Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %99.4 de kaldım son 91/95 tamamladım basından berı aldıgım aracların ısımlerını yazmadıgımdan cok sorun cekıorum su an kalan 4 aracı nasıl bulurum bilmiyorum
  • Aksiyon sifir,catisma kovalamaca yok,frame dusmesi cok.farkli tarz,guzel oyun ama bir rdr gta gibi hit olmaz kendini tekrar ediyor. 8/10,senaryoyla daha cok ugrasmislar oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

%99.4 de kaldım son 91/95 tamamladım basından berı aldıgım aracların ısımlerını yazmadıgımdan cok sorun cekıorum su an kalan 4 aracı nasıl bulurum bilmiyorum

Live' a bağlıysan Social Club'dan istatistiklerini görebilirsin. Oradan eksik araçları bulmak mümkün.
  • Evet arada orayı kontrol edıyorumda '' Vehicles Unlocked '' : 90/95 yazıyor sadece su aracı almadın yada sunları tamamlamıssın gıbısınden ayrıntıların oldugu bır sayfa bulamadım ben
    quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

%99.4 de kaldım son 91/95 tamamladım basından berı aldıgım aracların ısımlerını yazmadıgımdan cok sorun cekıorum su an kalan 4 aracı nasıl bulurum bilmiyorum

Live' a bağlıysan Social Club'dan istatistiklerini görebilirsin. Oradan eksik araçları bulmak mümkün.

• Uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan. Çok farklı. Kesinlikle denenmeli. Bayılıyorum şöyle film tadında oyunlara.
  • Buick Custom

İnternational kb8

Buick Cupe

İnternational police wagon

bu 4 arac kaldı cesıtlı rehberlerde aracların cıktıgı yerler yazıyor lakın 1 saat kadar beklememe ragmen 1 tane gecmedı bole sacma sapan achievement olmaz olsun vallahı
  • @DowyJones

4 araba bulunca hem find all car hemde oyunu %100 oyunu bitirme ach alacaksın zorla biraz
  • Beyler oyunun sonunda freeroam oluyormu su blue room jazz cluba girmeyi cok istiyorum
  • Oyun o kadar kolay mı yahu?
  • İşte budur, böyle orijinal oyunlar yapın arkadaş. Bayıldım oyuna uzun süredir böyle zevkle oyun oynayamamıştım witcher hariç.

Sorgulama, ipucu arama, oyunun geçtiği ortam vs. çok çok güzel olmuş. Mafia ile karşılaştırılmaz bu oyun, GTA ile de karşılaştırılmaz. En fazla heavy rain ile karşılaştırılır ama HR ile bile aralarında bayağı fark var. LA Noire'e tam olarak benzeyen hiçbir oyun yok piyasada. Yüz ifadeleri ve mimikler zaten şimdiye kadarki en gerçekçisi olmuş. Keşke hep bu teknolojiyi kullansalar oyunları yaparken. Film izliyormuşsunuz gibi resmen bütün dudak hareketleri çıkan sesle tam uyumlu, şaştım kaldım büyük emek vermişler bu işe.

Yalnız araç kullanmak rezalet. GTA 4ü gördükten sonra çok basit çok dandik kalıyor LA Noire'deki araçları sürmek. Yağ gibi kayıyor arabalar, yapımcılar bu işin hiç üzerinde durmamışlar. Az daha kötü olsa Saboteur gibi olacakmış neredeyse araç sürüşü. Neyse ki araba sürmeyle çok fazla işimiz olmuyor. Oyunun odaklandığı nokta da araçlar falan değil zaten belli.

İngilizce gereksinimi RPG oyunlarından bile daha fazla. Anlamakta zorlandığım diyaloglar oldu. İngilizceniz yoksa asla bulaşmayın çünkü ne senaryoyu anlarsınız ne çevrilen oyunları entrikaları anlarsınız. Oyunun zevki burada zaten.

Grafikler de fena değil. Artık PS3'ten daha fazlasını beklememek gerektiğini öğrendik. Şu mimik olayını koymaları bile başlı başına yenilik olmuş zaten görsel olarak yeter de artar konsollara.

Uzun zamandır PS3'ü açma sebebim oldu bu oyun, ing. bilenler kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Mayıs 2011; 18:45:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2
    Beyler oyunun sonunda freeroam oluyormu su blue room jazz cluba girmeyi cok istiyorum

Freeroam olsa ne farkeder,sehir canli degil,gta gibi kiyim yapamassin,restaurant,gym gibi seyler degil.
  • evet sehir gercekten sıradan, bir gta havası beklemeyin oyundan bence en güzel yanı olay mahalini arastırmak

bu arada x360a daki hayva.. lardan 2 kişi tüm ach ları acarak 1200 gp ile tamamlamış oyunu
  • Ya 2. dvd yi bitirmek üzereyim ama artık zorla oynuyor gibiyim hatta 3. dvd'yi heba etmemek istiyorum. Oyun güzel beğendim ama hep aynı şeyler sıktı artık.
  • Bende biraz önce verdim sipraişi yarın elimde olur.Bilgilerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Gercekten insanlara veya cevreye zarar vermeye başladığımızda sol üst Köşede bir yazı çıkıyor.ama çok hızlı gidiyor orada ne yazıyor?

Biz polis veya dedektif olarak halka zarar vermemeliyiz gibi birsey soyluyor tam okumadim bende cunku dediginiz gibi cok hizli geciyor.
  • burası ps3 forumu değil mi? neden herkes 2. dvd 3.dvd den bahsediyor anlamadım..
    bu arada oyunu almadım, mass effect 2 yi bitirmeden de almayı düşünmüyorum ama lütfen çıkan her şehir bazlı oyunu gta ve rdr tarzı oyunlarla kıyaslamaktan vazgeçin arkadaşlar..tamam beğenmemiş olabilirsiniz ama beğenmediğiniz yönlerini tek tek anlatırsınız olur biter. saygılar...
  • hakmel arkadaşım çaktırma FAIL oldun.

Bu topic ortak(Ps3/Xbox 360) rehber/konu.
  • bir arkadas ınsanları ezdıgımızde ustte yazı cıkıyor ne anlama gelıyor dıe sormus cevaplayım hemen :

İçinde bulundugun case tamamladıgında oyunu bitirdıgın derece dusuyor

yanı 5 yıldızlık bı derece yakalasan bıle kaza yaptıgın ve sehre zarar werdıgın ıcın en fazla 2 yıldız felan alıosun bızzat kendım test ettım
  • quote:

bir arkadas ınsanları ezdıgımızde ustte yazı cıkıyor ne anlama gelıyor dıe sormus cevaplayım hemen :

İçinde bulundugun case tamamladıgında oyunu bitirdıgın derece dusuyor

yanı 5 yıldızlık bı derece yakalasan bıle kaza yaptıgın ve sehre zarar werdıgın ıcın en fazla 2 yıldız felan alıosun bızzat kendım test ettım

Araçlar için rehber hazırlamışlar hala bulamadıysan.
    http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=311616

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.