Şimdi Ara

La Tale (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım kontoller biraz zor geldi alışmak zaman alacak :)
    Türk guild'i olmaması kötü :(, insan yeni bir oyuna başlayınca geçekten zorlanıyor..
  • Pff link kırık çıktı hızlı indirme linki Baştan indiriyorum ben gelmeden sıkıldım sarmadı fln diip bırakmayın , hemen zengin olucaz çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revue

Oyuna yeni başladım kontoller biraz zor geldi alışmak zaman alacak :)
    Türk guild'i olmaması kötü :(, insan yeni bir oyuna başlayınca geçekten zorlanıyor..

2-3 güne elin alışır sen o konuyu merak etme
  • şuan AirRwials adındaki oyunu indirdim onu denicem biraz la talede level kasmak zormu? air sarmazsa direk gelicem pvp sistemi fln çık güzel skiller isabet etmediğinde işlemiyo fln güzel bi düzey yapmışlar
  • oyunu sanırım biraz çözdüm siteden ve yorumlardan anladıgım şunlar.

oyunda 2 nd class sistemi varbu ne demek ilk olarak oyuna başladıgınızda seçtiğiniz classın özellikleri artması vs açısından bi üst class daha oluyo özellikler derken:

Damageleriniz artıyo hp artıyo yeni skiller açııyo vs şeyler.

Oyundaki pvp sistemine bakılırsa çok süper bişi yapmışlar adamı seçip tak tak her vurdugun adama gitmiyor.

belli bi mesafe aralıkları var skillerde mesela bow kullanıyorsunuz 3 kareye kadar isabet ediyodur ama swordlarınki 1 kareden yukarı çıkamıyo bunun gibi bişi pvp videolarına bakarak çözdüm bu işi ve bu yüzden başlamayı seçtim.

Air Riwals adlı oyun full turkçe oldugundan direk indiriyodum sonradan bunu gördüm hayatımda hiç anime oyun oynamadım bebe oyun ufaklar takılır küfür boldur diyodum ama bu sistemleri gördükten sonra anime oyunlarındada iş oldugunu gördüm. Kimse oyuna bakmadan bebe oyunu demesin öle bi düşünce yanlıştır kendimden biliyoırum yazdıgım gibi. Videoları izleyerek anlıyabilirsiniz. Oyunun tarzı diğer bütün oyunlardan daha iyi oldugunu söleyebilirim hangi oyunda vurma mesafesi diye bişi var? knighttta bile 10 kareden warriorlar vuruyo. Sroda 500 kilometreden adamlar ok atiyo Wowda 2 kilometreden flame büyüleri atiliyo onun için oyunu aşalamayın lütfen.

Başlıcaklar varsa beraber kasalım diyorum şu air e baktından sonra direk downloada bırakıcam bu akşam oyuna girerim byük ihtimal Benimle güzel bi şekilde kasıcak varsa yazsın bi team oluşturalım derim.

• oyun mükemmelde z ye basıyon adam 1.5 saniye sonra vuruyo ama maple kadar olmasada iyi
    Maple bi Başyapıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 6 Mart 2009; 21:01:35 >
  • evet yön tuşları vs çok dandiq oldugundan oynamıyom :D

Air Riwals forever şuan
  • beceremiosn bağri ağlama
  • arkadaşlar ben hala oynuyorum 82 lvlim oyunda yardima ihtiyaciniz olursa yukarda nickleri yazmistim zaten bana ulasabilirsiniz ...
  • coook igrenç
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerocknuq

coook igrenç

arkadaşım sen ne oynuyosun bi onu soyle ayrıca ben konunun başında iğrenç , bebe oyunu vb. yorumlar yapıcaklar yazmasın yazdım. okuman war heralde ??
  • ne çok iğrenç ya alla alla :D puhahahahahahah bu ne :D....ne çok irenç güzelim beceremidiisen ben bikaç tiyo wereyim oynarsın...........
  • Beyler oyunu Yükledim patchleri Attı Fakat Id ve Password'u Girip Start'a Bastıktan Sonra "wrong resource version" Şeklinde Bir Hata Veriyor Napıcam Lütfen Ama Lütfen Yardımcı Olun...
  • Nerelerdesiniz Yokmu Ya La Tale Oynayan Lütfen Yardım Edin Oynamak İstiyorum !!!!!!!!
  • Ben de LaTale oynuyordum eskiden. Bi süre bıraktım. 22 lvl Bow Explorer - ExploreDaWorld ve 11 lvl Knuckle Knight - PunchBoxer var.
    Artık yaz oldu die oynamaya kaldığım yerden devam edicem bol bol kasıp lvl atliicam. La Tale oynayanlar beni eklesinn.
  • quero la tale yi salla neosteam a gel...yeni..süper...
  • Soruma Cevap Verebilecek Olan Var Mı ???
  • az önce internette araştırdım biçok kişi bu hatayı almış.Adam akıllı yardım da alamamışlar:S Bu hatayı da ilk kez duydum.Manuel olarak son patch i yüklesen ya da komple oyunu silip tekrar yüklesen sorun çözülebilir.İlk olarak son patch i manuel yükle ogplanet .com da bulabilirsin.işe yaramazsa bidaha silip oyunu yükle.Yüklerken clienttan ogplanet ı seç belki sorun senin seçtiğin clienttadır bilmiorum dediğim gibi ilk defa duydum bu hatayı:)
  • bu arada arkadaşlar oyunda artık biçok problem çözüldü(yeni olmasından kaynaklanan bazı problemler wardı örneğin kimileri kosarak zıplayım merdiveni tutabilirken kimileri tutamıyodu artık herkes yapabiliyor:D)bu nedenlerle oyunu bırakan arkadaslara duyurulur...
  • haha bnce bırakın artık amerikan serverini artik avrupa serveri war:) ping ming derdi yok:D http://latale.aeriagames.com/ kaydolun hemen....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.