Şimdi Ara

LableMU. Season 6 Episode 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sunucuyu Tam 4 Senedir Mu Dünyasından Tanıdığım Yabancı Bir Arkadaşımla Kurduk. Server %50 Türk %50 Polonya.
    Sayın Moderatörlere Sesleniyorum. Lütfen Yabancı Server Sanıp Silmeyin! Ortaktır. Lütfen!
    Serverimiz XtremeTop100'de İlk 50 İçerisindedir!

Sunucu Özellikleri :

Amd Athlon x4 3.02 Ghz 8 mb Lache 2

12 GB DDR-3 Ram (4+4+4 1333 Mhz)

1 TB Samsung Hard Disk

Fiber Optik 32mbps Download , 20mbps Upload Net Hızı.

Sunucumuz Xtremetop100'de ilk 50 içerisindedir.

http://www.lablemu.pl Server Ortaktır!

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : LableMu
    Versiyon : Season 6 Episode 1
    Server Kapasitesi : 500
    Dedicated : Evet
    Up Time : 7/24
    Website :http://lablemu.pl
    Forum :http://lablemu.pl/LableMu-Forum.html Veya http://lablemu.jforum.biz/
    Üyelik Alımı : Siteden.http://www.lablemu.pl/LableMu-Register.html

...:::Özellikler:::..

Exp: 5000x
    Drop : %90
    BB : Kapalı
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 100.000.000 Zen
    Grand Reset : Kapalı
    Event : Sezon 6'ya Kadar Olan Bütün Eventler Aktiftir.
    Reset Stili : Siteden Veya '' /reset '' Yazarak Otomatik Reset Atabilirsiniz.
    Max Stats : 65000
    Stat Point : Kalıcı

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 50
    Dark Wizard : 50
    Fairy Elf : 50
    Magic Gladiator : 50
    Dark Lord : 60
    Summoner : 60
    Rage Fighter : 70

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %95
    Soul : %80
    Soul + luck : %75
    Life : %90

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : %95
    +11 : || + luck : %90
    +12 : || + luck : %85
    +13 : || + luck : %80
    +14 : II + luck : %75
    +15 : II + luck : %70

...:::Event:::..

Blood Castle : Aktif.
    Devil Square : Aktif.
    Illusion Temple : Aktif.
    Chaos Castle : Aktif.
    Castle Siege : Aktif.
    Nightmare Event :Aktif.
    Cry Wolf Event : Aktif.
    Happy Hour : Aktif.

...:::Admin & GM:::..

Admin : EmaLeto / KreHa

Game Master : PiNd0L / Anonymous / BmMarTin / BMssj4 / Lütfen Başvurun. Tecrubeli GM'lere İhtiyacımız Var. ( PM )

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.multiupload.com/54EWS81QKA

Patch :http://www.multiupload.com/YCEDY3QWH1

Herhangi bir sorunlamı karşılaştınız?? 05545445660 Arayın/Sms Atın!

Türkiye'de bitmek üzere olan Mu Online tutkusunu geri kazandırma çabasındayız. İnandırıcı gelmeyebilir ama Sunucum Kapanmıcak Ulen!

Herkesi Bekleriz. Saygılar Walkman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 16 Kasım 2011; 13:14:24 >

• vay arkadaş bi tane bile yorm yok.. Fun server diye heralde.. İkinci sunucuyu açtğmda dudağınızı uçuklatıcam. 5 exp 15 drop sezon 2. ,d.d.d.
  • 2. sunucunuzu allah bagıslasın
  • kapasite sınırsız yazmışsında sitede 12kişi online iken oyunda full gozukuyo oyuna girilmiyo once onunla bi ilgilenmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furian37

kapasite sınırsız yazmışsında sitede 12kişi online iken oyunda full gozukuyo oyuna girilmiyo once onunla bi ilgilenmeni tavsiye ederim

downlaods panelinden patchi indir :)

2.Sunucu Şuan Test Aşamasında. Bugları bulup düzeltiyoruz. Çok güzel olucak. 10 exp 40 drop düşünüyoruz.
  • server a girilmiyor full
  • bi kaç ayar yapıyoruz. Duel Systemde grub eklemiştik bi kaç sorun çıkardı. şuanda açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belirtilen sorun sizin ayar yapmanızdan kaynaklanmıyor. Zannedersem dünden beri saldırı altındasınız. Bir kaç işe yarar basit programlarla sorunu giderebilirsiniz. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Belirtilen sorun sizin ayar yapmanızdan kaynaklanmıyor. Zannedersem dünden beri saldırı altındasınız. Bir kaç işe yarar basit programlarla sorunu giderebilirsiniz. Başarılar.

