Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox bölümü için açmıştım, rehber tarzı bir konu hazırladığım için playstation bölümü de faydalansın istedim. hatırlatma için teşekkürler.
  • şaka maka 1 ay sonra oyun düşer spotçulara çok heyecanlıyım az kaldıııı
  • Orta seviye ingilizce gerekli, sonuçta sorgulama olayları filan var.....
    Birde 40'lar değilde 60'lar veya 70'ler de geçseydi oyun.... (o yılların araçları daha şekil)
    Teknoloji olarak oyun dünyasının nereye geldiğini gözler önüne serecek bir yapım.....

Benim açımdan tek şanssızlığı DIRT 3 ile aynı günlerde çıkıyor olması....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 15 Nisan 2011; 20:54:41 >
  • süper bir oyun olacak :) kaçında çıkıyordu?
  • @ 1 HiT uDowN

20 Mayıs da avrupada çıkıyor.

Ayrıca oyun içerisinde kullanılan silahlar ilk mesaja eklendi...
  • bu oyun nasıl bişey gta gibimi
  • @ R.Rondo9 tebrik ederim seni kardesim eline koluna saglik konu gercekten oldukca genis ve detayli. L.A.Noire ye yakisir.
  • Araçlar gerçekten birebir galiba, markalar falan lisanslı oyunu bekleme seviyemi daha da arttırır bu detay GTA'daki gibi sanal olay yok zaten LA'da geçiyor..Süper oyun olacak ya yılın GotY adaylarından..
  • Ben daha önce hiç takas yapmadım o yüzden bu konuda cahilim. Ben bu oyunu RDR ile takaslasam üstüne tahmini olarak ne kadar para vermem gerekir sizce ?
  • @Sipahi_

teşekkürler, rockstar'ın söylediğine göre oyunda yaklaşık olarak 340 karakter bulunuyor. Elimden geldiğince herbirinin bilgisini ilk mesaja girmeye çalışıcam. Oyun çıktıktan sonra da, her davayı detaylı bir şekilde eklerim zaten. Takipçi kalın
  • Araştırma ve Sorgulama Videosu

• süper bir oyun olucak ya çıksın hemen :D türkiye'de preorder yapabileceğimiz bir site var mı?
  • Rockstar Games tarafından facebook üzerinden paylaşılan yazı :

quote:

LA Noire Olayı: Bir araştırmacı, Los Angeles şehir merkezinde fotoğraf çekerken, çete üyeleri ve alkollü kişiler tarafından kovalandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 18 Nisan 2011; 20:54:03 >
  • Oyun çok iyi olucak film izler gibi oynarız artık

Paylaşım için sağol daha çok sabırsızlandım acaba oyunda görev sistemi nasıl olucak çok merak ediyorum.
  • Oyun süper olcak ayrıca konuda çok güzel hazırlanmış teşekkürler...
  • Oyunu nerden preorder yapacaksınız arkadaşlar ? Zavvi veya shopto mu acaba ?
  • Böyle gerçekçi yüz ifadelerini görünce nereye gidiyoruz lan oluyorum
  • @1938 zavviyi bilmiyorum ancak shoptodan pre-order yapan herkes yanında birde t-shirt sahibi oluyor.

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri...
  • konu çok güzel hazırlanmış teşekkür ederiz.

mükemmel bir oyun bekliyor bizi 1 ay kalmış türkiye'ye gelmesine hayırlısı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.