Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkyakem

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

quote:

2.dvd nin sonundayım, sürekli kadın cinayeleri, yakalıyorum birilerini ama benzer tarzda cinayetler devam ediyor. bu yakaladıklarımız gerçek katiller değil sanırım, gerçek katil öldürüp öldürüp delileri kadınların kocalarının olduğu yerlere mi bırakıyor? valla iice kafam karıştı. öle çat pat ingilizceyle oynanacak bir oyun değil.
    oynayan arkadaşlar bu konuda biraz bilgi verebilir mi?

kadın cinayetlerının sonunda seri katili buluyosun,buldugun zamanda bıraz bulmaca oyun oynar gıbı oluyo ama sonra dava kapatıyosun olduruyosun katılı ama senı cınayet masasından alıyolar vice sanıyosam organıze masasına gecıyosun :D burda morphıne lerle alakalı bı kac dava cozdukten sonra konuyu kapatman ıcın senı o masadan alıyolar ve gasp , kundaklama gıbı bır bolume gecıyosun yangınlarla alakalı davalar baslıyo ve konu uzuyo ama hepsi bir sekılde bı yere baglanıyo..

bu arada belırtmek ısterım kı bazı davada kı ınsanlar gercekten hoolywood starları olması oyuna ınanılmaz zewk katmıs..

orn:frınge dızısınde kı mr.bishop : elsysian cart curt sahibi

teşekkür ederim, ama kadın cinayetlerinden sonra birini yakalıyoruz, adam tutuklanıyor, dosya kapandı diye bölümün özetini gösteren bir yer çıkıyor, oysaki bu adamlar katil değil,

orayı bende tam çözemedım malum ıng konusmalar akıp gecıyo o yuzden bız o adamları yakaladık dıye dalgaya alıyolar bızı

SPOILER!!!

Dalgaya alma yok. Orada öldürdüğümüz adam Amerika'nın en yüksekteki yöneticilerinden (artık senatör mü, başkan mı bilemem) akrabası olduğundan olayın üstü örtülüyor. Bu bilgi bu odadan çıkmayacak deniyor. Tutukladığımız adamlar ise sessizce salıverilecekler hapishaneden deniyor. Ama bu olay yüzünden bizim elemanımızı vice (narkotik) masasına sepetliyorlar. Aslında oyunda bu söylenmiyor, vice'daki dedektif bağlantılarını kullanarak bizi yanına aldırdı deniyor ama bence cinayet masasından sepetlenmemizin nedeni bu olay.

SPOILER!!!

• edit konu silinmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodalayn -- 24 Mayıs 2011; 21:19:54 >
  • Heroes'da oynayan zihin okuyan polis'i canlandıran adam da var oyunda çok gerçekçi yapmışlar şaşırdım birden görünce.
  • İngilizce bilmiyorum, çokda merakla bekliyordum ama yorumlara bakınca alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
    Oyungezer incelemesini bekliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

İngilizce bilmiyorum, çokda merakla bekliyordum ama yorumlara bakınca alıp almamak konusunda kararsız kaldım.

Bence oyun mükemmel ama İngilizce bilinmezse konudan birşey anlanmayacağından zevk alınmaması normal. Konu ağırlıklı bir oyun, GTA 4 ya da RDR gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Heroes'da oynayan zihin okuyan polis'i canlandıran adam da var oyunda çok gerçekçi yapmışlar şaşırdım birden görünce.

Evet Evet, Matt Parkman.
    Sorguladığımız zanlılardan biri :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Matt_Parkman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

İngilizce bilmiyorum, çokda merakla bekliyordum ama yorumlara bakınca alıp almamak konusunda kararsız kaldım.

Bence oyun mükemmel ama İngilizce bilinmezse konudan birşey anlanmayacağından zevk alınmaması normal. Konu ağırlıklı bir oyun, GTA 4 ya da RDR gibi değil.

Onun için oyungezeri bekliycem.GTA4'de tüm görevleri anlatan türkçe bir rehber vermişlerdi, belki gene verirler.
    Oyunun start menusunde verilen görevlerin sürekli yazıldığı birbölüm var mı? Olmadı sürekli yanımda laptop translate yapabilirim.