evet. saldırı altındayız. ama nasıl önleyebileceğimi bilmiyorum. adamın biri TURKHACKER die bir karakter açmış 32767 bütün statları ( bizde max 65535 ) . levelide 32767. belliki eski versiyonlar için yapılmış bi probram kullanıyor. ama ip adresini buldum. o ip adresi ile adsl'inin (TPLINK kullanıyomus) ana sayfasına ulaştım. modem ayarlarından adsl kullanıcı adını öğrendim. ........@ttnet . kullanıcı adını dün ttnete sorgulattım. adamın adı soyadı adres ve kimlik belgeleri elimde. en kısa zamanda mahkemeye başvuracağım. Sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 12 Kasım 2011; 15:42:57 >
  • Turkhacker isimli karakterin yaptıgını onlemeniz icin dataserver portlarını engellemeniz yeterlidir . Ayrıca MuProxy tarzı programlar ile giripte kendilerini GM gibi tanıtmamaları icinde Joinserver portunu da aynı sekilde kapat bunlar isini gorucektir.
    Başarılar dilerim.
    55960
    55970
    Bu Portları kapatman gerekli.
  • çok sağol
  • Rica Ederim destegim olduysa sevinirim.
    Ayrıca IGCN S6E2 yazmıssın konu baslıgını fakat oyunda IGCN dosyalarından bi eklendiye rastlamadım ep2 dedigin icin ise MuHelper yani bot yok bana kalırsa dosyaların EP1 TT tabanlı.
    neyse tekrar hayırlı olsun.

P.D. : IGCN main istersen PM atabilirsin fakat kullandıgın GS desteklemez :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 16 Kasım 2011; 4:26:45 >
  • sağol desteğin için. Diğer admin igcn dedi ama banada pek öyle glmedi. Gerçek igcn de oyunun kendi içinde webshopu var.
  • Web sayfası açılmıyor ki..
  • arada mu oynamak ıyı olacak sankı. bakalım server nasıl :)
  • @OzzTR site takr takr calişıyor. @Anumis herkesi beklerim. Başımın üstünde yeriniz var.
  • Aslan kardesim dh profil gecmisini arastirdim
    Amacin nedir anlamadim ama kayit tarihinden itibaren yaptigin işler kastigin server listesi + 4 yıl once actigin server samiyetinin inanmadim bunun sebebi ile yonetici arkadaslarimizi rica ederek iyice inceleyip bu konuyu yabanci server listesini yonlendirme aksi takdirde yabanci bir serveri burda TÜRK SERVERİ gibi yansitmak ii degil TÜRK oyuncu bulunmasi serveri burda tek konu halinde yayinlanmasini sebep degil acik olan tr serverlarini ayip olur kanatimce iyer gercekten orda her hangi bir yonetim veya gm admin isen muweb 9 da seninde admin panelin vardir new kısma msn adresini + admin nickini yazarak kanitlaman gerek ii forumlar altta arkadasimin profili bulunmakta inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=922171#

Dipnot RE5P3CT

Arkadasim sen milletin isini ovecegini kendi serverini ac derim

quote:

www.titanstech.com & Gerçek Full Season 6 Episode 2 Dosyalar
    %20 indirim icin UXC Network olarak belirtiniz. - iletisim icin : bet0x@titanstech.com Mu Online Server Developer.

bunu gordukce gulmekten kendimi alamiyorum ^^^^ yani amacin nedir sen scfteam yani su an titanstech fiyatlari cok yuksek senin %20 indirim dedigin olay saten sacma bizim mahallede kucuk esnaf yenileri veresiye yazmaz senin hesap ordan geliyor ^^^^^ scf kim kardesim gider adam 220 $ enc teamdan alir biter ^^^^ sezay inan sen kendini bole seyler ile kandirmayi seviyorsun ama herkez kimin ne oldugunu biliyor

main verecen milleti gs ^^^^^ cok komiksin sen devamli yaz boyle gulecegim yokken ii oluyor

• Arkadaşlar season 6 serveri kurmak istiyorum gereken bütün dosyalar var
    Fakat bir türlü yapamadım bazı yerlerde takıldım
    Bilgisi olan arkadaşlar team viewerden gösterebilirmi yapabilirmi
    kadircan4n@hotmail.com şimdiden teşekkürler
  • kardeş websitede kocaman admin emaleto eng tr yazıyo göremedinmi?? Geçmişte açtığım server tanıtımında gmlik yapıyodum. O zamanlar çocuktuk.d.d.d. Webshpa Türkiyeyi eklemek için neler çektim biliyomusun sen ????
  • bu arada email adresim zaten yazıyo. Sahruh038@hotmail.com faceden iletişime geçebilirsin. Muwebdeki kullanıcı adm walkman. Diğer arkadaştakide konar12.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.