Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Aa benim imzam.

Evet hocam çaldım
  • zorla ingilizce kursuna göndertecekler
  • oyunda polisi yönlendiricez ama yinede suc isleyebilecekmiyiz acaba örnegin sivilleri vurmak veya araba calmak
  • Ah be rockstar nedir şu inadın.Çıkar bitane Special veya Collector's Edition
  • Yavaş silinde arada konuyu da silmeyin bknz BRINK
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pro_

oyunda polisi yönlendiricez ama yinede suc isleyebilecekmiyiz acaba örnegin sivilleri vurmak veya araba calmak

Ah Rockstar sen ne hale getirdin insanları.
  • Konu otamatikman gelen mesajların silinmesi moduna alındı heralde.
  • başlığa çıktı diye yazın ama artık.

bakınız brink

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 14 Mayıs 2011; 16:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pro_

oyunda polisi yönlendiricez ama yinede suc isleyebilecekmiyiz acaba örnegin sivilleri vurmak veya araba calmak

quote:

Ah Rockstar sen ne hale getirdin insanları.

ee rockstar yaptigina göre insan merak ediyor tabi
  • Arkadaşlar acaba oyun çok ingilizce gerektiriyormu ...!!!!
  • konu her yeni mesajı otomatik silme modunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazlarr

Arkadaşlar acaba oyun çok ingilizce gerektiriyormu ...!!!!

Çok ingilizce, az ingilizce ne yaa. Konuşulanları rahatlıkla anlayabiliyorsan, zorluk çekmeden oynarsın. Sonuçta çok bilimsel terimler ya da eski ingilizce içermiyordur.

Bu arada bu şaheseri iki platformda da bitirmeyi düşünüyorum. (Daha önce bir oyunu 2 kez bitirmedim.)
  • Beyler, oyun hakkında illegal muhabbet lütfen yapmayın... Olan rehberime olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Beyler, oyun hakkında illegal muhabbet lütfen yapmayın... Olan rehberime olacak

Yedeğini al sen ne olur ne olmaz.
  •  LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 14 Mayıs 2011; 20:30:33 >
  • Umarım bazı ultra zeki ve anlayışlı arkadaşlar saçma salak bir şekilde oyunun hikayesi hakkında spoiler vermez.En çok beklediğim oyunun konusuna korkarak giriyorum amelenin teki bilmeden spoiler vermiştir diye.

LÜTFEN SPOILER BUTONUNU KULLANMAYI ÖĞRENİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 14 Mayıs 2011; 20:05:13 >
  • @pinky_demon

işlem başarı ile tamamlanmıştır

@Fadetoblack

hocam, çok önemli bir noktaya değindin ancak, spoiler düğmesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

@pinky_demon

işlem başarı ile tamamlanmıştır

@Fadetoblack

hocam, çok önemli bir noktaya değindin ancak, spoiler düğmesi yok.

Haha haklısın valla dizi bölümünde vardı da burda yoktu unuttum.En azından *spoiler* şeklinde yazabilirler.
  • Evet gerçekten haklısınız tüm konularda her mesajda faydalı bilgiler paylaşılıyor zaten. Burası da aslında forum değil Wikipedia
  • Bu oyunu oynamakta sanırım çok zorlanıcaz buna benzer bilgisayarımda bir oyun vardı sanırım CSI 'in bir oyunuydu onda'da L.A Noire'daki gibi cinayetleri inceliyoduk oynarken çok zorlanmıştım,L.A Noire Gta türünde bir oyun olmasaydı, elimi bile sürmezdim cd'ye.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.