Şimdi Ara

LableMU. Season 6 Episode 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S.a kardeşim ben çok uzun zamandan beri oynamıyordum.Öyle bi denk geldi ve tekrardan denemek istedim fakat yeni bir dünya season ve episode cıkmış.Şu anda senin serverı deneyeceğim fakat sana bir sorum olcak serverdaki sorunlarını hallettinmi? Boşu boşuna uğraşmayayım bu serverda.
  • bu derecede kaliteli sezon altı türk sunucu bul sunucumu kapatıcam. Gelin görün. Başımın üzerinde yeriniz var. Oynamak isteyen gelsin kardeş kapımız açık. Varmı webshopa türkiye ekleyebilen başka bi sunucu üstelik qr kod uygulamalı.....
  • Tabi kardeşim serverın hakkında ileri gei konuştugumu zannetme sadece sormak istedim boş yere uğraşmamak için.
  • o açıdan bakmadım zaten. Herkesi beklerim.
  • GM != Admin
  • ?
  • Yabancıyla ortak açtım demişsin, fakat sitede niye Türkçe dil seçeneği yok ?
    Senin ortağının dili mevcutken senin dilinin seçeneği niye yok ?
  • latvian diyor orda ama çalışmıyo. Standart muweb kurulu. Oynayacaksanız böyle kabullenin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 24 Kasım 2011; 10:40:51 >
  • server bakıma alınmıştır. durmadan reset atıyo pc kendine. sanırım termal macunu ihmal ettik açıldıktan bi 5 saniye sonra anakart otomatik kapatıyo sistemi. 1-2 gün içinde halledicez. BU SÜRE İÇİNDE HİÇBİR DATABASE/İTEM/RESET KAYBI YAŞANMAYACAKTIR. Beklettiğimiz için üzgünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan0303

sanırım termal macunu ihmal ettik açıldıktan bi 5 saniye sonra anakart otomatik kapatıyo sistemi.

Hoca yapılırmı bu. İşlemciden olmamışsınız iyiki. Kolay gelsin.
  • islemcidn dglde anakarttan olduk sanırım. Başka anakartta çalışıyor işlemci. Asus deilde foxoon alıcaz büyük ihtimalle. Yada bu anakartta yanmaz dediğiniz bi anakart varmı amd x6 destekleyen??
  • sunucumuz ayın 21i veya 22si gbi tekrar açılacaktır. Hiçbir database kaybı yaşanmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.