Şimdi Ara

Laconte Deluxe TV kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laconte Deluxe TV kartı(analog) aldım. Binbir güçlükle bilgisayara kendisini ve dandik programını tanıttıktan sonra bu sefer de ikinci bir şokla sarsıldım. TV kartı en ufak bir yayını (TV ya da radyo) çekmiyor. Frekansını bildiğim radyonun frekansını yazdığımda dahi çızırtılı bile olsa bir yayın almıyor. Hani karlı marlı çekse az biraz antende sorun var diyecem. Ama herhangi bir TV ya da radyo kanalını cızırtılı da olsa çekmiyor. Detaylı tara seçeneğini kullan demeyim onu da denedim...

İkinci bir sorun da; kartın yanında bilgiyarın power tuşu kablosunu TV kartı üzerinde geçirmeye yarayan(Power tuşunun kablosu TV kartına takılıyor, kutudan çıkan kablo da TV kartından anakarta takılıyor şeklinde) bir kablo vermişler. Bu kabloyu takınca da bilgiyar açılışta üç saniye içinde elektriği kesip kendini kapatıyor ve bir daha da hiçbir şekilde kendini açmıyor.

İkinci sorun çok da önemli değil o kabloyu kullanmayıveririz de, birinci sorun yani yayın çekmeme sorunu canımı sıktı. Başına bu tür bir sorun gelmiş arkadaşlar varsa olaya bir el atarsanız sevinirim.

Bir de son söz: forumun çeşitli bölümlerinde TV kartı için öneri soran arkadaşlar var. Onlara nacizane bir önerim Laconte dan uzak durun... Ben durmadım oradan biliyorum...

• Sorunu kartı geri iade ederek çözdüm. Yeni aldığım kart da aynı sistemde cayır cayır çalıştı. Bu olay da böylece tatlıya bağlandı. Laconte da kara listeye eklendi. Bugünlük aktaracaklarım bu kadar, söz sende merkez....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.