Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar tarafından hazırlanan oyunun en son yayınlanan gameplay videosu...

• oyunun senaryo kısmı ne kadar sürer sizce?
  •  LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

Ahlak Masası Davası olan "The Set-up" (ayarlanmış)'da, başarılı bir boksör olan Albert Hammond, daha önce ayarlanmış ve kaybetmesi gereken bir maçıi sinirlerine hakim olamayarak kazanır; bu durum ise menajerine maddi açıdan pahalıya patlar ve Albert o maç sonrası gizemli bir şekilde kayıplara karışır. Bu durum karşısında bilgi almak için aranan ilk isim ise sevgilisi Candy Edwards olur. Söylediklerinden çok daha fazlasını biliyormuş gibi görünen Candy, gizemi daha çok bulandırmaktadır. Hammond ile olan ilişkisinin aslı nedir? Candy daha önceden, menajeri veya olaya karışan diğer gruplarla gizli bir anlaşma mı yaptı? Neden elinde bir bavul ile acele bir şekilde şehri terk etmek istiyor?

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Ahlak Masası Davası olan "The Set-up" (ayarlanmış)'da, başarılı bir boksör olan Albert Hammond, daha önce ayarlanmış ve kaybetmesi gereken bir maçıi sinirlerine hakim olamayarak kazanır; bu durum ise menajerine maddi açıdan pahalıya patlar ve Albert o maç sonrası gizemli bir şekilde kayıplara karışır. Bu durum karşısında bilgi almak için aranan ilk isim ise sevgilisi Candy Edwards olur. Söylediklerinden çok daha fazlasını biliyormuş gibi görünen Candy, gizemi daha çok bulandırmaktadır. Hammond ile olan ilişkisinin aslı nedir? Candy daha önceden, menajeri veya olaya karışan diğer gruplarla gizli bir anlaşma mı yaptı? Neden elinde bir bavul ile acele bir şekilde şehri terk etmek istiyor?

Pulp Fiction geldi aklıma hemen

•  LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...

Genç ve bir o kadarda espritüel kişiliğe sahip, trafik masası dedektiflerinden Stefan Bekowsky, keskin zekası, güvenilir ve görevine kendisini adaması ile tüm departmanda saygı duyulan bir kişidir. Bekowsky, Kaçakçılık masasında merak uyandıran ve çözülemez gözüken davaların peşine düşerek, Cole'a, sağdık bir dost ve ortak olduğunu kanıtlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 26 Nisan 2011; 11:44:22 >

• multiplayer'ı olmayacak değil mi bu oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

multiplayer'ı olmayacak değil mi bu oyunun?

nasıl ya, olur herhalde multi-playerı, olsun yani hatta co-op mod olsun birlikte suçla savaşalım, suçlu polislere karşı falan olsun.
  • Güzel ve faydalı konu için teşekkürler
  • Oyun ilgimi çekmediği için konuya yazasım gelmiyor. Ama harika başlık olmuş.
  • Şimdiye kadar gördüğüm en iyi yüz modellemesi. Mimikler tepkiler ağız göz haraketleri muazzam olmuş. Çok başarılı bir yapım bizleri bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

nasıl ya, olur herhalde multi-playerı, olsun yani hatta co-op mod olsun birlikte suçla savaşalım, suçlu polislere karşı falan olsun.

Dün araştırdım yokmuş mpsi
  • @FiréLord , @evo_4

teşekkürler elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum konuyu... Multiplayer olayına gelirsek maalesef mp olmayacak, çünkü oyunun genelinde tek başımıza olayları çözmeye çalışacağımızdan co-op dahi olmayacak oyunda, bu yüzden oyun süresi olarak benim beklentim en az 20 saat olması. mafia II gibi kısa olursa çok yazık olur. ayrıca shopto dan ön sipariş yapacak arkadaşların bilgisine, t-shirt'ün yalnızca large'ı varmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Dün araştırdım yokmuş mpsi

güzel olurdu mp olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 25 Nisan 2011; 12:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oyun ilgimi çekmediği için konuya yazasım gelmiyor.

Rockstar dan ne çıksa balıklama atlarım valla.
  • Oyun çıktıktan sonra da yardımcı olacak bir konu. Eline sağlık hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

@FiréLord , @evo_4

teşekkürler elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum konuyu... Multiplayer olayına gelirsek maalesef mp olmayacak, çünkü oyunun genelinde tek başımıza olayları çözmeye çalışacağımızdan co-op dahi olmayacak oyunda, bu yüzden oyun süresi olarak benim beklentim en az 20 saat olması. mafia II gibi kısa olursa çok yazık olur. ayrıca shopto dan ön sipariş yapacak arkadaşların bilgisine, t-shirt'ün yalnızca large'ı varmış

ShopTo yeni çıkan oyunlarda artık bana cazip gelmiyor. 37,85+takipli kargo ücreti 110 TL civarı yapıyor olması lazım. Aynı fiyata, kapına çok daha hızlı gelen alternatifler var. Ama sadece yeni çıkan oyunlar için bu geçerli eski ya da platinium olmuş oyunlar ShopTo hala cazip.

• @FIRTINA

oyundan oyuna değişiyor, örneğin mortal kombatı 91 liraya takipli kargo şeklinde aldım, türkiyede 130 dan satılıyor.....
  • Trophy'ler oldukça iştah kabartıcı görünüyor. Rehberde çok hoş olmuş, takipçisiyim.
  • Rockstar gerçekten şu sıralar az rastlanan sağlam yapımcı firmalardan biri Pink_Demon'un dediği gibi Rockstar'dan ne çıksa balıklama atlarım
  • @R.Rondo9
    oyun gercekten beklenilesi bir yapım ama konu baslıgı ve icerigi inan oyundan iyi olmus.her sey yerli yerinde eline emegine saglık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.