Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

%90 179 tl olacak

Büyük ihtimal öyle gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Tahtakalede malum yerde 119 TL

quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

%90 179 tl olacak

Büyük ihtimal öyle gözüküyor.

Tahtakalede derken? ARAL fiyatı mı 119TL?
  • Yok hocam, aral gibi kazıkçı voyvoda'lar 180'e satar. Spot, faturasız yerler 110, 120 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Yok hocam, aral gibi kazıkçı voyvoda'lar 180'e satar. Spot, faturasız yerler 110, 120 arası.

ARAL büyük ihtimal 179TL yazıcak, bende 120TL felan olursa 1 hafta beklemeye değmez diye düşünüyordum.
    Malesef Ankarada spot xbox oyunu satan bir yer yok.
  • oyunu bitirdim ilk zamanlar baya güzel geliyordu ama nerdeyse sonlara doğru biraz sıkmaya başladı ama hikaye ilerleyince dahada detaya giriliyor ve başka şeyler çıkıyor işin altından.Eğerki not verecek olursam benden 10/8.5 i haketti diyebilirim
  • İşte ARAL fiyatı.

Fiyatı : 152,54 TL + KDV
    Kdv dahil : 180,00 TL
    K.Kartı ile : 165,60 TL

Yalnız ön sipariş ile getiriyorlarmış?
    Neden stoklarında yok anlayamadım.
  • honestgamers adlı site oyuna 10 üzerinden 5 vermiş,genel puanı yemiş bitirmiş dallamalar.
    Oyun e-bay de 30 pound! süper fiyat.
  • Oyunu gercekten beğendim tamam aksiyon az ama kendini bağlıyor acaba gercek suçlu kim? Film gibi ya.ben bile bu ingilizcemle bu kadar keyif aldıysam diğer arkadaslar bu oyunu kaçırmayın derim.hele su durgun oyun piyasasında.gercekten piyasada oyun yok adam gibi.bu oyun beni uncharted filan cikincaya kadar götürür.seviyorum ben open world tarzı oyunları sonu gelmiyor , oyun bitmiyor ;) Bu arada benim oyuna puanım 90/100 ve yılın oyunu olabilir diyorum (BENCE)
  • Sana gözlerini kaçırmadan bakarsa true
    Gözlerini kaçırır sağa sola bakarsa iki seçenek var:doubt veya lie.
    lie dersek kanıt sunmak zorundayız, eğer söz ettiği konu hakkında kanıtımız yoksa(clue) doubt denir.
    Eğer kanıtımız varsa doubt seçeneğini de kullanabiliriz ama ya - olarak yansıyordu bu ya da yanlış bir soru olarak emin değilim.
  • Oyun iyi güzel ama ne bir GTA'dır ne bir RDR'dir. Oyun PC'ye çıkmıyor diye üzülmeyin arkadaşlar, oynamazsanızda çok birşey kaybetmezsiniz.

Ha bu oyun R* stüdyolarından çıksaydı böyle mi olurdu, olmazdı ama yapacak birşey yok.

Oyun hakkında yapılan olumlu olumsuz tüm yorumlar Team Bondi'yi bağlar, R*'ı bağlamaz beyler.
  • Oyunu bugun aldim sizde update yaptimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jojokel
    Sana gözlerini kaçırmadan bakarsa true
    Gözlerini kaçırır sağa sola bakarsa iki seçenek var:doubt veya lie.
    lie dersek kanıt sunmak zorundayız, eğer söz ettiği konu hakkında kanıtımız yoksa(clue) doubt denir.
    Eğer kanıtımız varsa doubt seçeneğini de kullanabiliriz ama ya - olarak yansıyordu bu ya da yanlış bir soru olarak emin değilim.

Çok saol dostum bu tekniği soruşturmada deniyecegim.başka bildigin teknikler varsa paylaşın bizimle çünkü bazıları rollerini çok iyi yapıyor çözemiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros
    Oyun iyi güzel ama ne bir GTA'dır ne bir RDR'dir. Oyun PC'ye çıkmıyor diye üzülmeyin arkadaşlar, oynamazsanızda çok birşey kaybetmezsiniz.

Ha bu oyun R* stüdyolarından çıksaydı böyle mi olurdu, olmazdı ama yapacak birşey yok.

Oyun hakkında yapılan olumlu olumsuz tüm yorumlar Team Bondi'yi bağlar, R*'ı bağlamaz beyler.

Bı kere sunu bir ayıralım beyler.bu oyun ne GTA nede RDR gibi aksiyon oyunu.merlinin kazanı incelemesinde yazdığı gibi böyle beklenti icine girmeyin.bu oyunun Turu polisiye.begenmeyen yine beğenmez orası ayrı bir konuda oyunu kötülemeyin milletin kafasını karıştırmayın.oyun kötü olsa ortalaması 90 olmaz..lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Oyunu bugun aldim sizde update yaptimi
  • quote:

quote:

Evet oyunu kurarken yaptı.bu arada bende naked City DLC si çıktı fakat psn Store olmadıgı için indiremedim.acaba açılanca indirsem olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

quote:

Evet oyunu kurarken yaptı.bu arada bende naked City DLC si çıktı fakat psn Store olmadıgı için indiremedim.acaba açılanca indirsem olurmu?

sagol cevapladigin icin.
  • Ya sorularda doubtla lie arasinda kaliyorum hep yanlis cikiyor.
  • lie dedikten sonra iyi bir kanıt sunman gerekiyor.
  • Doubt: sadece gözlerini kaçırırlarsa
    Lie: daha şüpheli görünüp fazla etrafa bakıyorlar ve telaşlanıyorlar zaten ses tonlarından anlaşılıyor ama denildiği gibi sorunun ne olduğunu anladıktan sonra delillere göz atıp neyi gösterebilirim diye bakmanız gerek sağlam bir delil bulursanız lie seçin

Ayrıca oyunu bitiren varsa buraya senaryodan anladığı kadar aktarabilirmi anlayamayan yada benim gibi bazı yerleri kaçıran arkadaşlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 21 Mayıs 2011; 15:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Doubt: sadece gözlerini kaçırırlarsa
    Lie: daha şüpheli görünüp fazla etrafa bakıyorlar ve telaşlanıyorlar zaten ses tonlarından anlaşılıyor ama denildiği gibi sorunun ne olduğunu anladıktan sonra delillere göz atıp neyi gösterebilirim diye bakmanız gerek sağlam bir delil bulursanız lie seçin

Ayrıca oyunu bitiren varsa buraya senaryodan anladığı kadar aktarabilirmi anlayamayan yada benim gibi bazı yerleri kaçıran arkadaşlar olabilir.

genelde böyle ancak bazıları uzman size hiç belirti vermiyor sanırım 3te yada dvd2nin sonundaki görevlerde Reginald Varleyle ugrasırsınız :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.