Bu arada rockstara türkçe altyazı yapmadığı için sanki milyon dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 24 Mayıs 2011; 22:51:39 >

• Ayrıca arkadaşlar oyun hakkında bi nevi walkthrough olan Investigation Guide'a aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    Pek bakmanızı tavsiye etmem tüm soruların cevapları var fakat çok takıldığınız sinir olduğunuz bi yerde imdadınıza yetişebilir.

http://wikicheats.gametrailers.com/L.A._Noire_-_PS3_XB360/Investigation_Guide
  • Oyunu beğenmeyen arkadaşlar acaba ingilizce biliyorlarmı ya da hangi seviyede biliyorlar ingilizceyi merak ettim?

şunun için soruyorum eğer yeteri düzeyde dil bilmiyorsanız bu oyuna yanaşmayın çünkü oyunun olayı tamamen konuşmalarda geçiyor ve oyunu %90 oranında anlamazsanız bir süre sonra sıkılırsınız çünkü oyunda aslında pek birşey yapmıyorsunuz ,daha çok dellileri toplayıp onları sanıklara karşı doğru kullanmanız lazım ,oyun inanılmaz derece de kaliteli,grafikleri geçtm ,sesler müzkler,hikaye anlatımı açısından kendi türünü yaratmış olağan üstü bir oyun,incelemelerden de bu rahatlıkla anlaşılıyordur zaten.

RDR ,GTA ile karşılaştıran varsa HİÇ oynamasın bu oyunu,uzaktan yakından alakası yok çünkü ,oyunun amacı bu oyunlara benzemek değildi zaten,öyle bi beklentisi olan varsa kendi hatasıdır ,oyunu yeterince araştırmadan beklentiye girmesidir.

• İngilizcem iyi ama bi türlü soruları doğru soramıyorum mimiklerden anlayamıyorum yani :D 3 de1 tutuyo ilk basta 4 te 4 yapmıstım .Nasıl tam anlarız bunu ?
  • İngilizce bilseniz bile araştırma gerektiriyor oyun ayrıca. Bütün ipuçlarını arayacaksınız defterde toplayacaksınız, ona göre yalanlarını yüzlerine vuracak delilleriniz olacak elinizde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2.dvd nin sonundayım, sürekli kadın cinayeleri, yakalıyorum birilerini ama benzer tarzda cinayetler devam ediyor. bu yakaladıklarımız gerçek katiller değil sanırım, gerçek katil öldürüp öldürüp delileri kadınların kocalarının olduğu yerlere mi bırakıyor? valla iice kafam karıştı. öle çat pat ingilizceyle oynanacak bir oyun değil.
    oynayan arkadaşlar bu konuda biraz bilgi verebilir mi?

kadın cinayetlerının sonunda seri katili buluyosun,buldugun zamanda bıraz bulmaca oyun oynar gıbı oluyo ama sonra dava kapatıyosun olduruyosun katılı ama senı cınayet masasından alıyolar vice sanıyosam organıze masasına gecıyosun :D burda morphıne lerle alakalı bı kac dava cozdukten sonra konuyu kapatman ıcın senı o masadan alıyolar ve gasp , kundaklama gıbı bır bolume gecıyosun yangınlarla alakalı davalar baslıyo ve konu uzuyo ama hepsi bir sekılde bı yere baglanıyo..

bu arada belırtmek ısterım kı bazı davada kı ınsanlar gercekten hoolywood starları olması oyuna ınanılmaz zewk katmıs..

orn:frınge dızısınde kı mr.bishop : elsysian cart curt sahibi

teşekkür ederim, ama kadın cinayetlerinden sonra birini yakalıyoruz, adam tutuklanıyor, dosya kapandı diye bölümün özetini gösteren bir yer çıkıyor, oysaki bu adamlar katil değil,

orayı bende tam çözemedım malum ıng konusmalar akıp gecıyo o yuzden bız o adamları yakaladık dıye dalgaya alıyolar bızı

SPOILER!!!

Dalgaya alma yok. Orada öldürdüğümüz adam Amerika'nın en yüksekteki yöneticilerinden (artık senatör mü, başkan mı bilemem) akrabası olduğundan olayın üstü örtülüyor. Bu bilgi bu odadan çıkmayacak deniyor. Tutukladığımız adamlar ise sessizce salıverilecekler hapishaneden deniyor. Ama bu olay yüzünden bizim elemanımızı vice (narkotik) masasına sepetliyorlar. Aslında oyunda bu söylenmiyor, vice'daki dedektif bağlantılarını kullanarak bizi yanına aldırdı deniyor ama bence cinayet masasından sepetlenmemizin nedeni bu olay.

