'ye yüklemenizi tavsiye ederim eğer sadece Dvd'den oynuyorsanız baya bir fark etti çünkü bende
  • Herşey iyi hoş anlatım vs. tek sorun araç kullanımı. Neyse o kadar kusur olur.

Bu arada başıma gelen bi olay oldu oyunda göreve giderken sokakta bi suç işlendiğine dair telsizden bilgi geldi o tarafa çevirdim direksiyonu, kadının biri maskeli bir adamın kendine silah çektiğini söyledi adamı kovalarken önüme bi araç çıktı beni yavaşlattı bu arada adam köşeyi dönüp pusu yapmış ateş etti bizim elemanın şapkayı vurdu şapka uçtu kafadan. Bende o gerginlikle herifi mıhladım öldü.. Bizim eleman suratını eşkitti. Süperdi görüntü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 15 Mayıs 2011; 14:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Herşey iyi hoş anlatım vs. tek sorun araç kullanımı. Neyse o kadar kusur olur.

Bu arada başıma gelen bi olay oldu oyunda göreve giderken sokakta bi suç işlendiğine dair telsizden bilgi geldi o tarafa çevirdim direksiyonu, kadının biri maskeli bir adamın kendine silah çektiğini söyledi adamı kovalarken önüme bi araç çıktı beni yavaşlattı bu arada adam köşeyi dönüp pusu yapmış ateş etti bizim elemanın şapkayı vurdu şapka uçtu kafadan. Bende o gerginlikle herifi mıhladım öldü.. Bizim eleman suratını eşkitti. Süperdi görüntü..

şapka banka soygunu olyında düştü ilk benim adam indiana jones gibi sapkayıda alıp takıyor kafaya.

• Nasıl Open World yok yahu daha ilk duyurulduğunda tür kısmında Open World yazıyordu hiç mi gezemiyorsun haritası GTA'dan büyük dediler bu oyunun eğer gezilmiyorsa bende kırarım bu oyundan puan incelemeler 95 civarı beklerken düşer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior
    Nasıl Open World yok yahu daha ilk duyurulduğunda tür kısmında Open World yazıyordu hiç mi gezemiyorsun haritası GTA'dan büyük dediler bu oyunun eğer gezilmiyorsa bende kırarım bu oyundan puan incelemeler 95 civarı beklerken düşer..

oyunda ister göreve istersen telsizden gelen görevleri kabul edersiniz buda bi nevi open world tabi tam bitince ne olur daha disk2 de :) harita ise acaba göstermelik mi dedirtecek kadar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 15 Mayıs 2011; 18:36:46 >
  • story ne kadar uzun kac saatlik
  • Yok böyle bir oyun yaw,mutlaka oynanması gerekiyor,dehşet derecede emek var,çok küçük ayrıntılar var,ilk defa oyunu malum yollardan edindiğim için biraz garip hissettim kendimi,baya bi uğraş var çünkü,böyle film gibi gidiyor,kalkmak istemiyorsunuz oyunun başından

Soruşturmalar,sorgulamalar falan harika.Yüz mimikleri zaten bildiğniz gibi dehşet,özellikle karşınızdaki masum biriyse ve suçluyorsanız acayip şoka giriyor,eğer şüpheli gibiyse gözünü kaçırıyor,yere falan bakmaya başlıyor,bazıları kapalı kutu gibi,anlıyamıyorsunuz ne olduğunu,sürekli avukat isteyen tipler de oluyor.Olay yerinde sürekli meraklı insanlar toplanıyor,laf atanlar,soru soranlar,olayı görenler,muhteşem olmuş yaw

Bu arada şu open-world olayına bi açıklık getireyim,oyunda inanın gezip tozayım falan diye hiç düşünmüyorsunuz,olay yeri incelemeler ve sorgulamalar falan acayip bağlıyor sizi.Ama illaki gezmek isterseniz istediğiniz zaman arabayı durdurup gezebilirsiniz,istediğiniz yere gidebilirsiniz,sadece silah kullanma ve araba çalma yok,doğal olarak çünkü polisiz.

