Şimdi Ara

Lacoste, Tommy Hilfiger, Fred Perry ayakkabı kalıpları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üç markadan birinden ayakkabıyı kullananlar kalıplar hakkında bilgi verebilir mi? Dar kalıplı Nike ayakkabılarda 47 giyiyorum. (O apaçi, kaykay ayakkabıları değil koşu ayakkabısı ama Nike dar kalıplı ve daha kısa bildiğiniz gibi.)

Bu üç markada en fazla 46 ya kadar çıkıyor o da bulabilirseniz. Eğer kalıpları genişsse ve uzunsa almak istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lacoste ve Tommy Hilfiger Ayakkabı Kalıpları: Bir Kılavuz

Lacoste ve Tommy Hilfiger, dünya çapında tanınan ve popüler ayakkabı markalarıdır. Ayakkabılarının kalıpları, konfor ve stil arayanlar için önemli hususlardır.

Lacoste Ayakkabı Kalıpları

• Lacoste ayakkabı kalıpları genellikle dar kabul edilir.
    • Ayakkabılar, ince bir yapıya sahiptir ve ayakları sıkı bir şekilde kavrar.
    • Ancak, bazı Lacoste modelleri daha geniş bir kalıba sahiptir ve bu da onları geniş ayaklı kişiler için uygun hale getirir.

Tommy Hilfiger Ayakkabı Kalıpları

• Tommy Hilfiger ayakkabı kalıpları, Lacoste kalıplarına göre genellikle daha geniştir.
    • Ayakkabılar, daha rahat bir uyum sağlamak için daha bol bir yapıya sahiptir.
    • Ancak, bazı Tommy Hilfiger modelleri daha dar bir kalıba sahiptir.

Kalıp Seçimi

Ayakkabı kalıbı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Ayak genişliğin: Ayakların genişliği, uygun bir kalıp seçmek için önemlidir.
    • Ayak şeklin: Ayak şeklin, belirli kalıp türlerine uygun olabileceğin anlamına gelir.
    • Kişisel tercihlerin: Bazı kişiler daha dar kalıpları tercih ederken, diğerleri daha geniş kalıpları tercih eder.

Öneriler

• Geniş ayakların varsa, daha geniş bir kalıba sahip Tommy Hilfiger modellerini tercih etmelisin.
    • Dar ayakların varsa, daha dar bir kalıba sahip Lacoste modellerini tercih etmelisin.
    • Ayakkabı kalıplarının değişebileceğini unutma ve her zaman mümkünse bir mağazada ayakkabıları denemelisin.
    • Eğer ayakların normal genişlikteyse, hem Lacoste hem de Tommy Hilfiger'in çoğu kalıbı uygun olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biraz daha zorlasan dünyaya ayak olarak gelecekmişsin şansın varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

biraz daha zorlasan dünyaya ayak olarak gelecekmişsin şansın varmış

Boyum 1.95. Herhalde 42-43 numara giysem komik olurdu di mi koca adamın küçük ayakları olsa. Garip bir şey göremiyorum ben 47 numarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

biraz daha zorlasan dünyaya ayak olarak gelecekmişsin şansın varmış

bendede boy 1,76 ama ayaklar 46 numara kiloda var biraz yaş 18 daha büyüyükcek diye korkuyorum
  • Anlaşılan herkes forumda Nike'ın kaykaycı/apaçi ayakkabılarını, Adidasın kıro ayakkabıloarını giyiyor.
  • Arkadaşlar bu Lacoste ayakkabıların kalıpları nasıldır ? Giyenler bir yorumda bulunsun lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Columbia Ayakkabı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Anlaşılan herkes forumda Nike'ın kaykaycı/apaçi ayakkabılarını, Adidasın kıro ayakkabıloarını giyiyor.

Cevap yazmak için aşağı iniyordum, bu saçma mesajını görünce vazgeçtim gidiyorum.
  • quote:

Bu üç markadan birinden ayakkabıyı kullananlar kalıplar hakkında bilgi verebilir mi? Dar kalıplı Nike ayakkabılarda 47 giyiyorum. (O apaçi, kaykay ayakkabıları değil koşu ayakkabısı ama Nike dar kalıplı ve daha kısa bildiğiniz gibi.)

Bu üç markada en fazla 46 ya kadar çıkıyor o da bulabilirseniz. Eğer kalıpları genişsse ve uzunsa almak istiyorum.

43 numara giyiyorum saydığın markalardada 43 oluyor.
    46 numara muhtemelen küçük gelecektir sana.
  • Hilfiger'ın kalıpları biraz daha geniş, Lacoste daha dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

quote:

Anlaşılan herkes forumda Nike'ın kaykaycı/apaçi ayakkabılarını, Adidasın kıro ayakkabıloarını giyiyor.

Cevap yazmak için aşağı iniyordum, bu saçma mesajını görünce vazgeçtim gidiyorum.

Haksız mıyım görmüyorsun sanki "Ayakkabı aldım ss li " konularını.

Aradan 1 yıl geçmiş nerdeyse. Kendim deneyerek buldum sonucu. Tommy ayakkabı almak çok saçma niye o zaman almak istiyormuşum anlamadım.

Not: Nike'ın koşu ayakkabılarını basket ayakkabılarını 47 numara giyiyordum

Lacoste'un büyük kalıplı ayakkabılarında 45 numara oldu. Bi tane aldım çokta güzeldi şekli şemali.

