Şimdi Ara

La Tale (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 172 lvl Bard(3nd Joba geçti)'ım ve 149 lvl TH(Ruin Walker oldu) karakterlerim var.Private Latale'de bunlar normalde 59 lvl knight var.Bir defa Bard vuruş tusuyla heal basmıor.Skiller var Guitar heal I Guitar Heal II Party Guitar Heal ı vb... Oyunda Explorer olursanız pek Gunslinger olmayın Tek artısı cok hızlı atak yapıyor zaman içinde çabucak atak yetenegi.Treasure Hunter(Ben Ruin Walker'a geçtim) gerek Flamethrower,Dark Spearz,Yere ateş atma,havadan ely(para birimi) yağdırma skilleriyle ve gene paragöz skillerimizle süper oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghanhan

Beyler oyunu Yükledim patchleri Attı Fakat Id ve Password'u Girip Start'a Bastıktan Sonra "wrong resource version" Şeklinde Bir Hata Veriyor Napıcam Lütfen Ama Lütfen Yardımcı Olun...

Gerçek siteden indir veya orda partner siteler var sadece o partner sitelerden indir adını,şanını bilmediğin sitelerden indirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmer5

quote:

Orijinalden alıntı: Ghanhan

Beyler oyunu Yükledim patchleri Attı Fakat Id ve Password'u Girip Start'a Bastıktan Sonra "wrong resource version" Şeklinde Bir Hata Veriyor Napıcam Lütfen Ama Lütfen Yardımcı Olun...

Gerçek siteden indir veya orda partner siteler var sadece o partner sitelerden indir adını,şanını bilmediğin sitelerden indirme

Tabi ya adamda nerdeyse 1,5 yıldır sorununu çözemedi hala yardım beklio hatta onu boşver hala oynuo oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Ağustos 2010; 13:47:38 >

• Ben oynuyorum adım Oneylimm 16 Lvlim ekleyen olursa eklesin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.