Belkide tek eksiklik ki o kadar da olsun dedirten bişey,malesef araba fizikleri kötü,bir GTA veya Mafia fiziği kesinlikle beklemeyin,Saboteur diye bir oyun vardı ben ona benzettim, o kadar kötü yani malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 15 Mayıs 2011; 21:37:20 >

• Yagmurlu bir gün (Xbox360)
     LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 15 Mayıs 2011; 21:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yok böyle bir oyun yaw,mutlaka oynanması gerekiyor,dehşet derecede emek var,çok küçük ayrıntılar var,ilk defa oyunu malum yollardan edindiğim için biraz garip hissettim kendimi,baya bi uğraş var çünkü,böyle film gibi gidiyor,kalkmak istemiyorsunuz oyunun başından

Soruşturmalar,sorgulamalar falan harika.Yüz mimikleri zaten bildiğniz gibi dehşet,özellikle karşınızdaki masum biriyse ve suçluyorsanız acayip şoka giriyor,eğer şüpheli gibiyse gözünü kaçırıyor,yere falan bakmaya başlıyor,bazıları kapalı kutu gibi,anlıyamıyorsunuz ne olduğunu,sürekli avukat isteyen tipler de oluyor.Olay yerinde sürekli meraklı insanlar toplanıyor,laf atanlar,soru soranlar,olayı görenler,muhteşem olmuş yaw

Bu arada şu open-world olayına bi açıklık getireyim,oyunda inanın gezip tozayım falan diye hiç düşünmüyorsunuz,olay yeri incelemeler ve sorgulamalar falan acayip bağlıyor sizi.Ama illaki gezmek isterseniz istediğiniz zaman arabayı durdurup gezebilirsiniz,istediğiniz yere gidebilirsiniz,sadece silah kullanma ve araba çalma yok,doğal olarak çünkü polisiz.

Belkide tek eksiklik ki o kadar da olsun dedirten bişey,malesef araba fizikleri kötü,bir GTA veya Mafia fiziği kesinlikle beklemeyin,Saboteur diye bir oyun vardı ben ona benzettim, o kadar kötü yani malesef...

evet söylediklerine %98 katılıyorum. Sadece araba çalma mevzuna katılmıyorum. Bunda direk araçları alabiliyorsunuz. GTA'daki gibi cam kırma yok. Sürücülerden ise kimlik gösterip inmelerini istiyorsunuz.. SPOİLER SAYILABİLİR Onun için beyaz yazdım. bundan sonrasını. !!! Birde haritayı açtığınızda şehrin belli yerlerinde garajlar var yanlarında da kapılar kapıdan girerseniz değişik araçlar alıyorsunuz. Birtanesi Batmobile benziyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yok böyle bir oyun yaw,mutlaka oynanması gerekiyor,dehşet derecede emek var,çok küçük ayrıntılar var,ilk defa oyunu malum yollardan edindiğim için biraz garip hissettim kendimi,baya bi uğraş var çünkü,böyle film gibi gidiyor,kalkmak istemiyorsunuz oyunun başından

evet söylediklerine %98 katılıyorum. Sadece araba çalma mevzuna katılmıyorum. Bunda direk araçları alabiliyorsunuz. GTA'daki gibi cam kırma yok. Sürücülerden ise kimlik gösterip inmelerini istiyorsunuz.. SPOİLER SAYILABİLİR Onun için beyaz yazdım. bundan sonrasını. !!! Birde haritayı açtığınızda şehrin belli yerlerinde garajlar var yanlarında da kapılar kapıdan girerseniz değişik araçlar alıyorsunuz. Birtanesi Batmobile benziyordu..

Valla hacım oyun o kadar gerçekçiki,kimsenin arabasına bulaşmadım ben,en kısa zamanda deniyorum bunu,kimlik gösteriyoruz ha,inanılmaz güzel ya!!!

• Xbox dvd leri niye bu kadar arayla taksit taksit geliyor.
  • behzat ç kafası var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.