arkadaşlar forumlardan edindğim bilgiye göre logitech Xbox-530 alıcam,fakat labtopun kulaklık çıkışında,uydu receiverde ve mp3 çalarımda kullanıcam bunların hepsinde 5+1 ses alamayacağımı biliyorum
--merak ettiğim şey hepsinde sterio ses alabilirmiyim ve bütün kolonlar çalışırmı
--ayrıca ses kalitesi yeterli olurmu.(dipnot2+1 almak istemiyorum(
ula uşaklar şurayı okuyan bi cevap versin daa!!!
1)Logitech Xbox-530 değil X-530 2)İçinden stero kaynaklara bağlamak için bir aparat cıkıyor onunla istedigin her stero kaynaga bağlayailirsin 3)Ses kalitesi 5.1e göre tabiki daha az olucaktır ama gene de cok kotu olmaz
ses sistemi ile ilgili sorumun cevabını aldım burada amma velakin mp3 player bölümünde 3-4 gündür samsung yp-u1 1gb hakkında bilgi alamadım^^çok acil^^
Burayı okuyanlardan bi arkadaş samsungun bu modeli hakkında bilgiye sahipse paylaşsın -- açık alandaki ses kayıt kalitesi -- ses çıkış gücü -- 240ytl yi hakeden bir ürünmüdür.........yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar hazır konu açılmış laptop ve 5+1 e ben packard bell w7600 ali cam buna 5+1 bağlanır mı?
Laptopa, 5.1 sistemi dönüştürücü ile bağlayabilirsin. Birçok laptop ta 5.1 ses kartı yoktur, yalnız bazı simule programlar var. Gecen sene chip dergisi bunları bedava vermişti. Bunlar sesi 5.1 yaptığını söylüyordu denememe rağmen çok verim alamadım.
Hocam bu dediğin dönüştürücü programın adını verebilirmisin...birde logitech 5.1 alıcam sterio olarak sesten ne kadar verim alabilirim...(((Birde div-x oynatıcımı lamalıyım acaba???)))
quote:
Orjinalden alıntı: serdardag
Laptopa, 5.1 sistemi dönüştürücü ile bağlayabilirsin. Birçok laptop ta 5.1 ses kartı yoktur, yalnız bazı simule programlar var. Gecen sene chip dergisi bunları bedava vermişti. Bunlar sesi 5.1 yaptığını söylüyordu denememe rağmen çok verim alamadım.