Şimdi Ara

Lacie 500 GB D2 HD Quadra vs. Freecom 500GB 3.5'' USB 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd95073#tablnk

fiyat vatanda 420yi buluyor, hepsiburada'da daha uygunmuş..

Arayüz eSATA, FireWire 800, FireWire 400 & USB 2.0
    Ayrıntılar 1 x eSATA (rugged) port
    2 x FireWire 800 (9-pin) ports
    1 x FireWire 400 (6-pin) port (iLink 4-pin, DV-compatible*****)
    1 x USB 2.0 port (USB 1.1-compatible)
    Buffer 16MB
    Dizayn d2 Hard Drive
    Ebat 44 x 160 x 173 mm
    Kapasite 500 GB
    Özellik Akıllı,sessiz fan
    PC & MAc uyumlu
    Yüksek veri transfer hızı
    Tak&Çalıştır
    windows Vista uyumlu
    Rpm 7200 RPM

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd93949&SKU=BD93949-500GB

Hızlı, düşük sesli USB 2.0 Harddisk
    Ev ve ofis kullanımı için ideal
    Çok şık ve özel ödüllü* metal tasarım,
    7200 RPM ve 8 MB ön bellek ile yüksek performans
    50.000 P.O.H./MTBF ( kesintisiz 24 saat çalışma ile 2084 gün ) değeri ile yüksek dayanıklılık.
    Harddisk kapasite göstergesi
    Havalandırma fanı yok = Gürültü yok
    depolama alanını kolayca arttırabilir aynı zamanda Freecom Backup yazılımı kolay yedekleme
    Windows ve Mac ile uyumlu
    Hot swappable, bilgisayar çalışırken sökülüp takılabilir.
    Yüksek kaliteli ve kusursuz bir kasa sadece 20 x 11,5 x 4 cm boyutlarında

En önemli tasarım ödüllerinden olan " iF desing 2007 " ödülü almıştır.

bu freecom ile lacie arasında hangisini önerirsiniz?
    bu arada freecom'un inanılmaz fiyat avantajını da değerlendirin lütfen..
    lacie: hepsiburada: 355ytl / vatan: 415ytl
    freecom: hepsiburada 235ytl / vatan 210ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragesoul -- 21 Ekim 2007; 3:32:29 >

• benim için şimdilik e-sata/firewire çok önemli değil.. kendi bilgisayarımda bile usb dısında bir çıkış yok.
    ilerde bşilgisayarı upgrade ettim diyelim, laptop da alma planlarım var 1 ay içinde, firewire alan olur elbet fakat taşınabilir diski götürdüğüm her yerde de firewire e-sata çıkışları olcak diye bir şey yok..
    ayrıca divx player'dan film izlemek için kullanırsak onlarda da usb dısında bir giriş yok.. o yüzden çok da farketmez usb si olsun da.. o yüzden de lacienin fiyatını artıran bu özellikler gereksiz geldi..
    sadece freecom'un kalitesini merak ediyorum..kullanan bilen duyan var mı? bugün yarın alacağım artık.. başka öneriler de olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragesoul -- 21 Ekim 2007; 12:59:54 >
  • Konuyla alakalı değil belki ama ben bu Tasarım Ödüllerini de alan ürünlerin tasarımlarını da anlamıyorum. Şu tasarımın neresi güzel yahu. Parayı veren alıyor tasarım ödülü diyecem ama bu tasarım ödillerini alanlar genellikl uygun fiyatlı ürünler.

Konuya gelecek olursak;

Aldığın ürünü taşınabilir olarak kullancaksan, yani başka PC lere bağlayacaksan; şu an için Fireware yaygın olmadığını düşünürsek ve her PC de de bulamayacağını düşünürsek v zatan kullandığın PC nin bile Fireware i yoksa bence Fireware için o kadar fiyat farkı vermenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 21 Ekim 2007; 15:40:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.