Son bolumde ki sahneye kadar catusma sahneleri 1 dk altinda suruyo ve cok basit.
Bu arada oyunu bitirdim elinde the witcher 2 olan varsa takaslayabilirim pm...
Çatışma sahneleri nasıl ve çokla az arasında büyük fark var. Bence düşünüpte yaz, nasıl farklı bişey. Çok ve az olması farklı bişey.
Az
Cevaplar icin saolasin arkadaslar,artik oyunu ucuzlayinca alirim..
Oyunu %100 bitirdim sonunda.
890 g actım su an 3 achievement kaldı 1000 g daha gelıo sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: DowyJones
Rakip gördüm seni.
quote:
Orijinalden alıntı: DowyJones Oyunu %100 bitirdim sonunda.
Kaç saatte becerdin , sorusturmalar detayli cunku, tekrardan oynaman gerekti mi ?
catisma sahnesi az ama kovalama sahneleri bol ve cok iyi bence.. adamlari uzun süre kovalamaniz gerekiyor
%100 bitirmek ıcın 5 yıldızda bitirmek gerekmıyo case leri ama butun gorevleri 5 yıldızda bitir die bi achievement da var ustelık 80 g ve ben daha almadım su ana kadar 35 saat te aldım bu achievementları 3-4 gorevıde 5 yıldızda bitirdim, kalan achievementlarıda bi 10 saatte alıp 1000 lerım gıbı gozukuo ama sans tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Quadhros
Oyun iyi güzel ama ne bir GTA'dır ne bir RDR'dir. Oyun PC'ye çıkmıyor diye üzülmeyin arkadaşlar, oynamazsanızda çok birşey kaybetmezsiniz.
Ha bu oyun R* stüdyolarından çıksaydı böyle mi olurdu, olmazdı ama yapacak birşey yok.
Oyun hakkında yapılan olumlu olumsuz tüm yorumlar Team Bondi'yi bağlar, R*'ı bağlamaz beyler.
İsmi LA olan ve Rockstar'dan çıkan bir oyunun içinde Crips Bloods falan olur en fazla..Bence Team Bondi daha iyi Adventure kısmı çok daha ağır basmış bu oyunun..Hata bence herkesin oyunu klasik bir Rockstar Openworld'ü olarak beklemesiydi zaten yakışmazdı böyle bir oyuna ama LA haritası daha güzel kullanılabilirdi buradan puan kırılır..Bence konsolu olan oynamalı oyunu...
quote:
1200 Ach var bu oyunda.
Oyunun kendisini bi halledelim dlc lerede sıra gelicek elbet
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
1200 Ach var bu oyunda.
200'ü DLC hacım. Henüz çıkmış değiller bildiğim kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
1200 Ach var bu oyunda.
200'ü DLC hacım. Henüz çıkmış değiller bildiğim kadarıyla.
aynen oyle belırli sitelerden pre-order yapanlar dlc leri oynayabıliyor su an
DLC ler daha çıkmadan ach ları oyuna entegre etmişler sanırım toplam 1200 ach gözüküyor şuan xbox.com da ondan dedim.
evet dlcler kod halinde, orj alanlarda oyunun içinden çıktı. 2 dlc 200 gp live dan tanesi 100mspolacak
Oyundaki Leland Monroe karakterinin En sevdiğim dizilerden biri olan Fringe dizisinde oynayan Dr.Walter Bishop'u canlandıran John Noble olması beni çok şaşırttı doğrusu. Sesi bile aynı kendi sesi :)
Oyundaki Leland Monroe karakterinin En sevdiğim dizilerden biri olan Fringe dizisinde oynayan Dr.Walter Bishop'u canlandıran John Noble olması beni çok şaşırttı doğrusu. Sesi bile aynı kendi sesi :)
Kendisi aynı zamanda Return of the King'de Gondor Vekilharçı II. Denethor'dur.
quote:
Orijinalden alıntı: Quadhros
quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
Kendisi aynı zamanda Return of the King'de Gondor Vekilharçı II. Denethor'dur.
Ulan bende nerden tanıorum bu herifin simayı dıordum denethor mus harbiden oyunun kılıt karakterlerınden bırıdır zaten kendısı
valla oyunu aylarca bekledim heveslede 2-3 gün oynadım ama yok,uzun zamandır bu kadar yerinde sayan bir oyun görmemiştim,sürekli kendini tekrarlıyor oyun
Bi ustteki arkadasin dediklerini yazicaktim bende kendini tekrar ediyor ve bayiyorki ben rockstar oyunlarina bayilirim tabi rockstarda bunu biliyor basarisiz bi oyun demek degil bu cunku turunun tek ornegi amacina ulasiyor sonucta firma bu kadar saglam seriler yapan bi firmada bunun farkindadir ondan bence oyun yeni bi cigir acti ana konuda fena degil herturlu denemek lzim zaten oyuzden incelemelerde 9 aliyor Ama iste cogumuz rdr tadinda bisey bekleyince biraz hayal kirikligi oldu Tabi soyle bi fantazide yapalim fantazi degil tabi rockstar bunu yapar elbet Rdr ve la noireyi soyle bi harmanlasalar mesela game of the decade cikabilir ortaya :)