SPOILER!!!

evet haklısın gerçek katili öldürünce dediklerini anladım. adam önemli birinin yakınıymış olayın üstünü kapattılar bizide narkotiğe sepetlediler, diğerlerini de sessizce bırakacaklarını söyledi yüzbaşı.
    ölen öldüğüyle kaldı yine
    bakalım narkotik nasıl olacak

• oyundan keyif almadık diye hemen ingilizce bilmez olduk iyimi demek avrupada ana dili ingilizce olan herkes bu oyundan keyif alıyor,hiç begenmeyen yok düz mantıkla bakarsak,ingizlice bildiğim için gönül rahatlıgıyla oyunun yerinde saydıgını söylüyorm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

düz mantıkla bakarsak

kendin cevabını vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İngilizce bilseniz bile araştırma gerektiriyor oyun ayrıca. Bütün ipuçlarını arayacaksınız defterde toplayacaksınız, ona göre yalanlarını yüzlerine vuracak delilleriniz olacak elinizde.

dediğin gibi tabiki dil bilmek değil tek şart,dikkatlı olarak delilleri toplamak lazım ,yüz mimiklerine dikkat etmek lazım,ben çoğu zaman hata yapıyorum zaten tekrar son chekpointtan başlatıyorum,yani sabırlı olmak lazım.

ayrıca ben kimseyi de ingilizce bilmemekle suçlamadım ki ,sadece bunu söyleyenler oyunu anlayarak mı oynuyorda oyun kötü diyor yoksa öylesine anlamadan mı aoynuyorlar merak ettiğim için sordum.
    neyse beğenmeyen oynamasın ,neyi kanıtlamaya çalışıyoruz ki zaten oyunun notları da ortada herkes neyin ne olduğunu biliyor.anlaşılan bir oyun illaki Exclusive olmalı ki dikkat çeksin ..

• Oyun Adventure/Action türünde arkadaşlar, adventure ağırlıklı. İngiliz de olsanız adventure sevmiyorsanız beğenmemeniz normal. Broken Sword, Monkey Island, Grim Fandango oyunları ile büyümüş bizler için bu oyun bir nimet.
  • bu arada heroes da karşısındakilerin düşüncelerini okuyan tombul polisimiz,oyunun içinde kendi sesiyle mevcut..eminim farketmişssinizdir..
  • Oyunda epey ilerledim müthis bir oyun olmus.Yalniz kesinlikle ama kesinlikle herkese hitab eden bir oyun degil.Yukarda da belirtildigi gibi bu oyundan rdr ve gta tadi alirim diye bekleyenler uzak dursunlar bu oyundan.Yabanci dil cok önemli konuyu anlamaniz,biryere giderken ne amacla gittiginizi bilmeniz cok önemli.Yabanci dilim olmasina ragmen yeri geldi biran dikkatsizligim sonucu bazi diyaloglari kacirdigim oldu.Konsantre olarak oynamak cok önemli, bir dava icin biryere giderken kafanizda "kim kimdi,hangi delillerden yararlanabilirim falan diye düsünüyorsunuz.Ha yabanci dil olmazsa oynanilir mi? Evet öyle yada böyle oynar bitirirsiniz ama zevk alinir mi? Zannetmiyorum ve acikcasi oyunu kötüyenler varsa (varmi onu da bilmiyorum spoiler yemeyim diye konuyu okumadim) bana göre anlayamadiklari icin kötülüyorlardir. Dedektiflik filmlerine bayildigim icin oyun her yönüyle bana hitab etti.L.a noir'i bu nesilde oynadigim en farkli ve özgün oyun katagorisine koyuyorum.

• Ben de bu oyunu mafia'nın gta versiyonu sanmıştım pek araştırmadığım için fakat oynadıkca ne kadar farklı bir oyun olduğunu anladım,yani alacak olanlar mafia'nın rockstar versiyonu gibi düşünmesinler yanılırlar
  • quote:

Oyun Adventure/Action türünde arkadaşlar, adventure ağırlıklı. İngiliz de olsanız adventure sevmiyorsanız beğenmemeniz normal. Broken Sword, Monkey Island, Grim Fandango oyunları ile büyümüş bizler için bu oyun bir nimet.

Aynen aklımdakileri yazmışsın. Tamamen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.