Şimdi Ara

LAB'DAN ÇIKACAKLAR SİZİN SEÇİMLERİNİZ(TERMİT BİTTİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
15
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HydroRoque

Blue meth yapsana 2 3 gram

Blue için metilamin kullanılıyor daha büyük tesisat lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Sunburst

bomba yap

Bütün malzemeler denetim altında satılıyor yoldan geçene vermiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Saf potasyuma su katsak patlar mı ?

Bulursan evet patlatabilirsin çok çabuk okside olur havayla o yüzden zor. İlla suyla patlama istiyorsan pillerin içindeki lityum tabakasını deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rreflexx -- 23 Haziran 2014; 3:41:06 >
  • İlk okçuyu bas hem çok iksir istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

İlk okçuyu bas hem çok iksir istemiyor.

Süvariler geldimi seriliyorlar ama 10 okçu olacağına 1 atlım olsun
  • Okuldan mı çaldın onları

• Lisedeyken sabun yapmaya çok uğraştım ama olmadı katı sabun yapmaya çalışmıştım yaptığım şey hem kurumadı hemde elimi yıkamaya çalıştığımda elimi yakmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Lisedeyken sabun yapmaya çok uğraştım ama olmadı katı sabun yapmaya çalışmıştım yaptığım şey hem kurumadı hemde elimi yıkamaya çalıştığımda elimi yakmıştı.

Stokiyometrik orana görene kostik koymamışsınızdır muhtemelen yağ ile etkileşecek miktardan daha fazla koymuşsanız tamamen esterleşmemiş ve bazik kalmıştır e doğal olarak da elinizi yakmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Okuldan mı çaldın onları

Uzun ince cam boruyu(bullu kondenser) nasıl çalmış olabileceğim hakkında aklında çeşitli senaryolar türettiğini varsayıyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: rreflexx

quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

met üretmek kolaymış diyorlar

Kolay fakat pseudoephedrin veya ephedrin sıkıntı maalesef bulamıyorsunuz

buyurun hocam burada şekilleri neyimleri var buradan yaparsınız
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ephedrine
    http://de.wikipedia.org/wiki/Pseudoephedrin

• quote:

Orijinalden alıntı: Discombobulated

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

met üretmek kolaymış diyorlar

Kolay fakat pseudoephedrin veya ephedrin sıkıntı maalesef bulamıyorsunuz

buyurun hocam burada şekilleri neyimleri var buradan yaparsınız
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ephedrine
    http://de.wikipedia.org/wiki/Pseudoephedrin

Hocam sağolasın ama kısaca açıklamak gerekirse:

İki ana yöntem var birincisi:
    İçerisinde Pseudoephedrin-HCl içeren bir soğuk algınlığı ilacını alıyorsunuz ve oradan ekstrakte ediyorsunuz. Ekstrakte edilebilen tabletler reçete ile satıldığından yapmazsınız maalesef.

İkinci yöntemi ise Ephedra türü bitkilerden NaOH ile ekstrakte edebilirsiniz[Ephedra major(deniz üzümü) Ephedra distachya(ebu cehil çalısı)]

• quote:

Orijinalden alıntı: Discombobulated

http://www.youtube.com/watch?v=UTfMrx7275w bunu yapsanıza hocam

keşke hidrojen peroksidim olsada yapsam özellikle sıraladım yukarıya nelerin olduğunu
  • Atom bombası yapar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 23 Haziran 2014; 4:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Atom bombası yapar mısın

Atom da denetim altında maalesef :(

dipnot: wisdom ne kadar ironik olmuş
  • rreflexx R kullanıcısına yanıt
    Organik maddeler nerden bulunuyor ? Yani demek istediğim elimizde alkan bi yapı olsa bunu kolaylıkla her türlü ana hidrokarbon ve fonksiyonel gruba çevirebiliyoruz en azından lise bilgilerim bu yönde Peki bu maddeyi nasıl buluyoruz propan mesela nerden buluyoruz bunu ?
  • quote:

Organik maddeler nerden bulunuyor ? Yani demek istediğim elimizde alkan bi yapı olsa bunu kolaylıkla her türlü ana hidrokarbon ve fonksiyonel gruba çevirebiliyoruz en azından lise bilgilerim bu yönde Peki bu maddeyi nasıl buluyoruz propan mesela nerden buluyoruz bunu ?

Teknik olarak söylediğin doğru ama h çektik bilmem neye indirgedik yükseltgedik demesi kolay tabiki iş pratiğe dökülünce öyle kolay olmuyor kağıt üzerinde dediklerin doğru zaten dediğin gibi olsa kimyasal madde satan yerler olmaz :D bu arada soruna cevap olarak da bulunduğun şehirde kimyasal satan yerler ve lab ekipmanları satan yerlerde bulunuyor genelde

• quote:

quote:

Teknik olarak söylediğin doğru ama h çektik bilmem neye indirgedik yükseltgedik demesi kolay tabiki iş pratiğe dökülünce öyle kolay olmuyor kağıt üzerinde dediklerin doğru zaten dediğin gibi olsa kimyasal madde satan yerler olmaz :D bu arada soruna cevap olarak da bulunduğun şehirde kimyasal satan yerler ve lab ekipmanları satan yerlerde bulunuyor genelde

Demek istediğim o değil oralarda satıldığını ben de biliyorum da o ekipmanları satan adamlar nerden alıyor kaynağı nerden geliyor bunun onu soruyorum

• quote:

quote:

quote:

Demek istediğim o değil oralarda satıldığını ben de biliyorum da o ekipmanları satan adamlar nerden alıyor kaynağı nerden geliyor bunun onu soruyorum

Merck, BASF gibi birçok kimyasal üreten şirket var onlardan ithal ediyorlar veya yurtiçinden alıyorlar kimyasalları fabrikalardan kısacası

• Kolaya mentos kat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.