Şimdi Ara

Lada Niva da konfor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://server.artuz.com/Artuz/LeventDeniz/Levent/Ilgialanlari/offroad/lada.asp

Yukarıdaki linkten faydalanabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: köpük

bu araçların hepsi modifiye edilmiş,

bu konuda neler yapılmalı, aktarabilirseniz sevinirim.

tşk/
  • hayır araç bana ait değil
  • arkadaşım ben modifiye konusunda değilde sana yakıt sisteminde yardımcı olabilecek bir site vericem server.artuz.com/Artuz/LeventDeniz/Levent/Ilgialanlari/offroad/lada.asp - 12k - (google.com dan lada niva yı arat va bu adlı ilgi alanının tıklarsın
  • arkadaşlar lada nivası olupta samsunlu olan varmı,bizim buralarda pek yok olanda yüksek köylerde genellikle,binek arabaların işlemediği bölgelerde,bende alıcam ladaniva yı ama çok merak ediyorum arabayı,yardımcı olacak arkadaşların maillerini bekliyorum
  • cümleten yardımlarınıza teşekkür ederim.

selamlar,
  • iyi akşamlar

resimde işaretlediğim baca benzeri eklentinin ne olduğu ve ne işe yaradığı konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

selamlar

Lada Niva da konfor
  • Araç derin sudan geçerken yanma odalarına oksijen yerine su alıp yolda kalmasın diye emme manifolduna su seviyesi üzerinde kalacak yükseklikte bir boru ile hava mı sağlamışlar. Aklıma o geldi.
  • hava alması için olabilir ama egzosda olabilir bi ihtimal
  • www.ladakulubu.com forumlara girersen birçok sorunun cevabını daha rahat bulursun...

niva kullanmadım. ama uzun zamandır diğer lada modellerini kullnıyorum. şu an 91 samaram var, teyzemlerde bi ara niva vardı araziye gitmişliğim vardır....

niva kesinlikle iyi bir arazi aracıdır. ama seni üzmemesi için temizini bulmam lazım. 4 kişi seyahat edersin. arka kolduk 2 kişilik. 3 kişi oturamaz.

içeriye çok ses alır lastik sesi. ok144 lassa dişli lastik alırsan tam bir traktör olur, pulluk tak tarla sür.
    eniştem bana arazide bi şov yapmıştı takla nasıl atmadık o tepelerde bilmiyorum.

araziye hiç gitmeyeceksen bu asfalt jipi değil onu bilesin asfaltta üzer seni konforu

ama hakkını vereceksen bidaha başka araca binmek istemezsin
  • Ankara Şaşmaz sanayiinde Özlem Lada diye bir yer var. Serviste satılmayı bekleyen bir tane bordo Lada Niva var almak isteyenlerin veya aracında değişiklikler yapmak isteyenlerin önce onu görmesini tavisye ederim...
  • merhaba

ilginize gerçekten çok teşekkür ederim.

bu araca ilgim öncelikle tüm anlatılanların ışığında oldukça güvenilir olması,
    doğa yürüyüşlerine katıldığım için yağmur altında ve soğuk havada dışarıda kalmanın ne demek olduğunu iyi bilirim
    öyleki çakmak ateşi bile içinizi sımsıcak yapar.

izmir'de yaşıyorum keşke her yere ulaşmak kolay olsa...

bu aracı istememin nedeni yada istenmesinin nedeni hadi deyip plansız kalkışıp arazinin bir yerinde belki yağmur yada kar altında
    kamp yapıp mangal keyfinin vereceği hazzı sonuna kadar sömürmek.

konfor gerçekten bir ihtiyaç değildir, konforlu olduğu gözüken bi ton para ödeyerek alınan bir koltuk mu ? yada uzanabileceğiniz bir sedir mi ?

teşekkürler ve selamlar.
  • rahat sığar ya kafanda almak varsa al
  • />

Yani Bildiğimiz ŞNORKEL
    quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Araç derin sudan geçerken yanma odalarına oksijen yerine su alıp yolda kalmasın diye emme manifolduna su seviyesi üzerinde kalacak yükseklikte bir boru ile hava mı sağlamışlar. Aklıma o geldi.
  • Orjinalden alıntı: köpük

merhaba

ilginize gerçekten çok teşekkür ederim.

bu araca ilgim öncelikle tüm anlatılanların ışığında oldukça güvenilir olması,
    doğa yürüyüşlerine katıldığım için yağmur altında ve soğuk havada dışarıda kalmanın ne demek olduğunu iyi bilirim
    öyleki çakmak ateşi bile içinizi sımsıcak yapar.

izmir'de yaşıyorum keşke her yere ulaşmak kolay olsa...

bu aracı istememin nedeni yada istenmesinin nedeni hadi deyip plansız kalkışıp arazinin bir yerinde belki yağmur yada kar altında
    kamp yapıp mangal keyfinin vereceği hazzı sonuna kadar sömürmek.

konfor gerçekten bir ihtiyaç değildir, konforlu olduğu gözüken bi ton para ödeyerek alınan bir koltuk mu ? yada uzanabileceğiniz bir sedir mi ?

teşekkürler ve selamlar
    slm arkadaşım,aslında söylediğin sözde çok haklısın sana katılıyorum,doğada gezmenin güzelliği oturduğun koltukmu yoksa seni o güzelliğin içine götürebilmesinmi?mesela bir bmw x5 le nereye kadar gidebilirsin yada çıkabilirsin.seviyorsan gezip görmeyi yeni keşifler yapmayı altındakine acımıcaksın.o kadar parayı yalnızca bir koltuğa ödüyoruz gerisi yalan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.