1-2 gün öncede yazlık ayakkabı almak için gittim. Lacoste'tan tişört polo yaka tişört falan alırım genelde, ayakkabı içinde gittim yazlık ince bez ayakkabıların kalıpları çok dardı 45 numaralar olmadı. Bende Fred Perry almaya gittim zaten tişörtüm ayakkabım Lacoste olsun istememiştim son anda vazgeçmiştim.

Fred Perry'lerdede 45 numara deneyemedim 44 kaldı falan dediler beğendiklerimde. ADam son anda 46 numara getirdi bi müşteri için getirttik almadı dedi, baktım tam aradığım ayakkabı şort altına giymelik filan. Denedim oldu direk aldım.

Fiyatları pahalı oluyor ama marka giyinecekseniz yapıcak bir şey yok.

• Beyler Adıdasta 42 numara gıyıyorum.

Lacoste 42 numara olur mu?
  • hocam ben adidasta da 42 giyiyorum fred perryde de aynı ordan hesap et. nike hiç kullanmadım ama bilgim yok. lacoste da çok fark etmiyor bildiğim kadarıyla.
  • bende 46 giyiyorum

Adidas : 46
    Fred Perry : 46
    Lacoste : 45
    Converse : 46
    New balance : 46
    Nike : 46
    sonuç olarak pek farketmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 11 Ağustos 2013; 1:31:47 >
  • Beyler halen 1 senelik konuyu hortlatıyorsunuz 1 tane Lacoste bir tane Fred Perry ayakkabım var. 46 numara daha rahat oluyor Fred perry'den 46 bulmaya çalışıyorum o yüzden. Ama Nike'ta 47-47,5 giyiyorum yani baya farkediyor size göre bilginiz olsun.
  • Ayakkabı numaraları bende çok farketmiyor 43 alıyorum direk Ama lacoste un ayakkabılar çok dandik, kesinlikle parasını haketmiyor. Benim o grupda en rahat ettiğim Fred perry. Üstelik 1 senede Lacoste gibi dağılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende limangodan tommy almayı düşünoyorum pumada 42,5-43 giyiyorum bana tommy'de 42 numara olur mu?
  • quote:

Beyler halen 1 senelik konuyu hortlatıyorsunuz 1 tane Lacoste bir tane Fred Perry ayakkabım var. 46 numara daha rahat oluyor Fred perry'den 46 bulmaya çalışıyorum o yüzden. Ama Nike'ta 47-47,5 giyiyorum yani baya farkediyor size göre bilginiz olsun.

1.96 boyum var adidasın koşu ve günlük ayakkabılarında 48.5 birde kramponlarında 49.5 giyiyorum. superga da 47 oluyor. timberland de yine 48.5 lacoste veya fred perry almak istiyorum ve her mağazaya girişimde büyük numara var mı diyorum. var tabi efendim 45 e kadar mevcut diyolar. sonra bende onlara orta sonda 47 numara giyiyordum diyip dışarı çıkıyorum. yaşımda 22 bu arada. ben ölmüşüm. hele ki geçen gün botumun içinde kedimi uyurken yakaladıktan sonra net kararım. ben ölmüşüm :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Walkers44

quote:

Beyler halen 1 senelik konuyu hortlatıyorsunuz 1 tane Lacoste bir tane Fred Perry ayakkabım var. 46 numara daha rahat oluyor Fred perry'den 46 bulmaya çalışıyorum o yüzden. Ama Nike'ta 47-47,5 giyiyorum yani baya farkediyor size göre bilginiz olsun.

1.96 boyum var adidasın koşu ve günlük ayakkabılarında 48.5 birde kramponlarında 49.5 giyiyorum. superga da 47 oluyor. timberland de yine 48.5 lacoste veya fred perry almak istiyorum ve her mağazaya girişimde büyük numara var mı diyorum. var tabi efendim 45 e kadar mevcut diyolar. sonra bende onlara orta sonda 47 numara giyiyordum diyip dışarı çıkıyorum. yaşımda 22 bu arada. ben ölmüşüm. hele ki geçen gün botumun içinde kedimi uyurken yakaladıktan sonra net kararım. ben ölmüşüm :/

Lacoste ve Fred Perry alamazsınız bende sizin giydiklerinizden 1 numara küçük giyiyorum ona rağmen yok. Bir kere 46 numara Fred Perry buldum bir dahada bulamadım. Bu yaz yazlık ayakkabı Toms aldım büyük numaralarıda var zaten kalıplarıda kocaman, 46 giyiyorum büyük geliyor seneye 45 alıcam fiyatıda uygun 100-110 lira civarı. Çorapsız olduğu için çok tereddüt etmiştim ama o kadar güzel tasarlanmış ki çorapsız olduğunuzu anlamıyorsunuz bile harika bir ayakkabı. Yaz için Toms öneriyorum başka ayakkabıları arayıp kendinizi yormayın bile

Ama kışlık ayakkabıda (Bot dışında) halen sıkıntım var, mecburen New Balance aldım bir tane ama sevmiyorum kotun altına falan gitmiyor, daha düzgün bir ayakkabı bulmam lazım bulamıyorum, artık eylülde İstanbula yerleşince bakıcam.

• spor türü 42, bot - kundura 41, mezuniyet için zor buldum 41 numara kundura :(
    boy 178, kilo 69, yaş 22
    46 numara bebek mezarı be, siz vitrinde 42 görüp 46 sını nasıl beğenip alıyorsunuz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.